Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΜΑΣ

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ 0-1

 Επρεπε να περασουν επτα αγωνιστικες για να γευτουμε την πρωτη μας φετινη νικη για το πρωταθλημα, μεσα σε μια δυσκολη εδρα αυτη του Γεντι Κουλε με εναν αξιομαχο αντιπαλο που παλεψε μεχρι τελους.

 Το παχνιδι κυμανθηκε σε μετρια επιπεδα, και δεν προσφερε κατι το ιδιαιτερο σε οσους το παρακολουθησαν, περαν τις δραματικης μορφης που πηρε κυριως λογω της κακης διαιτησιας του αρχοντα του αγωνα.
 Εκεινο που μετραει για την δικη μας ομαδα ειναι οι τρεις βαθμοι της νικης που θα δωσουν αλλο αερα και ψυχολογικη ωθηση για την δυσκολη συνεχεια του πρωταθληματος, και μαχη με τον χρονο ωστε να πλησιασουμε τους φετινους μας στοχους.

Ο διαιτητης ηταν ο αρνητικος πρωταγωνιστης του αγωνα, που με συνεχη λαθη εκατερωθεν και για τις δυο ομαδες κοντεψε να τιναξει το παιχνιδι στον αερα και φανηκε πολυ λιγος για το επιπεδο της Σουπερ Ληγκ.

 Με αυτα και με αυτα επιτελους νικη για την αγαπημενη μας ομαδα, και ετσι εσπασε το ροδι σε ενα αρνητικο σερι ασχημων εμφανισεων που μοιραια μας ειχαν οδηγησει στον πατο του βαθμολογικου πινακα, μια νικη που θα αλλαξει αρδην το κλιμα στην ομαδα μας, και θα μας δωσει το ευνασμα για να μπορεσουμε να ανακαμψουμε και να καλυψουμε το χαμενο εδαφος, με πολυ δουλεια και λιγα λογια.

 Για πρωτη φορα φετος ειδαμε πεισμα παθος, και στοιχεια καλης αγωνιστικης συμπεριφορας, με λιγα λογια δειξαμε ομαδα συνολο, δειγμα του εργου που διετελεσε τις λιγες μερες που βρισκετε στον παγκο της ομαδας μας ο νεος προπονητης, δειχνοντας οτι εχει μερακι και ορεξη για δουλεια, αγαπαει αυτο που κανει, το ζει εντονα και το μεταβιβαζει σαν καλος δασκαλος στους παικτες της ομαδας, που παρα τις πολλες απουσιες βασικων παικτων, και ελειψης ψυχολογιας καταφερε να τους μπολιασει με παθος και αγωνιστικοτητα.
 Εργατικος διαβασε αριστα το παιχνιδι του αντιπαλου, και με μαεστρικες κινησεις κλειδωσε την πρωτη μας νικη, στρατηγος με τα ολα του, εστησε αριστα τους πολεμιστες του στην σκακιερα της μαχης και απεδρασε απο το Γεντι Κουλε με τα λαφυρα της νικης σκοτωνοντας τον αντιπαλο στο σπιτι του και ποτιζοντας φαρμακι τους ζαλισμενους απο το πεντοζαλι Κρητικους.

 Σκοπος μας τωρα ειναι να εκμεταλευτουμε αυτην την νικη στο επακρον, τα κερδη απο αυτο το παιχνιδι πολλα, μα πανω απο ολα πρεπει να μας γινει μαθημα οτι πρεπει να δινουμε ευκαιριες στα σπλαχνα μας, τα δικα μας παιδια, τρανο παραδειγμα ο Γιαννιωτας ο δεκαοκταχρονος πρωταθλητης Ελλαδος με την Κ-20, που με ενα εκπληκτικο σε εκτελεση τερμα, αλλα και με την εν γεννει παρουσια του στον αγωνιστικο χωρο, μας εδειξε οτι μπορουμε να πονταρουμε σε αυτον, και δεν ειναι μονο αυτος ακολουθουν και αλλοι  ο Κατιδης.ο Βελλιδης και πολλοι ακομα που μπορουν να γινουν με πολυ δουλεια τα ανερχομενα αστερια της ομαδας, που μολις του δοθουν ευκαιριες να ξεδιπλωσουν το ταλεντο τους , θα δημιουργησουν ενα συνολο βγαλμενο απο τα σπλαχνα μας που θα αγαπανε την φανελα και θα πονανε για αυτην.

 Οι ακαδημιες μας ειναι το μελλον μας, και δοξα το θεο τα τελευταια χρονια βγαζουν πληθωρα ταλεντων, χαρης της σωστης δουλειας που γινετε εκει, που αν προσεχθουν και παρουν τις ευκαιριες που τους αναλογουν, με τις προσθηκες εμπειρων ξενων παικτων μπορουμε να φτιαξουμε μια ομαδα ανταξια του ονοματος και τις ιστοριας μας.

 Ο Πολωνος δεχνει οτι το κατεχει το τοπι, και θα τους δωσει τις ευκαιριες, εχει ορεξη για πολυ δουλεια και λιγα λογια, προσον που τον κανει να εχει κερδισει τον σεβασμο μας, αρκει θα το πω για πολλοστη φορα  να τον αφησουν να δουλεψει οι εκ των εσω κολακες, και να τον στηριξουν.
 Πιστευω οτι με τον χρονο θα μας παρουσιασει μια ομαδα δυνατη, με ταυτοτητα στον αγωνιστικο χωρο ετοιμη για μεγαλα πραγματα, δεν ειναι το μεγαλο ονομα, αλλα ειναι λατρης της σκληρης δουλειας και της πειθαρχειας, εφοδια που τον κανουν να θελει να πετυχει.

 Λιθαρακι λιθαρακι θα χτιστει ο νεος ΑΡΗΣ , που με ενα σερι νικων θα μπορεσει να διεκδικησει οσα του αναλογουν, υπομονη θελει και πιστη, αλλωστε φετος δεν εχουμε να χασουμε τιποτα, ας βαλουμε τις βασεις λοιπον για καλυτερα γουστα.

 Ελπιζω τα παθηματα να γινονται μαθηματα στην διοικηση του συλλογου και σε οσους την περιστοιχιζουν,δεν πηραν αφεση αμαρτιων με αυτην την νικη, ουτε αλλαξε κατι στην γνωμη μας για αυτην, εχει πολλες εξετασεις να δωσει ακομη στον κοσμο του ΑΡΗ για να μας αποδειξει το αντιθετο. Ο κοσμος θελει να προχωρησετε σε τομες  και να διωξετε καθετι αποκρουστικο και αηδιαστικο μολυνει την οικογενεια το ΑΡΗ μας, μια νικη δεν σβηνει τα κακως κειμενα, παρτε αποφασεις που θα δειξουν επιτελους οτι κατι αλλαζει, εμπρος λοιπον δειξτε μας εργο.

 Δεν πεταμε στα συννεφα με μια νικη, δεν καναμε δα και τιποτα σπουδαιο, τα κεφαλια κατω, σκληρη δουλεια και εργα στο γηπεδο, τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, σωστε την παρτιδα με ενα σερι νικων που θα μας φερει ψηλα στον βαθμολογικο πινακα, δειξτε ακομη και στους πιο δυσπιστους οτι ειστε αξια τεκνα του Θεου του πολεμου, πολεμιστε για το ονομα του, για την χαρη του, για το μεγαλειο του.