Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

Η ομαδα μας,ο ΑΡΗΣ μας επεσε και μαθηματικα για τριτη φορα στην Ιστορια του.

Μεγαλυτερη ντροπη για το συλλογο δεν γινεται να υπαρξει.

Και ενω τις δυο προηγουμενες φορες δεν ειχαμε..επισημα την λαικη κυριαρχια,την τριτη φορα τη εχουμε ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.Τι σημαινει αυτο;ΟΤΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΟΤΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.

Αυτο ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ και δεν θα ασχοληθει καθολου με τα επιχειρηματα των εραστων της λεσχης,οτι ειναι το καλυτερο μοντελο,οτι δεν εγιναν σωστα καποια πραγματα,οτι,οτι.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ.


Και σιγουρα δεν χρειαζεται να ξερει κανεις πολλα γραμματα για να καταλαβει αυτο που κανει μπαμ απο ενα χιλιομετρο μακρια.Οταν σε μια οικογενεια σκοτωνονται αδερφια μεταξυ τους για 30 τετραγωνικα,δεν θα σκοτωθουν,δεν θα κοιταξουν να ελεγξουν το ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ της ΛΕΣΧΗΣ εκει που τα συμφεροντα ειναι πολυ μεγαλυτερα;Η λεσχη ηταν οτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορουσε να σκαρφιστει καποιος για να γινει ο λαος και επισημα ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.Και η ειρωνεια ποια ειναι;


Οτι ενας απο τους πρωτεργατες της λεσχης,Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ εφτασε να λεει σημερα οτι ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ μεχρις οτου ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.


Μιλαμε για απιστευτα πραγματα.ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.Και γιατι δεν εψαχνε τοτε που ο ΑΡΗΣ μας ηταν απαλλαγμενος απο χρεη με το 44;Και ποιος το λεει αυτο;Ενας απο τους υπερμαχους της λεσχης που μαλλον εχει παψει προ πολλου να του κανει τα κεφια,μιας και δεν εχει παρει ποτε εκλογες μεσα απο καλπη.

Αλλα υπαρχουν και ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ.Επρεπε δηλ να φτασουμε εδω που φτασαμε για να γινει κατανοητο οτι ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.

Και το ωραιο ειναι οτι βιαζονται.ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ.Αφου μας πηρε που μας πηρε ο διαολος και αφου αυτο που πρεπει να γινει σας το ειπε και ο επιδοξος σωτηρας,δηλ ενας ΑΡΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΧΡΕΗ,γιατι βιαζεστε;ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΕΦΤΑΣ,ΤΟΤΕ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΥΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΛΕΦΤΑΣ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ.ΔΙΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
 ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΡΕΖΕΤΟΥ

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ


ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2

 Τα φωτα στην σκηνη σβησανε,η αυλαια στο χορταρι επεσε,το εργο της Κοινωνιας Μελων Αρη, οπως αποκαλειτε,η κλειστο club, επιφανων αφραγκων παραγοντισκων,οπως το αποκαλω εγω τελειωσε,οι απενταροι κομπαρσοι,κουρσαροι και πειρατες,των ονειρων καθε Αρειανου,μαζι με τον ιδρυτη της ιδεας της υπαρξης της,και τον προκατοχων τους,μεσω του παραμυθιου της λαικης βασης,και του εσυ αποφασιζεις,θριαμβευσαν,συγκαληψαν και στηριξαν,τους προδοτες και καταστροφεις της αγαπημενης μας ομαδας,μεχρι τελους χωρις ιχνος ντροπης,με το γνωστο ταχα μου,ναι μεν αλλα,μαλιστα κυριε δικαστα,και καλα αντιδικιες, για τα ματια του κοσμου,σαινια βλεπεις στην πλανη του κοινου,υαινες και τσακαλια της απατεωνιας,προκαλεσαν το μεγαλυτερο κακο,στην εκατονταχρονη ιστορια του συλλογου,στηνοντας ενα θεατρο του παραλογου,εδω και μια δεκαετια και βαλε,με σκοπο να δολοφονησουν τον πρωταγωνιστη του εργου,βλεπε ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο Θεος του πολεμου εξαιτιας τους οδηγειτε στην τριτη πτωση της ιστοριας του.

Το κακο ομως,αντι να ξεριζωνεται απο την ριζα,εξακολουθει να κατατρωει τις σαρκες του ΑΡΗ μας, ειναι τοσο καλα βλεπεις ριζωμενο,στα κυτταρα μας που δεν λεει να φυγει με τιποτα,αρρωστεια αδερφε μου αρρωστεια, κουβαλανε τα αρρωστημενα τους μυαλα,παιζουν με την ψυχολογια του κοσμου,τον κανουν να νοιωθει ενοχο,τον φοβιζουν με ψευτικα διλληματα,τον διχαζουν,με σκοπο να παραμεινουν στις καρεκλες τους,σχεδιαζουν ο καθενας για παρτη του,το αυριο και την επομενη μερα,τις δικια τους υπαρξης,και οχι του ΑΡΗ μας,ανταλλασουν τα ιματια του Θεου μας,με συμφωνιες μυστικες,με την ομερτα της σιωπης,ενοχος κανεις,παμε παρακατω θα σου πουν,για το καλο του ΑΡΗ θα σου πουν,και ξερεις το γιατι; γιατι αδερφε μου ο κοσμος ξεχναει ευκολα,θα σου πεταξουν ενα προχειρο εγχειρημα δουλεμενο στο ποδι,με μπολικη σαλτσα,μεσων μαζικης ενημερωσης,αλατισμενο με προπαγανδα ανθρωπων τις διπλανης πορτας,τα λεγομενα παπαγαλακια ντε,γαρνιρισμενο με κατι, που θα δελεασει τον κοσμο,να δει ξανα το τυρι και οχι την φακα,με γλυκισματα του τυπου,ο ΑΡΗΣ πανω απο ολα,συνθηματα πιασαρικα που αρεσουν στην μαζα,αλλα στην ουσια,θελουν τα ιδια και τα ιδια με αλλους πρωταγωνιστες.

 Η επομενη μερα θα πρεπει να γινει με την προσεγγιση και ελευση ενος ισχυρου οικονομικου παραγοντα,η λεξη επενδυτης θα πρεπει να αποτελει για ολους μας η μοναδικη λυση, και μονο αυτη και οχι να αποτελει φοβητρο για εμας,ερωτηματα που να βρεθει η ποιος να ερθει,ειναι αστεια,οσα δεν φθανει η αλεπου,τα αφηνει κρεμασταρια λεει μια παροιμια,τοσα χρονια σου ειχαν πιπιλησει το μυαλο οτι ειναι μπαμπουλας, ο κακος,μονο και μονο για να κανουν κουμαντο οι ανυπαρκτοι οικονομικα,με τα δικα σου φραγκα,και θελω να πιστευω οτι ειδες που καταληξαμε αδερφε μου με τις τακτικες τους,στο απολυτο μηδεν,εαν θελεις λοιπον,να ξεφυγεις απο την μιζερια και την γκρινια,και να δουμε ολοι το αυριο και την επομενη μερα,με αισιοδοξια απαιτησε το,ειναι ισως η τελευταια μας ευκαρια να εκπληρωσουμε αμεσα τα ονειρα μας,καταργηση της λεσχης,οι συνδεσμοι στα τσιμεντα και τα πεταλα,και ισχυρος επενδυτης,που θα εκτοξευσει την δυναμικη μας,εναι το τριπτυχο της επιτυχιας,με λιγα λογια ενταφιασμο του παρελθοντος,και αλλαγη νοοτροπιας και σκεψεων.

 Για επιλογο,θα ηθελα να ζητησω,ενα μεγαλο συγνωμη απο την νεα γενια,για τον ΑΡΗ που τις παραδιδουμε,θα κρατησω μονο το χαμογελο,αυτου του παιδιου στην φωτογραφια,του κειμενου που μου δειχνει την αισιοδοξια για το μελλον,και με την ευχη οτι αυτη την φορα δεν θα ξανακανουμε τα ιδια λαθη,ελπιζω να βαλαμε μυαλο,η ουγια να γραφει ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ αυτην την φορα, αναζητηστε τον υπαρχει,δεν ειναι ο κακος του εργου,ειναι ο εγγυητης του μελλοντος, ειναι ο προαγγελος των τιτλων,ειναι αυτος που θα φερει τον ΑΡΗ μας στην κορυφη,ειναι αυτος που τοσα χρονια του κλειναμε την πορτα,για να βιωνουμε τωρα τις πτωσεις,ειναι αυτος που θα γεμισει χαρες τον κοσμο, ειναι αυτος που θα δωσει πραγματικα το οραμα,επενδυτης-λαος-ενοτητα,ο ΑΡΗΣ του αυριο, ο ΑΡΗΣ της επομενης μερας,λαικη απαιτηση και εντολη.

 Η καψουρα των παιδικων μου χρονων επεσε,αλλα θα ξανασηκωθει,ειναι η τελευταια φορα που συμβαινει αυτο,δεν θα το επιτρεψω να συμβει ξανα αυτο, μα τον Θεο του πολεμου το ορκιζομαι αυτο,ποναω οπως πονανε χιλιαδες αδερφια μου ανα την γη,δεν λυγιζω και δεν τα παραταω,οτι και αν γινει,για ενα μονο ειμαι σιγουρος, οτι τα ονειρα μας θα παρουν εκδικηση,αρκει η νεα αρχη να γινει σε σωστες βασεις,με καθετι του παρελθοντος θαμενο στην αββυσο,ηρθε η ωρα στον νεο αιωνα της υπαρξης μας να δωσουμε στον Θεο του πολεμου οτι του στερησαμε να δωσουμε στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την χαμενη του αιγλη αρκετο κακο του καναμε εως τωρα.

 ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
 ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ 25-3-1914

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ
 ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΓΩ
 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

 Γεννηθεις 25-3-1914.......ετων 100.......ονομα αυτου...... ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ......προσωνυμιο αυτου.......ο Θεος του πολεμου.......εδρευει μεσα στις καρδιες μας,και στις ψυχες ολων αυτων που εχουν φυγει μακρυα μας.......,ανηκει σε ολους του Ελληνες.......ο ΑΡΗΣ των Ελληνων... ο ΑΡΗΣ της καρδιας μας......περιπλανιεται παντου........ ο παγκοσμιος ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ........η παρουσια του, στο μουσειο του Λουβρου,αποτελει το φως της μεγαλοπρεπης του ιστοριας, και ο οικος της ακτινοβολιας του.

Ενας αιωνας ΑΡΗΣ......ενας αιωνας περηφανιας και δοξας.....εκατο χρονια ιστοριας...... γεματα υπερλαμπρες στιγμες,λιγες για το τεραστιο μεγεθος του,αλλα αρκετες για να γινουν σημα κατατεθεν της μεγαλης ιδεας που πρεσβευει, και μεταλαμπαδευει απο γενια σε γενια,ως ελαχιστο φορο τιμης, απεναντι σε αυτους τους 22 ιδρυτες του,που σε εκεινο το καφενειο στην περιοχη του βοτση τον εφεραν στην ζωη,γεννημενος σε μια ημερομηνια ξεχωριστη για την πατριδας μας και την ορθοδοξια,γεννημενος για να αποτελει την επανασταση σε καθετι που δυναστευει την ελευθερια,συνεχιζει ακαθεκτος να γραφει με χρυσα γραμματα τον νεο αιωνα της υπαρξης του.

Σημερα γιορταζει ο Θεος μας......γιορταζει ολη η πλαση.....γιορταζει η πολη του Θεου......γιορταζει το συμπαν ολοκληρο......απ"ακρη σε ακρη ολη γη τιμαει αυτον τον τεραστιο συλλογο,η σιγη του πονου, που βαραινει τις καρδιες ολων μας,λογω αυτων που βιωνουμε ,σε ολα μας τα τμηματα του συλλογου μας, ας γινει η φωνη της ενοτητας, και ο φαρος της ελπιδας, της αναγεννησης του,ας ειναι αυτοι οι εορτασμοι, στα ματωμενα αυτα γενεθλια,η αρχη ολων αυτων που ονειρευομαστε,η αρχη της κυριαρχιας του ΑΡΗ μας σε ολους τους τομεις,το μυνημα συσπειρωσης, του δευτερου αιωνα της ζωη του,οι διχονοιες εφεραν τρεις πτωσεις,μονο και μονο αυτο,ας μας γινει οδηγος της επομενης μερας.

Το δωρο μου Θεε μου στην μεγαλειωδη σου γιορτη, στο χρυσο σου ιωβηλαιο, ειναι μικρο και ταπεινο,μα τοσο αληθινο,εχεις την πιστη μου........ την στηριξη μου......... την αφοσιωση μου....... την λατρεια μου.......την καρδια και την ψυχη μου.......στο βωμο της χαρης σου......εχεις οτι σου στερησαν αυτοι που σε προδωσαν.......εχεις τον ορκο τιμης μου...... οτι ποτε ξανα στην ιστορια σου δεν θα αφησω να σου ξανακανουν κακο..........αυτοι που τρεις φορες σε προδωσανε.......συγχωρεσε τους......και εμεις θα τους διωξουμε απο τον οικο σου.....δεν αξιζουν να πλεον να ειναι αναμεσα μας......ειναι οι εφιαλτες της σημερινης γιορτης........τα δακρυα που τρεχουν απο τα ματια μας......δεν ειναι για την πτωση....... ειναι δακρυα χαρας για την μεγαλη σου γιορτη......... ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ........ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.

 Ας θυμηθουμε τις ομορφες στιγμες, βαζοντας στην ακρη τις κακες στιγμες, πρωτος πρωταθλητης Ελλαδος στο ποδοσφαιρο στις 17-6-1928, εγενετο το ποδοσφαιρο κυριοι, το πηρε ο ΑΡΗ μας, στην συνεχεια εγενετο το Χαριλαου στις 4/11/1951 η θρυλικη εδρα και οικος του θεου μας,πρωτο επισημο ευρωπαικο παιχνιδι 16-9-1964 με αντιπαλο την Ρομα 0-0 για το κυπελο διεθνων εκθεσεων τοτε,ευρωπαικο αητητο 46 ετων και συνεχιζετε,κυπελουχος ελλαδος στις 28-6-1970 νικωντας τους αλλοθρησκους στο καυτανζογλειο σταδιο,απολυτο ρεκορ εντος εδρας νικων την περιοδο 1978-1979 με 17 νικες σε 17 εντος παιχνιδια,το επος της περουτζια στις 7-11-1979 με την μεγαλη νικη στο ρενατο κουρι με 0-3,ο αποκλεισμος τις σαραγοσα το 2007-2008 των εκατομυριων ευρω,η μεγαλυτερη οπαδικη μετακινηση στις 24-4-2010 στον τελικο κυπελου στο οακα με 27000 οπαδους στο πλευρο του,και η μεγαλιωδη πορεια του το 2010-2011 στο γιουροπα ληγκ με τις δυο νικες απεναντι στην κατοχο του τροπαιου Ατλετικο Μαδριτης με 1-0 στο Βικελιδης και το 2-3 στο Βιλθεντε Καλντερον,ειναι τα ομορφα γουστα που ζησαμε στο ποδοσφαιρο,και παμε λιγο στο μπασκετ καλοκαιρι του 1979, ο Θεος ο μεγαλος Νικος Γκαλης,ερχετε στον αρη μας, και τον χριζει με τα αλλα παιδια, αυτοκρατορα του Ελληνικου μπασκετ,ακολουθουν τρια φαιναλ φορ της Γανδης του Μοναχου της Σαραγοσας που μας εχουν μεινει χαραγμενα στην καρδια,το πρωτο ευρωπαικο ερχετε 16-3-1993 στο Τορινο με αντιπαλο την Εφες Πιλσεν,το δευτερο περιεχει την αλωση της Τουρκιας αντιμετωπιζοντας την Τοφας,και ο τριτος το 2003 με αντιπαλο την Προκομ Τρεφλ, εκεινο ομως που εχει μεινει σε ολους ειναι εκεινες οι μεγαλες πεμπτες του ελληνικου μπασκετ στο Αλεξανδρειο,στιγμες ομορφες λιγες για το μεγαλειο του,αλλα σημαδιακες για τις καρδιες μας.

 Οι μεγαλες δυσκολιες που ολοι βιωνουμε, στην αγαπημενη μας ομαδα,δεν μας λυγιζουν,δεν επιτρεπουν σε κανεναν μας,να μεταχειριζεται μεγαλα λογια,να δινει υποσχεσεις και να εμπορευται οραματα,παρα μονο με διδαγμα τα λαθη του παρελθοντος να κοιταξουμε το παρων και την επομενη μερα,κανοντας πραξη οσα μας εχουν αφησει παρακαταθηκη οι ιδρυτες του συλλογου,λογια χορτασαμε πραξεις το ζητουμενο.

 Οι επομενες μερες οταν θα πεσουν τα φωτα, και θα ερθει η κορυφωση του δραματος,θα ειναι γεματες προκλησεις για ολους μας,σε αυτες ο στοχος πρεπει να ειναι, η αναγεννηση απο τις σταχτες μας, αυτην φορα με τον σωστο τροπο,ο ενταφιασμος του αμαρτωλου παρελθοντος,η τιμωρια των ενοχων,και η προσεγγιση ενος ισχυρου επενδυτη, θα πρεπει να ειναι τα θελω μας, εαν θελουμε να παμε παρακατω,σε κατι υγειες και με σωστες βασεις, πανω στην συγχρονη αντιληψη του ποδοσφαιρικου γιγνεσθε στον πλανητη γη,και σε ολα αυτα θα χρειασθει, υπομονη, δυναμη, παραγωγικη διαθεση, και επιμονη, για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε, απο αυτο το βαρυ φορτιο, αλλαγη νοοτροπιας η βαση της αναγεννησης.

 Παρολα αυτα,ως Αρειανοι γνωριζουμε πολυ καλα, ποια ειναι τα προσοντα που διαθετουμε, ηρθε λοιπον η ωρα να αξιοποιηθει η εφεδρεια αυτων των αρετων μας,προς ωφελος του ΑΡΗ μας,πρεπει να αποδειξουμε εμπρακτα οτι και αυτη η δοκιμασια δεν αγγιξε τις καρδιες μας!!!και οτι θα αποτελεσει αυτη την φορα την δυναμη του αυριο,γιατι μπορει να νοιωσουμε καποια στιγμη μονοι μας στον κοσμο αυτο........αλλα μπορει ταυτοχρονα, να ειμαστε εμεις ο κοσμος ολος, για αυτο λοιπον ψηλα την σημαια του ΑΡΗ μας, και ολοι μαζι ενωμενοι, στον νεο αιωνα της υπαρξης του, να δημιουργησουμε,αυτο που τοσα χρονια ονειρευομαστε τον ΑΡΗ των τιτλων τον ΑΡΗ της κορυφης τον ΑΡΗ των ονειρων μας.

 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

 ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-1

 Θεε μου..... πολεμαρχε μου......ειμαι ακομη εδω.......διπλα σου....... στο πλευρο σου, και θα ειμαι μεχρι το τελος της ζωης μου.........μην νοιαζεσαι για μενα......οτι και αν γινει, οπου και να πας,οσα χρονια και αν κανεις,να επιστρεψεις στον θρονο σου, θα ειμαι διπλα σου,αναποσπαστο κομματι σου,ενα με σενα.....πιστος φρουρος της ιδεας σου......αφοσιωμενος παρα τα 46 μου χρονια, στο πλευρο σου,θα πολεμω με μενος για σενα οσο χρειαστει,σε ολα τα πεδια των μαχων παντου,μεχρι να ξαναδω στα ματια σου,την φλογα της χαρας,την ελπιδα του αυριο,το σημερα προσταζει για ενα αυριο, χωρις το χθες,για να παμε παρακατω με υγεια,και αυτο θα πραξουμε για να απαλευθερωθεις απο τον ζυγο σου, γιατι μονο εγω,και οι χιλιαδες οπαδοι σου στο πανελληνιο,γνωριζουμε την δυναμικη σου, και το κακο που σου εχουν κανει, τα λαμογια εκ των εσω, που τα αποκαλουμε ακομη αδερφια μας,εσυ μονο να εισαι καλα Θεε μου.........μην δακρυζεις.......το ξερω εχεις δικιο,η προδοσια δεν χωνευετε με τιποτα,ειδικα οταν προερχετε εκ των εσω,ξερω Θεε μου..........δεν ειναι η πρωτη φορα,ειναι η τριτη,και αυτη την φορα η πιο επωδυνη,μιας και το μοντελο της λαικης βασης, που ειχε επνευστει ο καταστροφεας του συλλογου,εφερε την καταστροφη,και το θανασιμο κτυπημα εις βαρος σου.

 Θα πολεμησουμε μεχρι να παγωσει η κολαση,για να ελευθερωθεις απο τους Αρειανοταφιτες που σου προκαλεσανε αυτο το κακο Θεε μου,στο υποσχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου,ορκος τιμης μου αυτο..... απενατι σε σενα,και το ελαχιστο που μπορω να κανω εγω για σενα,αυτο θα ειναι το μικρο και ταπεινο μου δωρο στα εκατονταχρονα γενεθλια σου,και εαν δεν το κανει πρωτη η δικαιοσυνη,οπως ωφειλει στελνοντας τους στην φυλακη,για τα οικονομικα εγκληματα εις βαρος του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,τοτε θα το πραξει η οργη του λαου, που θα ειναι ανεξελεγκτη,και χωρις οικτο,απεναντι τους,αρκετα ανεχτηκαμε την ανικανοτητα τους, και την εσχατη προδοσια τους, απεναντι στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,εξαφανισθειτε απο προσωπου γης,οσο ειναι καιρος,η υπομονη εχει και τα ορια της,και δυστυχως μας τελειωσε,παρεακια....μοντελα....καρτελες......λεσχες του διχασμου....και ολο αυτο το κακο συναπαντημα της καταστροφης του συλλογου, το παραμυθακι σας ελαβε τελος,παρτε δρομο και αλλαξτε πολη,εχετε διαπραξει το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια του συλλογου,ο λαος του ΑΡΗ δεν συγχωρει,και προπαντων δεν ξεχνα,ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ,ηρθε η ωρα της εκκαθαρισης,ηρθε η ωρα να μιλησει ο λαος,ηρθε η ωρα να δωσετε λογαριασμο,σε ποιες τσεπες πηγαν τα εσοδα του συλλογου,αν νομιζετε οτι θα φυγετε ατσαλακωτοι, για ακομη μια φορα ειστε γελασμενοι,ανοιξτε στοματα,για το καλο δηθεν του ΑΡΗ τα ειχατε κλεισμενα,φθανει τοσο καλο που του κανατε, δεν θελουμε αλλο,παρτε δρομο ολοι σας.

 Ειστε τοσο ξευτιλισμενοι,και ξεδιαντροποι,που ακομη και την επομενη μερα,δεν ειστε σε θεση να καθορισετε,ανικανοι παραγοντισκοι του κωλου,χωρις οραμα.......χωρις ελπιδα......βαδιζετε στο αγνωστο......στο πουθενα......μικραινοντας τον συλλογο μερα με την μερα με τα καμωματα σας,πουλωντας φουμαρα για μεταξωτες κορδελες, κοινως παπα,δοκιμαζοντας τις αντοχες ενος λαου που θα σας καψει στο τελος,πικραινοντας τον κοσμο,ολο και περισσοτερο,ψαχνετε για μπαλωματα τυπου πηδαω μαντρες,για να καλυψετε το καραβι, που μπαζει απο παντου εξαιτιας των χειρισμων σας,για αφμ,και ενα σωρο αλλες μαλακιες,που δειχνουν τον πανικο σας,αυτα ειναι τα σχεδια σας; δεν χορτασατε το μελι; δεν λετε να ξεκολλησετε απο τις καρεκλες; το χαβα σας ρε....περα βρεχει για εσας; τι αλλο θα σκεφθει το πολυμηχανο μυαλο της πονηριας σας; ποιο χαρτι θα καψετε (βλεπε Νικος Γκαλης) λεω τωρα εγω  προκειμενου να εχετε λογω υπαρξης;αρκετα ρε λαμογια ελεος πια δεν σας γουσταρουμε,δεν εχετε να προσφερετε τιποτα παρα μονο πικρα και πονο σε χιλιαδες Αρειανους της γης.

 Θελετε να σας πω εγω τι προσφερατε στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ λαμογια του κερατα Αρειανοταφιτες; ΧΡΕΗ...... που οδηγησαν τον συλλογο στην οικονομικη καταστροφη,ΔΙΧΟΝΟΙΑ.....χωριζοντας τα αδερφια μου, σε στρατοπεδα για να εχετε λογο υπαρξης,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.......εις βαρος του συλλογου για να εχετε Θεο το μελι και την καρεκλα, ΠΤΩΣΗ.......για τριτη φορα στην ιστορια του,με τους ιδιους ενοχους, αλλα διαφορετικους πρωταγωνιστες,σε ενα εργο χιλιοπαιγμενο με το τιμημα μεγαλο αυτην την φορα,ΔΑΚΡΥ..........σε χιλιαδες μικρα Αρειανακια και γεροντες,αλλα και σε ολους εμας,που ζουμε και αναπνεουμε για αυτην την καψουρα,ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.........στους αλλοθρησκους στους εορτασμους των εκατο μας χρονων,και πολλα αλλα κακα, που χρειαζονται τομοι για να χωρεσουν,τα επιτευγματα σας, για τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν προσφερατε τιποτα, σας ευχαριστουμε για την προσφορα σας,αντε και γαμηθειτε λοιπον, μην σας πω τιποτα πιο χοντρο.

 Θα κλεισω με μια ευχη,Θεε μου........πολεμαρχε μου......... ΑΡΗ μου..........στειλε μου εναν ισχυρο επενδυτη, σαν χαρη στο ζητω, που με την δυναμικη την δικη μας, των χιλιαδων οπαδων σου ανα την Ελλαδα και την γη,θα σου προσφερουμε στον αιωνα τις υπαρξης σου οτι σου στερησαμε μεχρι τωρα,διωξε απο του οικου σου τα λαμογια που λυμαινονται την χαρη σου,γινε ο ΑΡΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, ο ΑΡΗΣ των ονειρων μας, ο ΑΡΗΣ των τιτλων,ο ΑΡΗΣ της καρδιας μας,και ειμαι σιγουρος Θεε μου οτι θα ακουσεις την προσευχη μου.

 ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ