Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

 
 
Η κατάσταση στην ομάδα του Άρεως θυμίζει όπως βλέπουμε εφιάλτη.

Σαν να ξεπήδησε από τα χειρότερα όνειρά μας αυτό που βλέπουμε.

Άλλοι ευθύνονται λιγότερο, άλλοι περισσότερο, όμως ουδείς καθόλου.

Μόνο η νέα γενιά οπαδών ή φιλάθλων, όπως θέλει ο καθένας να τους αποκαλέσει, μόνο αυτή η γενιά δεν φταίει σε κάτι.

Δεν εντάσσω επ ουδενί λόγο τον εαυτό μου σε αυτήν, παρόλο που τον Οκτώβριο έκλεισα τα 17 μου έτη. ΚΜΑ, ΑΣ, ΠΑΕ, όλα άχρηστα λοιπόν.

Οπαδοί με ανέχεια σε κάθε πράξη όλων αυτών που το μόνο που επιζητούσαν ήταν κέρδος στην πλάτη του Άρη μας. Ανίκανοι όλοι! Λαμόγια δεν σας ξεχνάμε! Έξω από τον Αρη μας! Χμμμμ. Καλά όλα αυτά και συμφωνώ με όλους, αλλά και εμείς ως λαός δεν αλλάξαμε κάτι οποια ευκαιρία κι αν είχαμε. Μόνο την έσχατη στιγμή ενεργήσαμε, έχοντας διδαχτεί από το παρελθόν τι σημαίνει να αργείς σε αυτήν. Δε θα Περιαυτολογήσω. Υπεύθυνους δεν ψάχνω για να τους τιμωρήσω. Η εύρεση αποδιοπομπαίων τράγων και εξιλαστήριων θυμάτων γενικά δεν είναι της νοοτροπίας μου. Εγώ θα απευθυνθώ σε οσους μας έφτασαν σε αυτό το σημείο. Από τον Σκόρδα στον Ηλιαδη, από τον Νέγρη και τον Σαουρίδη στον Κοντη και από τον Ζαμπέτα στον Αθανασιάδη. Δεν με νοιάζει αν πήρατε χρήματα, αν μας διαλύετε κάθε μέρα ακόμα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα σας "δώσει" η NEXIA με το πόρισμά της.

Ο Άρης εξαιτίας σας πεθαίνει και δεν κάνατε τίποτε άλλο ακόμα και τώρα πέραν του να τον σπρώχνετε περισσότερο μέσα στον τάφο. Σωτήρες του Άρη που αποτύχατε κι ακόμα είστε στον κόσμο σας. Τα όνειρά μας δεν τα υπολογίζετε, καμία αξία δεν έχουν για εσάς Στο βωμό των χρημάτων θυσιάστηκαν αξίες και ιδανικά του Άρη που χρόνια καλλιεργούνταν. Εμάς που σας στηρίξαμε με κάθε μέσο, με κάθε δυνατή στέρηση δεν μας υπολογίζετε. Δεν σας πιάνει η αιδώς όταν σκέφτεστε τι κακό κάνετε σε μικρές ψυχές; Δεν σας πιάνει ντροπή όταν αδικείτε ατομα που σας εμπιστεύονται; Ξέρετε ποσα άτομα έκλαψαν εξαιτίας των πράξεων σας; Οι περισσότεροι είναι νέοι, που με το καλημέρα μπήκαν στα βαθιά με πίκρες και απογοητεύσεις. Κι όμως ήταν στο πλευρό σας.

Προδίδετε εδώ και χρόνια ηθελημένα ή μη ανθρώπους με όνειρα. Δε διαφέρετε σε τίποτα από τους πολιτικούς, κι εκείνοι το μέλλον διαλύουν. Νιώθετε άξιοι ίδιας μνημονευσης; Εκείνοι θα γράφουν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, θα εξασφαλίσουν τη δυσφήμηση της γενιάς τους. Ετσι κι εσείς. Δείτε μέσα από τα μάτια μας τα λάθη σας, δακρύστε μαζί μας. Νιώστε την καρδιά σας να καίει όταν βλέπετε όσα χτίζατε να καταστρέφονται. Δείτε παιδιά 15 ετών ή μικρότερα, δείτε τον οκταχρονο από το Κορδελιό που το έσκασε από το σπίτι του για να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια του Άρη.

Δείτε χιλιάδες μάτια μικρών παιδιών να κλαίνε. Δεν σας ζητώ τίποτε άλλο. Να ντραπείτε μόνο. Εμείς θα τη βγάλουμε την άκρη είτε εύκολα είτε δύσκολα. Ξέρουν από χιόνια τα βουνά, δεν μας πειραζει να βγάλουμε πάλι το κάρο από τον βούρκο. Άλλωστε μόνο εμείς μείναμε να φρουρουμε τον Αρη, όσοι δεν αξίζουν απλά φεύγουν. Σας ζητώ λοιπόν να σκεφτείτε τι κάνατε και που μας φέρατε. Για τα παλικάρια που δάκρυσαν εξαιτίας σας, για τίποτα άλλο.

Ζητήστε ταπεινά συγνωμη αν σέβεστε τον Αρη και κυρίως τον εαυτό σας και απλά φύγετε. Κλειστείτε στην απέραντη σκοτεινή κλίνη της ψυχής σας και αφήστε το φως του Άρη να λάμψει όπως έλαμπε κάποτε. Όλα τα άλλα είναι κατά σας. Η ιστορία γράφει 100 χρόνια.

Σκεφτείτε μόνο.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΔΕΚΑΕΦΤΑΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: