Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΚΟΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ




Ενα μεγαλο ευχαριστω για την προσφορα του στον συλλογο απο ολους μας στον αρχηγο.
 Ενα παικτη με υψηλη τεχνικη καταρτιση που βοηθησε στην αναμορφωση της ομαδας μετα την επιστροφη της στην μεγαλη κατηγορια.
 Πεντε ολοκληρα χρονια εμεινε στον ΑΡΗ μας, εχοντας καλες και κακες στιγμες. Στα δυο πρωτα χρονια μας γοητευσε ολους με τις περιτεχνες ενεργειες του και τα γκολ που σημειωσε κανοντας μας, να παραλληλουμε με αυτα που βλεπαμε απο τα καλλιτεχνικα του ποδια. Στα υπολοιπα τρια χρονια ηταν η σκια του ευατου του με αποτελεσμα να μην μπορεσει να προσφερει τα αναμενομενα, παρολα αυτα η αποδοση του ηταν βαρομετρο για την εικονα της ομαδας.
 Τι εφταιξε;
 τα καζινα της πολης;
 η κακη του εξωγηπεδικη ζωη;
 το οτι ειχε δεσει τον γαιδαρο του;
 δεν ξερω.
 Αποκορυφωμα της πτωτικης του πορειας ηταν οταν εβαλε το εγω του πανω απο την ομαδα στο παιχνιδι με την σιτι με αποτελεσμα να πεσει στα ματια μας, η συγνωμη του δεν θα σβησει αυτο το μελανο σημειο αν και εγινε δεκτη.
 Θα σε θυμομαστε για τις καλες στιγμες σου που θα μεινουν ανεξιτιλες στην μνημη μας, γιατι ησουν ενας παικτης που γουσταραμε μας εφτιαχνες με τα ζογκλερικα σου, τις κακες θα τις αφησουμε στην ακρη.
 Καλη τυχη εκει που πηγαινεις το λιγοτερο που μπορουμε να σου πουμε, το δακρυ σου εδειξε οτι μας αγαπησες, μονο που εχασες την μεγαλη ευκαιρια να γινει ο αρχηγος των τιτλων και να μεινεις στην ιστορια.
 ΑΧ ΡΕ ΚΟΚΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΑΝΗΚΕΣ ΛΙΓΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ


Με τον ερχομο του Σακη Τσιωλη ενος αξιολογου Ελληνα προπονητη, ενας ανεμος αισιοδοξιας πνεει στην οικογενεια του ΑΡΗ μας.
 Τεσσερεις  αγωνες, τεσσερες ανατροπες, τεσσερες νικες, δεν ειναι και λιγο πραγμα αυτο.Συν οτι η ομαδα μας απο την αφλογιστια της στην επιθεση σκοραρει κατα ριπας.
 Εδωσε ουσια στην ποιοτητα της ομαδας δουλεψε στον τομεα της ψυχολογιας, και εκει που ολα φαινοταν χαμενα κατορθωσε να ειμαστε ενα βημα πριν την εισοδο μας στα πλει οφς. Τα πρωτα δειγματα θετικα, σοβαρος, μετρημενος, καταρτισμενος στο αντικειμενο που λεγετε ποδοσφαιρο, ανθρωπος με ανησυχιες που αν το δωθει πιστωση χρονου θα καταφερει να δωσει πολλα στον συλλογο.
 Γνωστης του Ελληνικου πρωταθληματος, του διδετε μια ευκαιρια μεσα απο τον ΑΡΗ μας να δειξει την δουλεια του και να οδηγησει την ομαδα σε επιτυχιες. Το εχει καταλαβει αυτο και ειμαι σιγουρος οτι μπορει να τα καταφερει αρκει να τον στηριξουμε ολοι και στα ευκολα και στα δυσκολα.
 Με νικη στην Ξανθη κατα ενενηντα τα εκατο μπαινουμε στα πλει οφς, μιας και δεν εξαρταται απο εμας, αλλα θα γινει. Αντε με το καλο, και μετα εκει ολα γινονται ολα ειναι ανοιχτα, χρωστανε οι παικτες και σε εμας και στους ευατους τους, ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για ολους να κλεισουμε την χρονια με το καλυτερο δυνατο τροπο. Μπαινοντας στα πλει οφς κλεινουμε το ματι στο σεντονι γιατι κανενας δεν ειναι καλυτερος απο εμας και ειναι μια τεραστια ευκαιρια φετος να κανουμε την υπερβαση.
 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ. 

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ


Πλησιαζει το Πασχα σε λιγες μερες,μες της ανοιξης την ευωδια.

Τα παντα γυρω μας ανθισμενα,μελωδιες απο τους τραγουδισταδες της φυσης ακουγονται παντου, και ομως στις καρδιες μας απολυτη σιγη. Ενα μεγαλο παραπονο κατατρωει τις σαρκες μας, και μας βυθιζει στην μελαγχολια.

ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ σταματημο δεν εχουν, και πως να εχουν απο την στιγμη που εφιαλτες ξεπηδουν συνεχεια στην ιστορια σου απο αρχαιοτατων χρονων, μονο που οι πιο συγχρονοι ειναι λυκοι μεταμφιεσμενοι σε αμνους, και εσυ λαε μου δεν μπορεις να τους διακρινεις.

Μια χωρα φαρος του πολιτισμου, ταπεινωμενη απο τους ηγετες της, παραδιδεται μερα με την μερα σε ξενα χερια, και εσυ λαε μου απαθης,ανημπορος, περιμενεις καποιον να σε σωσει, να αναστηθεις. Σε σταυρωνουν καθε μερα οι γραμματεις και οι φαρισαιοι και εσυ τι; Τι κανεις για ολα αυτα; Σηκωνεις ταπεινωμενος τον σταυρο του μαρτυριου στον δικο σου γολγοθα, σε ενα κοσμο που κυριαρχει το ψεμα, η απατεωνια, και οτιδηποτε εχει να κανει με το κακο σου, παραμεριζοντας οτι εχει να κανει με το καλο σου. Δεν αναζητας την αληθεια, την τιμιοτητα, την ηθικη, τα λογια τα σταρατα.

Υπαρχουν και πιο εντιμοι αναμεσα μας, διπλα μας αφανεις, και ομως εσυ θεοποιεις αυτους που σε φερανε σε αυτην την κατασταση γιατι αραγε; Καθε μερα δυσφορεις με αυτα που συμβαινουν γυρω σου, αλλα και με αυτα που θα ερθουν, αποκαλωντας το κρατος οικο ανοχης, μονο που ξεχνας οτι και εσυ σε αυτο ανηκεις,αυτα τα δυο πανε πακετο,συμβαλεις και εσυ για ολα αυτα δεν εισαι αμοιρος ευθυνων.

Δεν σου κανει εντυπωση που ζεις σε μια χωρα παγκοσμια πρωταθλητρια της διαφθορας που χρεωκοπησε και δεν υπαρχουν ενοχοι, σου φαινεται αστειο; Ειδες εσυ κανενα ενοχο; Βουτηγμενη η χωρα του Σωκρατη, του Πλατωνα, του Ελυτη, στα σκανδαλα τις μιζες απο την κορυφη εως τα νυχια, και ενοχοι πουθενα. Αυτα μονο στην Ελλαδα συμβαινουν πουθενα αλλου στον κοσμο. Το κανουν πλεον τοσο ξεδιαντροπα που εχει καταντησει πλεον η παρανομια καθεστως. Πολιτικοι, δικαστες, κρατος, λαος, μια σαπιλα σε ολο της το μεγαλειο καταρευση των παντων. Μια απλη ερωτηση κανω σε ολους μας που ειναι οι ενοχοι; Ψαξε, ψαξε δεν θα τους βρεις, ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι που λεει και μια παροιμια μας.

Γιατι δεν αντιδρουμε;

Μηπως ειμαστε συνενοχοι σε αυτο;

Ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι εχουμε αγνοια, και σε αυτην την αγνοια πατανε οι πολιτικοι μας μηδενος εξαιρουμενου, και τρωνε τα λεφτα του κοσμακη, που δεν τα φαγαμε μαζι, και ενω λεφτα υπαρχουν για αυτους, εσυ λαε μου καλεισε να πληρωσεις τα σπασμενα, και αυτοι στην υγεια του κοροιδου απολαμβανουν τους καρπους σου το βιος σου. Εσυ βυθισμενος στην μελαγχολια σου ψαχνεις να βρεις σωτηρες, εγινες λαε μου εριφιο στην σφαγη, οβελιας στην θεση του οβελια.

Δεν υπαρχουν σωτηρες εσυ λαε μου θα δωσεις τις λυσεις οπως εκανες χιλιαδες χρονια τωρα, εσυ θα φερεις την ανασταση σου και θα λυτρωθεις απο τα παθη σου.

Πιο εντιμη ειναι μια πορνη απο εσας που μας κυβερνατε που δινει τον οργασμο της σε αυτον που γουσταρει, η ντροπη δεν ανηκει μονο σε αυτην αλλα και σε οσους συμμετεχουν γυρω απο αυτην, σας κουρασα με τους προβληματισμους μου, σκεψεις κανω οπως ολοι σας και μακαρι να τις ενωσουμε για το καλο μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.