Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ

Με ιδιαιτερη προσοχη ακουσαμε το πλανο,με το οποιο θα διοικησει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ,σε περιπτωση που θα κερδισει τις εκλογες, την παραταξη ΑΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ και τον επικεφαλη της Παναγιωτη Στεφανιδη.
 Η πρωτη εντυπωση ειναι θετικη γιατι δειχνουν ανθρωποι που εχουν οραμα, μερακι, θεληση, για να κανουν τον ΑΡΗ μας πιο ισχυρο και να τον οδηγησουν στον δρομο των επιτυχιων, απο το τελμα το οποιο εχει περιελθει την τελευταια διετια, και το κυριοτερο δεν ελεγχονται απο συνδεσμιτες που με την σταση τους την τελευταια τετραετια δεν αφηνουν το συλλογο να ορθοποδησει.
 Μιλησαν καταρχην για το αυτονοητο, την στηριξη τους στον τεχνικο της ομαδας Σακη Τσιωλη που χαιρει τις εκτιμησης ολων μας, για την απομακρυνση του γνωστου μανατζερ, μας γεμισες καραβιες, και ηρθε ο καιρος να μας αποχαιρετισεις, και την ομολογουμενως παταγωδη αποτυχια της τωρινης διοικησης να ανταπεξελθει στις προσδοκιες του λαου του ΑΡΗ.
  Στην συνεχεια αναφερθηκαν για την αλλαγη δομης της λειτουργειας της ΠΑΕ, που μεχρι τωρα ηταν ανεπαρκεις στις υπηρεσιες της σε ολα τα επιπεδα, και εχει μια λογικη αυτο αφου αποτελουνταν απο ανθρωπους που δεν ειχαν εξιδικευμενες γνωσεις ο καθενας στον τομεα του με αποτελεσμα να μην εξυπηρετειτε ο κοσμος τις ομαδας, τοσο σε επιπεδο ΠΑΕ οσο και σε επιπεδο λεσχης, παρα μονο μια συγκεγκριμενη καστα οπαδων, και ολη η κατασταση θυμιζε μπακαλογατο του ζηκου.
  Στον οικονομικο απολογισμο τις απερχομενης διοικησης παρολο που δεν λαβανε τα οικονομικα στοιχεια της ΠΑΕ, εχοντας στα χερια τους δυο ισολογισμους αναφερθηκαν σε κακοδιαχειριση, κατι που μας ειχε προβληματισει εντονα ολους το τελευταιο διαστημα.
 Αναφερθηκαν επισης για την ανεργεση του νεου γηπεδου που αποτελει τον διακαη ποθο για ολα τα αδερφια, και τις εναλλακτικες προτασεις που υπαρχουν για αυτο, σε αντιθεση με την τωρινη διοικηση που εχει παγωσει το θεμα, για να μην χαλασει χατηρι σε αυτους που την στηριζουν, τους συνδεσμιτες βρε, τα ηγετικα τους στελεχη, που σωνει και καλα θελουν να εχουν λογω σε ολα, δεκα νοματαιοι που λεει και ο αδερφος Κωστας που εχουν κανει τον ΑΡΗ τσιφλικι τους και με οπλο την προπαγανδα τους βαλουν κατα παντων.
Τελος με χαροποιει ιδιαιτερα η σταση τους, να κατεβουν στις εκλογες απεναντι στην τωρινη δυναστεια των συνδεσμιτων, και αυτο κανει τις προσδοκιες μας μεγαλυτερες, γιατι υπαρχει η αλλη οψη του νομισματος, αυτη του απλου λαου του ΑΡΗ που δεν ελεγχετε απο πουθενα παρα μονο απο την καρδια του, και θα στηριξει αυτην την υποψηφιοτητα με νυχια και με δοντια για να δωσει ενα τελος στο μιζερο παρελθον.
 Να ευχαριστησουμε επισης τον Γιαννη Καρακαδα υπευθυνο της Ολυμπιακης  Αεροποριας για την στηριξη του και την εμπιστοσυνη του στο σχημα ΑΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ.
 Πρεπει ολοι αδερφια να στηριξουμε αυτην την υποψηφιοτητα που θα φερει αλλη πνοη στον συλλογο, βαζοντας τελος στα κακως κειμενα, γιατι οπως ειδατε απο αυτους που προπαγανδιζουν οτι εχουν πειρα τα ειδαμε τα χαιρια τους αποτυχανε.
 Θεωρω σιγουρη την στηριξη σας στο νεο αυτο σχημα απο ανθρωπους αφθαρτους με οραμα που τα ονειρα τους συμβαδιζουν με τα δικα μας.
 Τους αλλους τους ζησαμε τους ειδαμε στην πραξη, αποδειχθηκαν λιγοι.
 Ας δωσουμε τοπο σε νεους οριζοντες και στοχους, ΑΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ λοιπον η μοναδικη μας επιλογη για την αναγεννηση του ΑΡΗ ΜΑΣ.
 Με τις θερμες ευχες μας να ειστε εσεις η νεα διοικηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ