Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΑΘΜΩΝ

 
ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2

 Η τραγικη εμφανιση του Α ημιχρονου ηταν αρκετη, ωστε η ομαδα της Ηπειρου, να αποδρασει με ενα πολυτιμο τριποντο για αυτην, και να βυθισει την αγαπημενη μας ομαδα, στις τελευταιες θεσεις του βαθμολογικου πινακα.

 Χρειαστηκε να περασουν εικοσι ενα παιχνιδια, για να καταφερει η ομαδα των Ηπειρωτων, να παρει τη νικη στο Κλεανθης Βικελιδης, αφου μεχρι χθες σε  μετρουσε 16 ηττες και 4 ισοπαλιες, περα για περα δικαιη η νικη της, αφου εμφανιστηκε διαβασμενη, και με την μαγκια της πηρε το τριποντο.

Εμεις, για ενα ακομη παιχνιδι πεταξαμε στα σκουπιδια ενα ημιχρονο, και οταν αποφασισαμε να ξυπνησουμε ηταν ηδη αργα, παλεψαμε να κανουμε την ανατροπη για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι στην εδρα μας, αλλα οταν βρισκεσε πισω στο σκορ με 0-2 στο ημιχρονο, και με μια υπερ σου αποφαση απο το ακυρωθεν γκολ του Ιλιτς στο 31ο λεπτο, δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα πραγματα.

 Στο Β ημιχρονο, προσπαθησαμε να αλλαξουμε τα κακως κειμενα, και σε αυτο βοηθησε το γρηγορο γκολ του του Γιαννιωτα στο 54ο λεπτο, ανεβασαμε κατακορυφα την αποδοση μας, αλλα δεν κατορθωσαμε να παρουμε εστω και την ισοπαλια, σε ενα παιχνιδι που ειχε στραβωσει απο την αρχη του.

 Σε ενα ακομη παιχνιδι υπηρξαν τραγικα λαθη, απο τον αρχοντα του αγωνα, αφου  στο 51ο λεπτο εκλεισε τα ματια του σε ανατροπη του Γιαννιωτα μεσα στην μεγαλη περιοχη, και αντι να καταλογισει την εσχατη των ποινων, και να αποβαλει τον τερματοφυλακα των φιλοξενουμενων, υπεδειξε  κορνερ, αυτο δεν αποτελει δικαιολογια, για την ασχημη εμφανιση της ομαδας μας, αλλα ενα σημειο αναφορας, το πως μας αντιμετωπιζουν απο την αρχη της περιοδου οι αμεπτοι του Ελληνικου ποδοσφαιρου.

 Η παρουσια του κοσμου για μια ακομη φορα, ηταν συγκλονιστικη, σε εποχες μαλιστα δυσκολες λογω τις οικονομικης κρισης, χειροκροτησε παρα την πικρια του, την προσπαθεια του Β ημιχρονου, δειχνοντας την αγαπη του, αλλα δεν φτανει μονο αυτο.

 Δεν ειμαι απο αυτους, που σε ενα στραβο αποτελεσμα, θα βγαλει την χολη του,και θα αρχιζω να καταλογιζω ευθυνες, απο εδω και απο εκει, οτι φταιει ο ταδε και ο δεινα, και ειδικα σε μια τοσο δυσκολη χρονια για την ομαδα μας, που ολοι μας γνωριζουμε ευθυς εξαρχης, οτι ο στοχος μας φετος ειναι η παραμονη, και το χτισιμο μιας ομαδας,απο τα σπλαχνα μας, αντιθετως θα στηριζω αυτην την προσπαθεια μεχρι τελους.

 Θα πρεπει ομως και οι παικτες της ομαδας μας, να συνειδητοποιησουν την κρισιμοτητα της φετινης χρονιας, και απο εδω και εμπρος να επιδοθουν σε ενα σαφαρι βαθμων, καλυπτοντας το συντομοτερο δυνατον τις απωλειες βαθμων, και να βγαλουν την ομαδα απο τις τελευταιες θεσεις του βαθμολογικου πινακα, αδικουν τους ευατους τους, με εμφανισεις σαν του Α ημιχρονου της χθεσινης αναμετρησης.

 Η στηριξη του κοσμου, θα ειναι αρωγος τους, σε αυτην τους την προσπαθεια, κατι που καθε αγωνιστικη ειναι εμφανης οπου παιζει ο Θεος, και θα πρεπει να υπερβαλουν ευατους, για να ανταμειψουν την στηριξη αυτη.

 Ειμαστε οι εκλεκτοι του Θεου, και στα ευκολα και στα δυσκολα, τωρα ειμαστε στα δυσκολα, και θελει μεγαλη μαγκια απο ολους μας, να μεινουμε ενωμενοι, και να παλεψουμε, να παρουμε αυτα που μας αναλογουν, δεν μας ταιριαζει η μιρλα και η κακομοιρια, αυτα ειναι για τους αλλους, τους πολλους, δεν ειμαστε οχλος, ειμαστε οι απεσταλμενοι του Θεου, και θα μαχομαστε στο πλαι του, χωρις γκρινιες και αφορισμους, θα βρουμε τον δρομο μας, παρολο τις δυσκολιες που υπαρχουν, εσυ εγω εμεις, ολοι ενα, καταθεση ψυχης, και στηριξη σε αυτο που αγαπαμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας, αυτο ειναι το χρεος μας.

 Ολοι την Δευτερα στην Κομοτηνη, να δωσουμε βροντερο παρων, να παρουμε το πρωτο τριποντο εκτος εδρας, και να αρχισουμε να καλυπτουμε τους χαμενους βαθμους, στηριξη και μονο στηριξη, το συνθημα μας, και να ειστε σιγουροι, με αυτο οπλο μας, ειμαστε ικανοι να ξεπερασουμε τις φετινες δυσκολιες, εχουμε μαθει να μην λυγιζουμε στα δυσκολα, ψηλα λοιπον ολοι το κεφαλι, και συνεχιζουμε, να σωσουμε την παρτιδα, απο αυτους που με τα λαθη τους, οδηγησαν την ομαδα σε αυτο που βιωνουμε σημερα.

 ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ