Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-0

 Σε ενα κακο ποιοτικα παιχνδι η αγαπημενη μας ομαδα, καταφερε να επικρατησει της ηπειρωτικης ομαδας με το ισχνο 1-0, δινοντας ετσι του τρεις ποντους στην λιγοστη συγκομιδη μας, και ταυτοχρονα ψυχολογικες ανασες στο ποδοσφαιρικο τμημα που τον τελευταιο καιρο βρισκετε σε τελμα.
 Και οι δυο ομαδες κακοποιησαν το ποδοσφαιρο, και αναλωθηκαν σε προσωπικες μονομαχιες που περισσοτερο θυμιζε ρινγκ, παρα αγωνα ποδοσφαιρου, στην δικη μας περιπτωση κραταμε το τριποντο και παμε παρακατω, αρχης γενομενης με το παιχνιδι κυπελου με τον Ατρομητο στο Περιστερι.

 Αλλος ειχε το ονομα και αλλος την χαρη, πασας στα Γιαννενα λενε, αλλα εδω ειναι Κλεανθης Βικελιδης και πασας στον θρονο του ειναι μονο ο ΑΡΗΣ, που μετα απο πολυ καιρο μας εκανε να ξαναχαμογελασει το χειλακι μας,σε μια χρονια που εκλεισε αλλα και ξεκινησε με πικρες και αρνητικα αποτελεσματα.

 Αλλωστε απο εδω και εμπρος καθε ποντος μετραει στο μαραθωνιο του Ελληνικου πρωταθληματος, μιας με αυτα που εχουμε δει απο την ομαδα μας, την φετινη χρονια δεν μας πειθουν εως τωρα οτι μπορει να κανει την υπερβαση, και να κυνηγησει την εισοδος της στα PLAY OFF, αλλα ποτε μην λες ποτε ομως, μακαρι να μας διαψευσουν και με ενα ντεμαραζ στο δευτερο μισο του πρωταθληματος, να μας ξεπληρωσουν το κακο ξεκινημα, βγαζοντας την ομαδα στην Ευρωπη, και απομακρυνοντας την απο την επικυνδυνη ζωνη του υποβιβασμου.

 Την πεμπτη μας περιμενει ενας τελικος στο Περιστερι, στον αγωνα κυπελου με τον Ατρομητο, και δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα περαν της νικης προκρισης, που θα μας φερει στον επομενο γυρο και πιο κοντα παιχνιδι με παιχνιδι, στο τελευταιο στοχο που μας εχει απομεινει, τον τελικο του κυπελου Ελλαδος.
 Η κατακτηση του κυπελου ειναι ενας στοχος που μπορει να κατακτηθει, ειναι μεσα στις δυνατοτητες μας, και θα πρεπει να γινει μια απο τις προτεραιοτητες μας, ο λαος του ΑΡΗ το θελει, το ποθει, και θα το γευτει, ειναι μια ευκαιρια την φετινη χρονια να γινει πραγματικοτητα.

 Η εβδομαδα που περασε ηταν μια δυσκολη βδομαδα για τον συλλογο, αλλα και για τον κοσμο του ΑΡΗ μιας και το ποτηρι ξεχειλησε, απο την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας και ειπωθηκαν πολλα, αμεσα ειχαμε την απολυση του πολωνου προπονητη, που αποδειχτεικε λιγος για το μεγεθος του συλλογου, αλλα και ανακαταταξεις σε ολο το ποδοσφαιρικο τμημα.
 Το που θα οδηγησει θα δουμε,ενας Θεος ξερει, μακαρι προς την αναγεννηση της ομαδας, που ειναι και το ζητουμενο, θα τα καταφερει αραγε η αποτυχημενη εως τωρα διοικηση της ΠΑΕ; που ειναι και κυρια υπευθυνη για την μεχρι τωρα πορεια της ομαδας.

 Περαν τις πικρας του αποτελεσματος του παιχνιδιου με την Κερκυρα την προηγουμενη αγωνιστικη, ειχαμε και την εμετικη ανακοινωση των ηγετικων στελεχων της φαμιλιας, με ακατανομαστες εκφρασεις απενατι στους ποδοσφαιριστες της ομαδας, που δεν συναδει με τις αρχες του συλλογου,βγαζοντας την ουρα τους απ εξω απο τα κακως κειμενα, και δεν αναφερομαι στον συνδεσμο αλλα στην ηγεσια του.
 Και ξαφνικα εμφανιζετε ο Μεσσιας, ποιος αλλος ο γνωστος μανατζερ φερνω καραβιες σαν αθωα περιστερα να μας σωσει, ολα τα ευτραπελα μεσα σε λιγες αγωνιστικες,. τοσο καλα σκηνοθετημενα ριχνοντας σταχτη στα ματια.

 Θα το λεω συνεχεια μεχρι να ακουστει σε καθε ΑΡΕΙΑΝΟ, αν θελουμε τιτλους και επιτυχιες θα πρεπει  να γινουμε ενα, παραμεριζοντας τις οποιες διαφορες μας, με μοναδικο σκοπο το καλο του ΑΡΗ, μεχρι τωρα επικρατει η διχονοια, μην στεκοσαστε σε ονοματα, σε συνδεσμους, παρα μονο στον Θεο του πολεμου, που περιμενει καρτερικα την ενθρονιση του, εκει που του αρμοζει στην κορυφη, διψαει για τιτλους και διακρισεις, αυτο ειναι το οραμα του το οραμα μας, αν το γουσταρετε και εσεις ακολουθειστε τα βηματα του, αδερφια ενωμενα ποτε νικημενα, οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε αυτο τοσο πιο γρηγορα θα το κατορθωσουμε.

 Την πεμπτη ο Θεος του πολεμου μας περιμενει στο Περιστερι, ολοι εκει στο πλευρο του για την νικη προκριση, την θελουμε και θα την παρουμε, με βροντερο παρων απο ολα τα μερη της Ελλαδος τα παιδια του Θεου θα ειναι εκει ασπιδα στο πλευρο του.

 Γιατι ΑΡΗ μου ποτε δεν θα εισαι μοναχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: