Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ


ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 0-0

 Προσπαθω να συνελθω........και δεν μπορω........προσπαθω να ηρεμησω.....και δεν μπορω......προσπαθω να βαλω τις σκεψεις μου σε μια ταξη.......και μου ειναι αδυνατο....τα δακρυα και οι κραυγες των αδερφων μου.......ηχουν σαν τυμπανα πολεμου,στον νευρικο μου συστημα........αισθανομαι σαν γονιος που σπαραζει οταν χανει τον μονακριβο παιδι του.......αισθανομαι τοσο χαλια και θυμωμενος.....για τα εγκληματα τα οποια εχουν διαπραξει τα λαμογια μας.......που κρατιεμαι για να μην τους αναθεματισω.......κρατιεμαι για να μην τους καταραστω,με εκφρασεις και λογια πολυ βαρια, που θα το μετανοιωσω μετα......θα τους τιμωρησει η ιστορια του συλλογου στο περασμα των χρονων,λεω μεσα μου για να παρηγορουμε.........γιατι δεν βλεπω.......για να πω την μαυρη αληθεια μου,κανεναν απο τους θεσμους μας και τις συνιστωσες μας,να κανουν κατι για τους ενοχους αυτους.......και ο λογος ειναι απλος εχουν και αυτοι χεσμενη την φωλια τους....... και οπως λεει μια παροιμια μας....... κορακας κορακου ματι δεν βγαζει......αν μεσα σε αυτο βαλουμε και τον ανυπαρκτο κρατος,στο να εφαρμοσει αυτα που πρεπει, το αποτελεσμα που θα βγει στην σουμα του..... ειναι αθωοι οι κατηγορουμενοι......... ενοχος ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....... οπως καταλαβατε αυτην την στιγμη αδερφια μου........εχουμε χασει αυτο που λατρευουμε.....τον ΑΡΗ μας.....οχι απο βολια εχθρων.....αλλα απο βολια αδερφικα.......προδοσια-εγωισμος-προβολη-ευκολο κερδος ...... τα οπλα τους στον εσωτερικο τους πολεμο........καταργηση ιδεων και αξιων.... και ενα συνθημα...... πανω απο ολα ο ΑΡΗΣ... θυσια.στο βωμο των συμφεροντων τους....καποιων εμπορων ψευτικης ελπιδας.... ομοιων των εμπορων ναρκωτικων......κατορθωσανε με ενα οργανωμενο σχεδιο, μιας τουλαχιστον δεκαπεναετιας και βαλε........να καταστρεψουν οτι ιδρυτες του χτιζανε με κοπο, χρονο με τον χρονο,εκατο χρονια τωρα.

 Αθωοι ειστε στους κολπους σας.....και στα παρεακια σας......στις βρωμιες σας και στις συναλλαγες σας......στα υποχθονια,γεματα βρωμια και δυσωδια, εσωτερικα σας ενστικτα.....αθωοι ειστε στα ματια του ψευτικου προφιλ σας.......αθωοι ειστε στο αμετρητο εγω σας.......αθωοι  ειστε στους καρπους της διαφθορας σας.......αθωοι ειστε στις προφασεις και τις δικαιολογιες που προβαλετε.........στο θεικο σας,ναι μεν αλλα που σας βολευει για να υπαρχει το ψεμα σας...... αθωοι ειστε...... το ειπαμε αυτο δεν χωραει αμφισβητηση......... μονο που καταδικασατε με την αθωοτητα σας..... τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..........αυτος ειναι ο ενοχος........αυτη ειναι η τελικη σας ετυμηγορια.....η καταδικαστικη αποφαση σας.........το θυμα σας....... αλητες και προδοτες ενος συλλογου.......με περηφανια και αξιοπρεπεια.... που τα ατιμασατε και αυτα για να υπαρχετε......τι ψυχη θα παραδωσεις τον ΑΡΗ εαν προδωσεις;σας ρωταω...... τι θα πειτε στα αδερφια που μας κοιτανε απο ψηλα; δεν θα πειτε τιποτα.......γιατι δεν εχετε να πειτε τιποτα.......η ενοχη σας...... ειναι το διαβατηριο σας στα ματια τα δικα τους και τα δικα μας.......ειναι αποδειξη τον οσων εχετε διαπραξει εις βαρος του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ........ειναι το αδικημα της εσχατης προδοσιας....... που δεν συγχωρειτε ποτε...... και δεν εξαγοραζετε στις συνειδησεις ενος κοσμου........που αυτην την στιγμη εχει χασει το χαμογελο του.........και συναμα τον ΑΡΗ της καρδιας του.... το αλλο του μισο......συγαρητηρια κυριοι μεγαλομετοχοι..... θεματοφυλακες του συλλογου.... Κου-Μου-Αδες.... μπουρζουαδες των καλυψεων,συγχαρητηρια και στον δις μη εκλεγμενο αρχιτεκτονα των πτωσεων......τα καταφερατε εγινε το δικο σας....καταστρεψατε τον ΑΡΗ μας αξιοι.

Ομηρος στα χερια σας......συρετε σε δικαστηρια......γονατισμενος απο τα προβληματα του προσπαθει..... να κρατησει το κεφαλι ψηλα.......πληγωμενος απο τα αλλεπαληλα και χωρις σταματημο τρυπηματα σας........προσπαθει να επιβιωσει........αφηστε τον πια αρκετο κακο του κανατε.......δεν ειστε το μελλον του......ειστε το αμαρτωλο παρελθον του.....ο εφιαλτης του........καντε πια στην ακρη......αρκετα εως εδω......αφηστε τον να αναπνευσει........αν εχετε εστω και λιγη τσιπα επανω σας......καντε τα αυτονοητα..... και αυτο που ειναι η εντολη της λαικης απαιτησης του κοσμου του.......παραδωστε τον συλλογο ελευθερο στα χερια ενος ισχυρου επενδυτη.......βρειτε τον......για να υπαρξει επομενη μερα.....αμεσα......εαν επιμεινετε στις τακτικες σας........αυτο που θα δουμε τους επομενους μηνες θα ειναι......μια ελευθερη πτωση στο αγνωστο......θα εχει μπει ο αυγουστος και εμεις θα τρεχουμε να φτιαξουμε ομαδα...... μιας και τα μαχαιρια του αλληλοσπαραγμου και τις διχονοιας......θα ειναι εφ'οπλου λογχη......και θα χασουμε μια χρονια πολυτιμη.....για την επιστροφη μας.

 Δυστυχως αδερφια μου.....δεν βλεπω κατι για την ωρα....που να με κανει να αισιοδοξω....αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κατι.......το ποια θα ειναι η επομενη μερα;δεν γνωριζω,αγωνιω και εγω οπως εσεις....εκεινο που θα ευχομουν θα ηταν να ειναι οτι το καλυτερο για τον ΑΡΗ μας........ ενα μονο να θυμαστε........οσο υπαρχουν στα κοινα του συλλογου,αυτοι που τον φερανε σε αυτο το σημειο.......φως δεν θα υπαρχει στο τουνελ.....οταν αυτοι εξαφανισθουν....τοτε θα σημανει μια νεα αρχη,θα μπουν οι βασεις για κατι καλο.........ποτε θα γινει αυτο;δυσκολη ερωτηση,οταν οδηγος μας γινουν τα λαθη,που καναμε στον παρελθον.......οταν δεν τα ξαναεπαναλαβουμε.....οταν οι οπαδοι πανε στα τσιμεντα.....οταν ερθει ενας ισχυρος οικομομικος παραγοντας........ οταν.... οταν... υπαρχουν πολλα οταν..........οταν αλλαξουμε νοοτροπιες.......οταν αντιληφθουμε τι παμε να χασουμε......τοτε και μονο τοτε θα εχουμε βρει τον δρομο μας........εως τοτε μελλημα μας θα πρεπει να ειναι..... να βγαλουμε τα καρκινικα κυταρα απο τον ζωντανο οργανισμο του ΑΡΗ μας......που τον κρατανε βαρια αρρωστο......απο την ριζα και με οποιο κοστος.......μονο ετσι......θα κερδισουμε αυτο που χθες χασαμε...........το αυριο θα πρεπει να ειναι καθαρο απο τα λυματα του παρελθοντος.......Θεε μου ενα να θεωρεις δεδομενο.......οτι θα ειμαστε διπλα σου......οπου και αν εισαι.....οσο χρειαστει.....για παντα.......ψυχι και σωματι μαζι σου.....για τα αλλα δεν σου υποσχομαι...... δεν ειναι στο χερι μου.......αν ηταν να εισαι σιγουρος θα ειχα κοψει τον ομφαλιο λωρο της απατεωνιας τους απο την ριζα......ο ΑΡΗΣ ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν πεθαινουν ποτε.......μας θελει διπλα του και θα ειμαστε εκει....... οπως προσταζει το θελημα του.