Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


  Μετα την δολοφονια του Καποδιστρια δεν υπηρξε για την χωρα μας ενα πολιτικος που θα μπορουσες να τον αποκαλεσεις πατριωτη, και ολοι οι καλοι σε αυτην την πονεμενη πατριδα μας ξερουμε τι καταληξει εχουν.  Aπο που να ξεκινησω απο τον Σωκρατη και το φαρμακι που του δωσανε; Τον Κολοκοτρωνη τον Μεγα Στρατηγο; Στην φυλακη τον στειλανε αυτον που απελευθερωσε την πατριδα μας απο τον Τουρκικο ζυγο, ποιοι...... θα αναρωτιεσται; οι προσκυνυμενοι θα σας απαντησω αυτοι που στο βωμο της προσωπικης τους προβολης και για μερικα αργυρια πουλανε την ψυχη τους στο διαβολο.

  Αυτοι που δεν εχουν ιερο και οσιο, αυτοι που ειναι υποταγμενοι στα ξενα συμφεροντα, αυτοι οι χαμερπεις πολιτικοι ηγετες αυτου του ευλογημενου τοπου, που μολυνουν με την παρουσια τους αυτα τα αγια χωματα, και εχουν φερει αυτο τον περηφανο λαο στα ορια της εξαθλιωσης και φτωχιας, αυτοι που θα φυγουν νυχτα προκειμενου να γλυτωσουν την λαικη οργη, μιας και οδηγουν την χωρα σε ανεξελεγκτες καταστασεις. Κανεις τους δεν εχει μπεσα και ψυχη Ελληνικη, υπαλληλοι και μαλιστα κατωτερου βαθμου ειναι της παγκοσμιας κοινοτητας που σκοπο εχουν να κανουν οτι τους πει το αφεντικο.

Ελα ομως που λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο.

 Ο λαος αφυπνιστηκε και ειναι ετοιμος να προστατεψει οχι μονο τα δικαιωματα του, αλλα και την απειλη που δεχετε η πατριδα μας απο το ανακατεμα της παγκοσμιας τραπουλας. Το καζανι βραζει εσωτερικα και σαν λαβα ηφαιστειου θα χυθει στους δρομους και θα συμπαρασυρει στο διαβα του καθετι διεφθαρμενο βρει μπροστα του, τιποτα δεν θα μπορεσει αυτο το ποταμι να το σταματησει ειναι οργισμενο και προδωμενο απο τους ιδιους του, τους υποτιθεμενους πολιτικους ηγετες.

  Ο Θεος μονο ξερει τι καταληξη θα εχουν, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εξαφανισθουν απο προσωπου γης και ολα αυτα που εχουν κανει εδω και δεκαετιες οδηγοντας την πατριδα μας σε αυτη την κατρακυλα θα παρουν την τιμωρια που τους αξιζει.

 Τα αφεντικα τους και παρατρεχαμενοι θα προσπαθησουν να τους προστατεψουν μεχρι και κυανοκρανους του ΝΑΤΟ θα φερουν για να επιβαλουν την ταξη στην λαικη εξεργεση που θα ακολουθησει αλλα ξεχνανε οτι αυτος ο τοπος μεσα απο τους αγωνες του εχει δωσει πολλες φορες το αιμα του προκειμενου να ειναι ελευθερος και οχι υποταγμενος σε οποιοδηποτε ζυγο ειτε  οικονομικος ο πολεμος λεγετε αυτος, ειτε οποιοσδηποτε εχθρος που απειλει την κυριαρχια του.

 Η Μεσογειος φλεγετε και τα κυριαρχικα μας δικαιωματα απειλουνται η παγκοσμια τραπουλα στο ανακατεμα της εχει πολλους κρυφους ασσους στο μανικι της χωρις κανεις να γνωριζει τι και πως και που θα καταληξει.  Η ειρηνη θα ηταν ο καλυτερος τροπος μα κανεις δεν την χρησιμοποιει ωστε να δωσει λυσεις ολα παιζονται στο τι συμφεροντα εχουν τα μεγαλα ψαρια και πως θα κατατρωπουσουν τα μικρα και δυστιχως εμεις ανηκουμε σε αυτην την κατηγορια.

 Τα κλειδια στα χερια τους τα εχουν αυτοι, και συνηθως οταν δεν μπορουν κατι να το επιβαλουν με την ειρηνη το εφαρμοζουν με πολεμο, αν ανατρεξουμε σε προηγουμενες τετοιου ειδους κρισεις κατα το παρελθον οικομομικου χαρακτηρα, καταληγουμε στο συμπερασμα οτι μυριζει μπαρουτι, οταν δεν κανεις το κεφι τους εχουν την λυση στα χερια τους.

 Ηδη στην μεσογειο και κοντα στο νησι της Αφροδιτης, στην βαμμενη απο αιμα Κυπρο μας Αμερικανοι, Ρωσοι, Ισραηλιτες, εχουν παρει την θεση τους με στοχο την πρωην αγαπημενη τους την Τουρκια, που περιμενουν να την τιμωρησουν παραδειγματικα γιατι επαψε να ειναι το καλο παιδι και σηκωσε κεφαλι. Στα εσωτερικα τις Τουρκιας Κουρδοι καιροφυλακτουν να παρουν το κομματι που τους αναλογει και δεν το εχουν σε τιποτα να αναψουν την σπιθα του πολεμου, τα συμφεροντα για αυτους ειναι πολλα. Στην αντιπερα οχθη η Ευρωπη ζει στον δικο της κοσμο προσπαθωντας να συμαζεψει τα ασυμαζευτα της ενωσης της. Ενα εγχειρημα το οποιο απετυχε παταγωδος για τι δεν ειχε τις στερεες βασεις για να χτισει πανω σε αυτο και θα καταρευσει με σχετικη ευκολια προς στα σχεδια αυτον που κρατανε τις τυχες των λαων στα χερια τους.

 Θα ζησουμε στιγμες τις οποιες πολλα θα αλλαξουν στον παγκοσμιο χαρτη, και απο οτι φαινετε το επικεντρο αυτης της αλλαγης των πραγματων θα ειμαστε εμεις. Δεν ξερω με τι κοστος, θα δειξει το μελλον που ειναι κοντα.. Τα πραγματα τρεχουν με γοργους ρυθμους και πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα μα πανω απο ολα για να ξανακερδισουμε την χαμενη μας υπερηφανια να παρουμε πισω οτι μας αναλογει.

  Καθαρο μυαλο χρειαζετε και οχι πανικος σε αυτα που θα συμβουν. Ισως ειναι τις μοιρας μας καμια φορα οτι για να μαθουμε πρεπει να παθουμε και ενα τετοιο μαθημα μας χρειαζονταν γιατι ειχαμε ξεφυγει απο τα ιδανικα μας.  Παρασυρθηκαμε απο τις αρχες μας εγκαταλειψαμε πατριδα, θρησκεια, οικογενεια, και οι ασπονδοι εχθροι μας πατησαν πανω σε αυτο και μας φερανε σε αυτο το σημειο και το κατορθωσαν απο οτι βλεπετε με σχετικη ευκολια.

 Ηρθε λοιπον  ο καιρος να βαλουμε τις σωστες βασεις απο εδω και εμπρος  με γνωμονα παντα την πατριδα την αληθεια και οχι το ψεμα, ηρθε η ωρα να γινουμε ενα οπως παλια φωτιζοντας τον δρομο και φευγοντας απο το σκοταδι που βυθιστικαμε, ηρθε η ωρα  να θυμηθουμε τον Ελληνα που κρυψαμε στο χρονοντουλαμπο της νεωτερης ιστοριας μας, ηρθε η ωρα για να τιμωρισουμε τους προδοτες του εθνους οπως πραγματικα τους αξιζει και να ειστε σιγουροι οτι με την βοηθεια της παναγιας απο ολο αυτα που θα ακολουθησουν απο εδω και περα εμεις θα ειμαστε αυτοι που θα βγουμε νικητες γιατι η Ελληνικη ψυχη ξερει να μαχεται να διεκδικει και να νικα.

 Οτι ειναι να γινει ας γινει η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο. Τα ψεμματα τους στερεψαν πια  και ο καθενας απο εδω και περα ας αναλαβει τις ευθυνες του ειμαστε στο σημειο μηδεν. Δυστιχως επτωχευσαμε κυριοι γιατι αυτοι που διαχειριζοντουσαν τις τυχες μας με την ευλογια την δικια μας εκπληρωσαν τις επιθυμιες των ξενων συμφεροντων. Η κατασταση πλεον ειναι στα χερια μας δεν εχουν τιποτα να μας προσφερουν παρα πονο και δακρυ το βλεπετε στην καθημερινη σας ζωη, θα αφησουμε να το συνεχισουν;

 ΟΧΙ

 Ηρθε η ωρα η δικια μας της καθε οικογενειας  να το σταματησουμε ολο αυτο και θα το σταματησουμε τωρα θα μας δειτε στους δρομους ετοιμους για ολα.

 Μετα την φουρτουνα ερχετε η νηνεμια νομος της φυσης αυτος, ερχονται οι καλυτερες μερες που ονειρευομαστε που τις ειχαμε εμπιστευθει σε λαθος ανθρωπους ο Θεος εχει μεριμνησει για αυτο γιατι ειμαστε ο περιουσιος λαος του.

 ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ