Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η ΚΑΛΠΗ ΜΙΛΗΣΕ


Οι καλπες αναδειξανε την νεα διοικηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετα την χθεσινη εκλογικη αναμετρηση της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ.

Το αποτελεσμα γνωστο και αναμενομενο, νικητης η παραταξη ΑΡΗΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με επικεφαληςτον Αθανασιαδη, στηριζομενη απο το ισχυρο κομματι του συνδεσμιακου χωρου τον ΣΟΥΠΕΡ 3.

Παρολο τις αντιρησεις μας στην συγκεγκριμενη παραταξη πρεπει να σεβαστουμε την αποφαση των αδερφων μας και να συστρατευθουμε στον νικητη των εκλογων.

Στην προηγουμενη θητεια της υπεπεσε σε πολλα λαθη που ελπιζουμε να μην επαναληφθουν, ωφειλουμε ωστωσο να τις δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια να μας αποδειξει οτι μπορει να φερει τον ΑΡΗ εκει που του αρμοζει στην κορυφη.

Δικαιολογιες πια δεν υπαρχουν και τα παθηματα του παρελθοντος ας γινουν μαθηματα..

Δεν θελω να γινουμε μαντης κακων αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι δεν εχουν την ικανοτητα και τις γνωσεις ωστε να οδηγησουν τον ΑΡΗ μας ψηλα και ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου να με διαψευσουν.

Παρολα αυτα ωφειλουμε να την στηριξουμε ολοι μας σαν κορη οφθαλμου με ολες μας τις δυναμεις, αλλωστε μια οικογενεια ειμαστε παρολο τις διαφωνιες μας, αλλα και απο σεβασμο στους θεσμους της δημοκρατιας και τις ΛΕΣΧΗΣ.

Ο λαος αποφασισε οτι εχουν την ικανοτητα, και δεν εχουμε παρα να σεβαστουμε την αποψη του, δεν μου αρεσει αλλωστε να κρινω την πλειοψηφεια του λαου ειτε συμφωνω μαζι της ειτε οχι το μελλον θα δειξει αν εκριναν σωστα.

Θα ηθελα επισης να ευχαριστησω την παραταξη ΑΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ και τον επικεφαλη της κυριο Στεφανιδη για την προσπαθεια της σε αυτη την εκλογικη αναμετρηση που μονο κερδος ειχε απο ολη αυτην την διαδικασια, ελπιζοντας οτι θα μεινει κοντα στα δρωμενα του συλλογου και με την βοηθεια της να συμβαλει και αυτη στην νεα προσπαθεια που θα γινει απο κοινου για το καλο του ΑΡΗ μας.

Μονο ενωμενοι σαν γροθια ολοι οι ΑΡΕΙΑΝΗ οικογενεια μπορει να κανει την υπερβαση.

Θα ζητουσα απο την νεα διοικηση του ΑΡΗ να εξετασει με προσοχη την προταση που κατατεθηκε απο την ΣΥΝΘΕΣΗΣ στις 20 απριλιου με αριθμο πρωτοκολλου 60/20-4-2011 και στην γενικη συνελευση της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ να την ψηφισει σαν δειγμα καλης θελησης και δημοκρατιας, δειχνοντας μας οτι εχει αλλαξει τροπους σκεψεις και δεχετε οτι εχει να κανει με τον καλυτερο τροπο λειτουργειας της ΛΕΣΧΗΣ αλλα και της διαφανειας, αναμενουμε να δουμε τι θα πραξεται.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νεο σας εργο με την συμπαρασταση ολων μας.

ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.