Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ


  Ξεκινησε το γνωστο σε ολους μας, δεν εχω μπεσα Ελληνικο πρωταθλημα παρωδια της Σουπερ Ληγκ  χωρις ακομα να ξερουμε ποιοι θα το αποτελουν, ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες για αυτην την παγκοσμια προτοτυπια.

Πρεμιερα χθες για την αγαπημενη μας ομαδα.  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΡΗΣ 0-0

 Δεν θα σταθω στα διαιτητικα λαθη τα εχω συνηθισει εις βαρος της ομαδας μας οπως εχω συνηθισει και την αδρανεια των διοικουντων να μας προστατεψουν απο αυτα που εχουν γινει πλεον θεσμος.
 Θα ξεκινησω απο αυτα που ειδα, δεν θελω να γραφω ενα κειμενο οταν ειμαι θολωμενος απο σκεψεις εκεινη την στιγμη, αλλα την επομενη που μπορεις να βαλεις τις σκεψεις σου σε μια ταξη και να βγαλεις χρησιμα συμπερασματα.
 Απογοητευση ειναι ο τιτλος στα ματια μου και αυτο δεν αποτελει μομφη σε προπονητη και παικτες αλλα στην διοικηση του συλλογου που συνεχιζει να ειναι απενεργοποιημενη σε οτι εχει να κανει με τον ΑΡΗ μας.
 Βαλε γκολ βαλε γκολ φωναζει ο λαος του ΑΡΗ αλλα ποιος τον ακουει στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα σαν πως θα σε ακουσει, εδω και χρονια εχουμε προβλημα στα τελειωματα τον φασεων αλλα η διοικηση φροντιζει το προβλημα να παραμενει αλυτο ειναι κατι σαν στανταρ στο προπο, σιγουρο για το στοιχημα βρε αδερφε, με μπαλωματα τυπου Γιακομπ ειναι να γελας, ξεκινησε το πρωταθλημα και ακομα στο ψαξιμο ειστε και θα μας λυσει το προβλημα οταν παιζει; Μην ξεχναμε οτι ειναι επιρεπεις με την κερκιδα λογων καρτων και μια ερωτηση με αυτον δεν σωθηκε η γρια; Ενα σεντερ φορ που θα κανει την διαφορα θελουμε ζηταμε πολλα; Αλλα τι ζηταμε το ακατορθωτο.
 Η ουσια ειναι οτι χθες ξεκινησαμε με -2 βαθμους με μια ομαδα η οποια ειναι υποψηφια για υποβιβασμο και αντι να  πιασουμε τον ταυρο απο τα κερατα και να τον ισοπεδωσουμε καταφεραμε να τους δωσουμε και ενα βαθμο για την σωτηρια τους, παρε κοσμε δωρα.
 Αν θελεις να κανεις το κατι παραπανω τετοια παιχνιδια τα καθαριζεις δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα περαν της νικης και δεν υπαρχει δικαιολογια καμια.
 Δυστιχως απο αυτα που ειδα και φετος θα ειμαστε μια απο τα ιδια,  δεν νομιζω οτι κατι θα αλλαξει προς το καλυτερο σε αυτο που ολοι ονειρευομαστε την κορυφη μακαρι να βγω ψευτης, εγω τον ΑΡΗ  τον θελω πρωταθλητη κυπελουχο ποιος μπορει να μου το προσφερει αυτο; δεν εχω μαθει να συμβιβαζομαι με τα υπολοιπα, αν μπορειτε να καταλαβετε την δυναμικη του θα το καταφερετε αν οχι θα παρεμενουμε στα τετριμμενα ο λαος του ΑΡΗ για να κολακευομαστε μεταξυ μας.
 Μια μαχη χαθηκε οχι ο πολεμος θα μου πειτε αρχη ειναι ακομα, δεν αντιλεγω αλλα η καλη μερα απο το πρωι φαινετε, εχω την υπομονη αλλα οι βαθμοι χαθηκαν και δεν γυριζουν πισω δεν τους καρπωθηκαμε ας βαλουμε τις βασεις φετος για του χρονου, μην εθελοτυφλουμε αλλα περιμεναμε αλλα ειδαμε, ενα εικοσαλεπτο ειχαμε που μπορουσαμε να καθαρισουμε το παιχνιδι με εναν αντιπαλο που δεν μας εδειξε και τιποτα το ιδιατερο και δεν τα καταφεραμε, ας ελπισουμε οτι στο επομενο παιχνιδι θα βαλουμε τους τρεις ποντους στο σακουλι και θα κανουμε μια καινουρια αρχη.