Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ;

Εδώ που φτάσαμε η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι μονόδρομος.
 Η ομάδα της καρδιάς μας στα 100 χρόνια της ιστορίας της πρέπει να κάνει καινούργια αρχή.
 Σε όλα τα επίπεδα.
 Και ο καθένας μας πρέπει να κάνει μία νέα αρχή στον τρόπο που βλέπει την ομάδα.
 Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
 
Γ εθνική : Κανείς Αρειανός δεν θέλει να δει την ομάδα στην Γ’.
 Αλλά υπάρχει και άλλος δρόμος?
 Εδώ με τα έσοδα της Super λίγδας αποτύχαμε, θα τα καταφέρουμε με τα έσοδα της Β’?
 Άρα η μόνη λύση όσο είναι ακόμα ανοιχτό το νομικό πεδίο είναι τα πάμε στην Γ’ και να ξεφύγουμε πλέον από τον καρκίνο των χρεών. 
 
Ο επενδυτής : Το ζητούμενο είναι πως θα φτιάξουμε την ομάδα ώστε να ανέβει άμεσα και ταυτόχρονα να αρχίσουν να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις την έλευσης επιχειρηματία με διάθεση να επενδύσει σε ομάδα ικανή να βγάλει τα χρήματά της.
 Και να σας πω πως θα το δει ο επιχειρηματίας που χρόνια τώρα περιμένουμε σαν το μεσσία.
 Θα σκεφτεί πολύ απλά ότι επενδύοντας 5-6 εκατομμύρια, σε 2 χρόνια θα έχει ομάδα ικανή να κρατηθεί στην super λίγδα και να αποφέρει έσοδα γύρω στα 10 εκατομμύρια ετησίως ακόμα και με τις υπάρχουσες πενιχρές συνθήκες.
 Και 10% να του μένει από τα έσοδα αυτά θα αποσβέσει γρήγορα την επένδυσή σου και θα ευελπιστεί και στα τυχερά, όπως Ευρώπη, κύπελλο, αύξηση των εσόδων από καλύτερη οικονομική συγκυρία κτλ, για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.
 Βλέπετε κάτι παράλογο ή υπερβολικό στα όσα αναφέρω?
 
Εμείς σε τι θα ωφεληθούμε : Ο Θεός του πολέμου θα αποκτήσει πλέον πρόεδρο.
 Όχι τις γιαλαντζή καταστάσεις που ζήσαμε αλλά σοβαρό επιχειρηματία που ρισκάρει τα χρήματά του.
 Κατά συνέπεια το συμφέρον του θα είναι να πάει καλά η ομάδα καθώς αυτό σημαίνει περισσότερα κέρδη. 
Και έτσι θα φροντίσει στο μέτρο του δυνατού να έχει την καλύτερη ομάδα, και να πετάξει έξω από το Βικελίδης όλα τα λαμόγια και τους τεμπέληδες που κατά καιρούς ροκάνιζαν τα έσοδα της ομάδας.
 Θα μπορέσει επιπλέον να σταματήσει ή έστω να περιορίσει τον ρόλο της διαιτησίας και την δυσμένεια που μας αντιμετωπίζει το κατεστημένο απλά επειδή θα είναι ισχυρός και υπολογίσιμος. Και όλα τα παραπάνω μόνο θετικά για την ομάδα μας είναι.
 
Εμείς τι πρέπει να κάνουμε : Εμείς από την πλευρά μας ανήκουμε στην εξέδρα, στην2 στην 3 στην 7 στην 1, όπου τέλος πάντων θέλουμε, πληρώνοντας το εισιτήριο που ο καθένας μας αντέχει και βγάζοντας τα λαρύγγια μας σε κάθε ματς.
 Οφείλουμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που θα επενδύσει στα όνειρά μας να τον προστατέψουμε και να του δώσουμε το περιθώριο να κάνει τους πόθους μας πραγματικότητα.
 Παρότι σε όλους αρέσει να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους είναι γεγονός ότι και εμείς – οι οπαδοί - δεν κάναμε όσα έπρεπε για την ομάδας μας.
 
Για το φτωχό μου μυαλό άλλος δρόμος δεν υπάρχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: