Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ANAZHTONTAΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ



Σε λιγες μερες οσοι εχουν το προνομιο να ειναι μελη της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ καλουνται να εκλεξουν την νεα διοικηση του συλλογου. Τα κριτηρια θα πρεπει να ειναι αυστηρα και με γνωμονα αυτους που θα φερουν τον ΑΡΗ εκει που του αξιζει την κορυφη. Η βασεις εχουν μπει απλα περιμενουμε την ενθρονηση του.

Αν θελουμε να ειμαστε ΑΡΕΙΑΝΟΙ να εχουμε σχεση με τον θεο του πολεμου θα πρεπει να προσεγγισουμε στο πλευρο του, αυτη η προσεγγιση μας θα δημιουργησει την πραγματικη αριστοκρατια του μεγαλειου του.
 Ο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ τα νοητα τα ζει ως αντικειμενικη πραγματικοτητα για αυτο αλλωστε αναζητει τους τιτλους, τα χρονια περασανε τελευταιο πρωταθλημα το 1946 τελευταιο κυπελο 1970, μεγαλη η προσμονη δεν νομιζετε;
 Με μεγαλη αγανακτηση αντιμετωπιζει η μεγαλη μαζα του λαου μας, το φυσικο το λογικο, οτι δεν περασε κανεις εως τωρα που θα του δωσει το οραμα αυτο, ενας συγχρονος Καμπανης για τους παλαιοτερους για να θυμουνται οι νεωτεροι.
 Ο λαος του ΑΡΗ εχει την φυσικη διαισθηση και την πιστη σε αυτο το οραμα και περιμενει καρτερικα την επιτευξη του, εχει ωριμασει μεσα του αυτη η μυστικη ευτυχια να πανηγυρισει ενα τιτλο. Η πιστη στον θεο του πολεμου απο τους μαχητες του εχει το χαρισμα να αλλαξει  τα παντα, ο νοστος του τιτλου ειναι οραμα ολων μας, και οσα θεωρουνται αυτονοητα θα καταρευσουν μπρος την δυναμικη μας.
 Μεσα απο τις δημοκρατικες διαδικασιες της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ αν κατανοησουμε τα πεπραγμενα των διοικησεων που περασαν εως τωρα και εντοπισουμε το προβλημα, τοτε εχουμε την ικανοτητα και ωριμοτητα να εκλεξουμε τους καταληλους, αν θεληματικα δεχτουμε τα πραγματα ως εχουν τοτε το προβλημα θα παραμεινει αλυτο και θα συνεχιστει αυτη η μιζερη κατασταση.
 Οι διοηκησεις που περασαν δεν ειχαν την συνειδηση της κληρονομιας αυτης ισως ηθελημενα, ισως δεν μπορουσαν και για αυτο το λογο απετυχαν.
 Η τελεια και παντοδυναμη αγαπη μας για τον ΑΡΗ μας, την ομαδα της καρδιας μας μπορει να εξουδετερωσει την μοιρα, και τιποτα να μην γινετε χωρις την θεληση μας και την αποδοχη μας, μεταγραφες τυπου ΑΜΟΡΟΖΟ, ΑΜΠΡΕΟΥ, ερεθιζουν τις αισθησεις μας, αλλα δεν τις κερδιζουν.
 Με προικα μας τα Ευρωπαικα παιχνιδια, την Κ-20 πρωταθλητρια ομαδα των νεων μας, τον Σακη Τσιωλη ενα προπονητη με οραμα και την προσθηκη ποιοτικων ξενων στις καταληλες θεσεις, και αυτον τον γιγαντα λαο το μπορουμε.
 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ
. Θα προτεινα στην ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ να παρουσιασει στην γενικη συνελευση ολες τις προτασεις ειτε υποψηφιων ειτε προτασεις λειτουργειας της ΛΕΣΧΗΣ και να τις φερει προς ψηφιση, ουδεν κρυπτων απο τον ηλιο λεει μια λαικη ρηση, πληρη διαφανεια, ουδετερη σταση στις εκλογες και το αναμενομενο θα ερθει.
 Οσο μεγαλωνει ο αριθμος μελων της ΛΕΣΧΗΣ τοσο γιγαντωνεται το οικοδομημα μας, προσελκυει το ενδιαφερον επενδυτων και με το μοντελο μας γινετε παραδειγμα προς μιμηση για αλλους συλλογους, δεν θα αφησουμε την διαφθορα που εφερε στον κοσμο ο διαφωτισμος και η ευμερια του να παθει ο ΑΡΗΣ μας αυτα που επαθε το Ελληνικο κρατος με τους πολιτικους του ηγετες.
 Θα ακουσουμε με θερμη σοφια και ζεστασια γαληνης τις αποψεις ολων και ολοι μαζι θα κανουμε το αυτονοητο τον
 ΑΡΗ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.