Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ



 

Τελειωσε το πρωταθλημα παρωδια της σουπερ ληγκ.
 Παναξιος πρωταθλητης , η αναξιοπιστια, το παρασκηνιο, και ο μονιμος πρωταθλητης το καταστημενο.
 Δεν περιμενα κατι το διαφορετικο, αλλωστε ειμαι στο ιδιο εργο θεατης εδω και δεκαετιες. Σκηνες απειρου καλους εκτυλιχθηκαν στην πορεια του, που δεν μου προκαλεσαν εντυπωση, δυσφημισαν την χωρα μας διεθνως δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε, δυστυχως εχει γινει πια συνηθεια, σαν μια αναμνηση παλια που λεει και το λαικο ασμα. Ζουν στο μικροκοσμο τους οι παραγοντες του ποδοσφαιρου μας, δεν παραδειγματιζονται απο το διεθνες στερεωμα και δεν εκμεταλευονται το προιον τους ωστε να τους αποφερει τεραστια κερδη αλλα συντηρουν μια νοσηρη κατασταση ομοια με το τελμα που εχει περιελθει η χωρα.
 Κανοντας εναν απολογισμο της πορειας της δικη μας ομαδας, καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ηταν μια αποτυχημενη χρονια. Οταν βρισκεσαι 28 βαθμους πισω απο τον πρωτοπορο, και εχεις χασει εντος εδρας 22 βαθμους δεν εχεις δικαιωμα δια να ομιλεις.
 Εξαιρεση βεβαια αποτελει η πορεια στην Ευρωπη που ηταν μια μικρη οαση χαρας στο τι μπορει να κανει η ομαδα.
 Δυστυχως δεν μπορεσαμε να κανουμε το κατι παραπανω στα εγχωρια γιατι οπως ειχα αναφερει και σε παλαιοτερα κειμενα μου, η διοικηση του συλλογου αποδειχτηκε ανεπαρκεις να σηκωσει το βαρος του τεραστιου μεγεθους που λεγετε ΑΡΗΣ.
 Ολοι μαζι εχουμε την ευθυνη, αλλα εμεις δεν παιρνουμε τις αποφασεις ο σχεδιασμος τους, οι επιλογες τους αποδειχθηκαν λανθασμενοι, με αποτελεσμα παρα το εκπληκτικο ντεμαραζ των τελευταιων αγωνιστικων με το 5 στα 5 αποδειχθηκε λιγο, αφου το τρενο ειχε χαθει πολλες αγωνιστικες πριν.
 Το να ψαχνουμε τωρα να δουμε τι εφταιξε ειναι αργα,ειμαστε εκτος στοχων αν και μεσα απο εδω ειχαμε κρουσει πολλες φορες το καμπανακι του κινδυνου, δυστυχως δεν εισακουστηκαμε. Το μονο που απομενει ειναι αυτοι που διοικουσαν το συλλογο να κανουν την αυτοκριτικη τους δεν ειναι ντροπη, και να βγουν στο κοσμο να πουν δυστυχως αποτυχαμε να φανουμε ανταξιοι της εμπιστοσυνης σας, δεν εκπληρωσαμε τα ονειρα σας.
 Το ονειρο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΥ ειναι οι κατακτησεις τιτλων και οχι το αποτελεσμα που μας παρουσιασατε στα δυο χρονια παρουσιας σας στα δρωμενα του συλλογου.
 Θα μπορουσα να πω πολλα για την εν γενει παρουσια σας, αλλα νομιζω οτι δεν αξιζει τον κοπο, ο λαος του ΑΡΗ τα εχει καταγραψει και ετσι δεν χρειαζετε να ασχοληθω περαιτερω δεν εχει ουσια αλλωστε απο την στιγμη που αποτυχατε.
 Ενα μεγαλο μπραβο στον Σακη Τσιωλη που απο την στιγμη που ανελαβε συνηδειτοποιησε που εχει ερθει, πηρε την ομαδα στα δυσκολα και καταφερε με τις πεντε συνεχομενες νικες να κανει το θαυμα, να μας δωσει την ελπιδα οτι ολα γινονται αρκει να το πιστεψεις, αλλα η τυχη δεν ηταν στα χερια μας. Προφυλαξτε τον σαν κορη οφθαλμου, αφηστε τον να βαλει τις βασεις για την νεα χρονια, πιστεψτε τον, μην τον αναγκασετε να παραιτηθει και αυτον σαν τον Κουπερ.
 Αξιοποιηστε την Κ-20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ.
 Σας εδειξε τον δρομο, το πως σηκωνεις μια κουπα.
 Στα τελη Μαιου στις εκλογες τις ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ καλουμαστε να εκλεξουμε την νεα διοικηση. Αυτοι που θα ζητησουν την ψηφο μας θα πρεπει να εχουν στο μυαλο τους οτι ο στοχος μας ειναι οι τιτλοι, μονο αυτο μας ικανοποιει πλεον, αν εχουν το ιδιο οραμα με μας ευπροσδεκτοι, το αξιζει ο λαος μας, αν δεν μπορουν ας μην ασχοληθουν, τα χρονια περνανε και δεν εχουμε χρονο για πισωγυρισματα.
 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ; ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ! ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.