Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΓΗΙΝΟΙ-ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ



Οταν δεν βρισκεσαι στην εξουσια εχεις την ικανοτητα να εχεις τα αυτια σου ανοιχτα,να ακους τις
φωνες των αλλων,τις φωνες αυτων που ισως εχουν κατι να σου πουν, και μετα λυπης μου διαπιστωνω οτι οι τελευταιες διοικησεις του ΑΡΗ μας, απο αλαζονεια και μονο κραταν τα αυτια τους ερμητικα κλειστα.

Ολοι μας το ιδιο γουστο εχουμε τον ΑΡΗ μας, ολοι μας το καλο του θελουμε, ονειρο μας οι κατακτησεις τιτλων και οτιδηποτε εχει να κανει με την διαδοση της ιδεας μας σε καθε επιπεδο. Το ερωτημα ειναι ποιος μπορει να προσφερει αυτο το ΟΡΑΜΑ; να οδηγησει αυτο το υπερωκεανειο απο την φουρτουνιασμενη θαλασσα στο λιμανι της ευτυχιας; οι μεχρι τωρα καπεταναιοι αποδειχθηκαν ανεπαρκεις για αυτο το οραμα, θυμισαν ερασιτεχνες ψαραδες του γλυκου νερου, και οχι θαλασσολυκοι στο αγριεμενο πελαγος αφηνοντας το ακυβερνητο αναμεσα σε ξερες. Δεν ειχαν οραμα ουτε οι τωρινοι ουτε οι  προηγουμενοι διοικουντες, και το λεω αυτο με βαση τα αποτελεσματα στο συνολο της θητεια τους, δεν ανεβηκαμε σκαλοπατια, μειναμε στασιμοι με μοναδικη  μας περιφανεια αυτος ο ακαματος λαος του ΑΡΗ , που περηφανος κατεχει τα πρωτεια στις καρδιες μας, αλλα και στα ματια των υπολοιπων εντος και εκτος Ελλαδος.

Τον τελευταιο καιρο ακουω με μεγαλη προσοχη τις αποψεις πολλων αδερφων μας,για το τι εχει να κανει με την ομαδα μας, και ειλικρινα χαιρομαι που αυτος ο ζωντανος οργανισμος που λεγετε λαος του ΑΡΗ  δειχνει τοση υγεια και πλουραλισμο ιδεων. Το συμπερασμα μου απο ολα αυτα τα ακουσματα με οδηγει στο οτι η ομαδα απο την κεφαλι εως τον λαο βρισκετε σε κριση. Υπαρχει ενας εντονος προβληματισμος και αβεβαιοτητα που διακατεχει τον καθενα μας, σε μια κρισιμη χρονια για το μελλον του συλλογου. Ο καθενας περιμενει το λαθος του αλλου για να ξεθαψει το τσεκουρι του πολεμου, και να οδηγησει τον ΑΡΗ μας σε εναν εμφυλιο, που ο ενας αδερφος θα τα βαζει με τον αλλο που εχει διαφορετικη αποψη, με μοναδικο κερδος την διασπαση, και δεν το γουσταρω αυτο με τιποτα, ευχομαι απο καρδιας να πεφτω εξω.Υπαρχουν μικροσυμφεροντα ορισμενων ανθρωπων στα δρωμενα του συλλογου, που για το δικο του λογο ο καθενας οδηγουν τον ΑΡΗ μας σε επικυνδινα μονοπατια. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.

Ο ΑΡΗΣ ειναι κατι το πολυ μεγαλο απο αυτο που εχουν στο μυαλο τους ολοι αυτοι που διοικουν αυτο το τεραστιο μεγεθος, που δυστυχως ομως δεν εχουν συνειδητοποιησει, δεν εχουν συλλαβει την ιδεα, δεν εχουν το οραμα ωστε τα ωφελη για τον συλλογο να ειναι σε παγκοσμιο επιπεδο πολλαπλα και σε οικονομικα μεγεθη αλλα και απο πλευρας ιστοριας και πολιτισμου. Δεν ξερουν τι να κανουν για να οδηγησουν τον ΑΡΗ μας στο απογειο της δοξας του, κρατουν στα χερια τους εναν ανεκτιμητο θησαυρο ανεκμεταλευτο. Κυριοι εκει εξω στον απλο κοσμο του ΑΡΗ που τα αυτια σας ειναι κλειστα υπαρχουν ηγετες, ανθρωποι με οραμα που ομως στην κλειστη σας κοινωνια δεν εχετε τα ματια να τους δειτε,να τους νοιωσετε, κριμα  προτιμησατε την μετριοτητα και οχι το κατι παραπανω, ωστε το ονειρο να γινει πραγματικοτητα. Στις επερχομενες εκλογες θα πρεπει στην ουσια να κερδισει ο λαος του ΑΡΗ, και οχι μια καστα συγκεγριμενων ανθρωπων.

Γινετε μελη στην ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ  καταθεστε τις προτασεις, σας μιληστε ελευθερα, πειτε τα οραματα σας, και σταματηστε επιτελους ολους αυτους που δεν μπορουν να προσφερουν, αναδειξτε τους αφανεις ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ με οραμα και μην παραμυθιαζεσται με τα κλισε, και οτι σας δινουν για μασημενη τροφη. Στις εκλογες θα παρουσιασθουν σαν λυκοι με ενδυμα προβατου ολοι αυτοι που μεχρι σημερα δεν προσφεραν το κατι παραπανω, προσπαθωντας να σας  παρουσιασουν το ασπρο μαυρο και αντιθετως, υποκριτικα με καλοσυνη και ευγενεια μεχρι να σας πεισουν. Αν δεν συμφωνειτε με το παραμυθι τους θα γινουν θηρια και θα προσπαθησουν να κατασπαραξουν και να αφανισουν οτι υγιες υπαρχει σε αυτο το συλλογο. Ας τους δειξουμε λοιπον, οτι υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος, που θελει τον ΑΡΗ μας δυνατο τον ΑΡΗ που ονειρευομαστε οχι  πλεον στα λογια χορτασαμε στα εργα.