Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ........... ΔΩΣΤΕ ΕΛΠΙΔΑ


Εφθασα ηδη 46 χρονων.....μεσηλικας πια για τους νεοτερους......πιτσιρικος κατ'εμε......καταγομαι απο την Μεσσηνια τον επιγειο παραδεισο επι της γης.......γεννημενος στην Αθηνα τον οκτωβρη του 68.....η πρωτη μου κουβεντα,οταν αρχισα να ερχομαι σε επαφη με τον εδω κοσμο.....ηταν ΑΡΗΣ......ολοι ακουγοντας την τοτε,με κοιτουσαν με απορια.......δεν μπορουσαν να καταλαβουν οτι ηρθε στην ζωη ενα ακομη παιδι ενος ανωτερου Θεου.........ενας ακομη εκλεκτος του Θεου.......ακομη και οι ιδιοι μου οι γονεις κατοικοι της γαυροπουλης Πειραια........ δεν μπορουσαν να διανοηθουν.......τι ηταν αυτο που ξεστομισα τοτε.........ηταν ο δικος μου ορκος τιμης.......απο την γεννηση μου εως το τελος της ζωης μου,απεναντι στον Θεο του πολεμου,και ταυτοχρονα η αιωνια καταθεση ψυχης μου απεναντι σε αυτον,το συμβολαιο πιστης μου,απεναντι στα ιδανικα του και σε οτι πρεσβευει, με λιγα λογια απλα και σταρατα,ο Θεος μου και εγω,απο τοτε μεχρι σημερα,ειμαστε ενα,μαχητες της ιδεας του,οπως και χιλιαδες αδερφια μου σε ολα τα περατα της γης.

 Τιποτα στην μεχρι τωρα συμβιωση μαζι του......δεν καταφερε να με λυγισει......ουτε οι τρεις πτωσεις προιον εκ των εσω......ουτε οι πικρες που ειναι περισσοτερες απο τις χαρες.....διατηρω στις αναμηνησεις μου,τις λιγοστες καλες στιγμες,σαν φλογα για το αυριο,σαν προσαναμα ελπιδας του μελλοντος μας,αυτη η φλογα της δυναμικης του ειναι τοσο ισχυρη,που καθε φορα στα δυσκολα,γινετε και πιο φωτεινη μες στις καρδιες μας,γινονται πυρηνες φωτιας,που μεταλαμπαδευουν την ιδεα του,στα σκοτεινα και δυσβατα μονοπατια,που μας εχουν οδηγησει,δυστυχως οι δικοι μας εφιαλτες,το τρις εξαμαρτειν ας ελπισουμε οτι θα λαβει τελος εδω.......παρακατω δεν πρεπει να υπαρξει και δεν θα υπαρξει.......ολα εχουν ενα τελος.....ηρθε ο καιρος και ο νεος αιωνας της υπαρξης μας.....που πρεπει να σηματοδοτησει βαθυτατες τομες σε ολες μας τις πτυχες........απο  το οπαδικο κινημα στα τσιμεντα εως την ελευση ενος ισχυρου επενδυτη........ που θα δωσει ελπιδα...... μιας και η δικη μας θυσια ,απεναντι στον Θεο του πολεμου ειναι δεδομενη......ο οδηγος μας στην επομενη μερα θα πρεπει να ειναι η συσπειρωση και η ενοτητα.... απεναντι σε ενα ισχυρο οικονομικο μεγεθος.... που θα κανει τα ονειρα μας πραγματικοτητα.

Μας δοθηκε η ευκαιρια να το κανουμε απο μονοι μας.......δυστυχως αποτυχαμε παταγωδως.......αυτην ειναι η ωμη αληθεια......το οραμα της λαικης βασης......αποδειχθηκε πολυ λιγο...... για να εκτοξευσει αυτο το τεραστιο μεγεθος που λεγετε ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.....και συναμα καταστροφικο.....μιας και τα αποτελεσματα του,τα βιωνουμε τωρα.......οι εισπραξεις...... απο αυτο το ομολογουμενως ωραιο σαν σκεψη εγχειρημα..... αλλα στην πραξη μη εφαρμοσημο....... ηταν χρεη η αλλιως οικονομικη καταστροφη..... διχονοια η αλλιως αδερφος εναντιον αδερφου.... εις το ονομα ταχα μου της δημοκρατικης διαδικασιας.......στην ουσια εαν κανεις μια σουμα......μια προσθεση βρε αδερφε.... στα συν και στα πλην θα δεις......οτι καταστρεψαν οικονομικα τον συλλογο και σε αυτο δεν χωραει καμια αμφισβητηση......με οργανο τους την συγκαληψη.....και το κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...... φτασαμε εδω που φτασαμε....... τι περιμενουμε τωρα;..... την ΕΛΠΙΔΑ.... ποια ειναι αυτη;το χρεος του μεγαλομετοχου της Κ(ου) Μ(ου) Α......και κυριου υπευθυνου της πτωσης.... απεναντι στην πλειοψηφεια του λαου του ΑΡΗ που απαιτει να βρεθει ενας ισχυρος οικονομικος παραγοντας και να παραδωσει τον συλλογο σε αυτον,τα πειραματα τελος οι επανεκινησεις τελος.

 Η δυναμικη του συλλογου ειναι τεραστια,και για να την διαχειριστει καποιος,πρεπει να την παιρνει χαμπαρι την δουλεια,να εχει οραμα,και εσεις δυστυχως δεν εχετε,ο νου σας ηταν στην κονομα και την μοστρα τις Αλκμηνης,με λιγα λογια εφαρμοζατε το τσαμπα μαγκες με τα λεφτα του αλλου,κοιταξτε τι κακο εχετε κανει γυρω  σας,ποσες παιδικες ψυχες κανατε και δακρυσαν,ποσους γεροντες στειλατε πριν την ωρα τους απο την στεναχωρια,και ποσα αλανια πικρανατε, ηρθε το τελος σας κυριοι,ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν σας ανηκει,ανηκει στον κοσμο του,και ο κοσμος του δεν σας γουσταρει,προδωσατε την ιδεα του,δεν εχετε θεση αναμεσα μας,βρειτε επενδυτη και αδειαστε μας την γωνια,οσο το καθυστερειτε ειναι εις βαρος σας,και εις βαρος του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το καμαρι της Μακεδονιας και ολης της Ελλαδας,θελει να επιστρεψει στα μεγαλα σαλονια με την χαμενη του αξιοπρεπεια ψηλα,υγειης και δυνατος,μακρια απο ολους εσας,του δηθεν ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΕΣ της συμφορας, η θυσια ολων μας ειναι δεδομενη..........δωστε ελπιδα.

 ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: