Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ



Να παει να...... η "δημοκρατία" σας.
Απλά πράγματα.
Από την αρχή αυτό το ανάπηρο πολίτευμα του παρόντος ήταν ξεκάθαρα χρησιμοθηρικό.
Βόλεμα στο βόλεμα.
Διορισμός στο διορισμό....
Δάνειο στο δάνειο.
Πελάτες πέρα δώθε από την εποχή των πρώτων κομμάτων (μετά την επανάσταση του 1821).
Έριδες.
Φανατισμός άνευ προηγουμένου.
Ελευθερία λόγου σε άτομα με πενιχρή γνώση από τη μια και από την άλλη σε άτομα που επιβουλεύονται την ευδαιμονία του διπλανού.
Τίποτα για το γενικό καλό ως εκ τούτου.
Ελευθερία και δικαίωμα ψήφου σε όλους.
Όχι μάγκες, δεν είμαστε ίσοι ικανοί να συμμετάσχουμε. Κάποιοι δεν έχουν διαμορφώσει χαρακτήρα, κάποιοι δεν ανήκουν στο σύνολο, μα φέρονται ως ιδιώτες και κανένας δεν κοιτάει το καλό του τόπου εν τέλει.
Θρησκειοποίηση της ψήφου, λες και βρισκόμαστε 150 έτη πίσω. Κάθε πολιτικός πρέπει να γίνει καραγκιόζης για πάρτη μιας εκκλησίας, επειδή ελέγχει κόσμο. Όσο κι αν ενοχλεί αυτό, ισχύει.
Ισότητα μεταξύ ποιών και απέναντι σε τί;
Των ανίσων; Απέναντι σε ένα νόμο που βολεύει κάποιους και άλλους τους ξεκληρίζει;
Δικαιοσύνη του ισχυρού και κοινωνικές τάξεις άνευ αξιοκρατίας.
Όνειρο ζείτε και μεις εφιάλτη κάθε μέρα.
Γιατί κανένα όνειρο δεν αφήσατε στην νέα γενιά.
Βγαίνουμε από τα σχολεία και είμαστε νούμερα στις στατιστικές ανεργίας. Το πανεπιστήμιο δεν μας εξασφαλίζει τίποτα πια, το δικαίωμα της εργασίας μετετράπη σε "θαύμα"
Αναρωτιέμαι...
Θα λογοδοτήσει κανένας για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, για τα εκατομμύρια άτομα σε κατάθλιψη, για τα εγκλήματα του παρελθόντος και για την υποθήκευση του μέλλοντος;
Η απάντηση γνωστή.
Ούτε καν υπάρχει πολιτική ευθύνη με τη διάλυση της βουλής ή το κλείσιμο όποτε συμφέρει. Όλα στο βωμό της "σταθερότητας" και της καρέκλας.
Ξεφτυλίζεται καθημερινά η παιδεία, η αξιοπρέπεια, η δικαιοσύνη, η υγεία και δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός. Είμαστε η "εκδιδόμενη" της Ευρώπης ως χώρα και πάλι τίποτα δεν συμβαίνει.
Στο χάος του νεοπλουτισμού, ο οποίος αποκαλύφτηκε φούσκα ξεχάσαμε τί σημαίνει άνθρωπος, τί σημαίνει κοινό καλό.
Δεν φτάνουν οι δυνατοί προπηλακισμοί της ελληνικής γλώσσας.
ΠΑΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Τώρα άντε και γαμηθείτε μαζί με τη "Δημοκρατία" σας.
Ίσως να ενοχλήσουν τα λόγια μου. Ζητώ συγνώμη σε αυτήν την περίπτωση.
Ένα μήνυμα είναι και αφαιρείται όποιος δε θέλει.
Υπενθυμίζω πάντως, ο διάλογος είναι αγαθό.
 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΑΙΜΩΝ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Συνέντευξη Στεφανίδη και το αύριο ….

Πέρασε και η συνέντευξη τύπου Στεφανίδη,μάθαμε κάποια πράγματα και θα προσπαθήσω με το φτωχό μυαλό μου να τα αναλύσω.

Πρώτο θέμα είναι ο προπονητής,ο Καλαϊτζίδης είναι ένας έμπειρός προπονητής με 18 χρόνια εμπειρία σε πάγκους,ένας άνθρωπος αρκετά ευφυής,για τις προπονητικές του ικανότητες δεν μπορώ να τον κρίνω μπορώ να κρίνω όμως το βιογραφικό του,ένα βιογραφικό που δεν θα ήταν με τίποτα για Άρη Α εθνικής,αλλά για έναν Άρη στην Β το συζητάμε αν κάνει ή όχι,πάντως δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη,σίγουρα κατά την γνώμη μου είναι καλύτερος του Σούλη Παπαδόπουλου.

Αυτά μπορώ να πω για τον νέο προπονητή τα άλλα θα τα κρίνουμε στην πορεία αν και εφόσον τελικά πορευτούμε με τα σημερινά δεδομένα .

Δεύτερο θέμα είναι η επιλογή κατηγορίας,για μένα η Γ ήταν είναι και θα είναι η τελευταία λύση,το θέμα αφμ ούτε το συζητάμε και χαίρομαι που όποιος το επεξεργάστηκε στο τέλος το παράτησε και απ ότι ξέρω το επεξεργάστηκαν αρκετοί άσχετα αν δεν τολμάει να το πει κανείς προς τα έξω,όχι ότι το ΑΦΜ δεν θα έλυνε προβλήματα,δεν είναι άσχημο σαν λύση αν μιλούσαμε για μια απλή ανώνυμη εταιρία,αλλά επειδή δεν μιλάμε για μια απλή Α.Ε αλλά για τον Άρη αυτή η λύση είναι σαν μαχαίρι στην πληγή εκεί κατέληξα μετά από ατελείωτη σκέψη και συζήτηση με πολλά αδέρφια,με το φτωχό μου το μυαλό πάντοτε.

Τώρα πάμε στο ζουμί,το να παίξουμε στην Β είναι μια απλή κουβέντα,ο Άρης με τόσα χρέη και με τόσο λίγα έσοδα ίσως αποτελέσει θήραμα για τα πιρανχας,μια συμμετοχή του Άρη στην Β Χωρίς ένα σχέδιο και χωρίς οικονομικές πλάτες ίσως αποβεί καταστροφικό .

Ο Στεφανίδης μίλησε για άρση απαγόρευσης μεταγραφών στην Β,αυτό είναι ένα δεδομένο που λίγο δίνει μια πιο αισιόδοξη νότα,ο Άρης χωρίς απαγόρευση μεταγραφών και με μερικούς,όχι πολλούς, έμπειρους παίχτες μπορεί να επιστρέψει στην Α, τι κι αν υπάρχει η Αεκ,ο Ηρακλής και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος,δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Άρης φοβάται να δηλώσει συμμετοχή στην Β,το θέμα όμως ξαναλέω είναι να μπορεί η διοίκηση με σιγουριά να πει ότι μπορεί να κάνει μια ομάδα που θα χτυπήσει άνοδο,δεν θεωρώ ότι ο Άρης παίζοντας στην Β θα κινδυνέψει να πέσει αν δεν έχει απαγορεύσεις μεταγραφών,το θέμα όμως δεν είναι αν θα πέσει ή θα μείνει στην κατηγορία,το θέμα είναι να μας πείσουν οι διοικούντες ότι θα κάνουν μια ομάδα δυνατή χωρίς απαγορεύσεις μεταγραφών,αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο,το άλλο σημείο είναι τι θα γίνει με τους πρώην ποδοσφαιριστές,αν είναι να κάνεις ομάδα αλλά κάθε μήνα να έχεις το άγχος μην σου αφαιρεθούν βαθμοί τότε δεν κάνεις τίποτα .

Άρα υπάρχουν δυο σημαντικά θέματα,αν η διοίκηση μέχρι 15 Ιουνίου μπορέσει να προσεγγίσει κεφάλαια στον Άρη,να κάνει μια αξιόμαχη ομάδα και εγγυηθεί όχι με λόγια του αέρα αλλά με χειροπιαστές αποδείξεις ,ότι ο Άρης δεν θα κινδυνέψει με αφαίρεση βαθμών τότε ο Άρης πρέπει να παίξει στην Β,αν δεν μπορεί να τα κάνει αυτά,να εξασφαλίσει δηλαδή ένα ικανό ρόστερ που θα πάει για άνοδο και εγγυήσεις ότι δεν θα
κινδυνέψει με αφαίρεση βαθμών,τότε καλά θα κάνει να δηλώσει στην Γ και όλοι πλέον πρέπει να είναι δίπλα σ αυτήν την προσπάθεια .

 Αν δεν μπορεί να τα κάνει και το πλάνο είναι απλά μια θεωρία και δεν έχουν βρεθεί άνθρωποι να καλύψουν όλοι αυτήν την ιστορία από οικονομικής άποψης,τότε δώστε την ομάδα στον Γαλανό και ας συσπειρωθούμε για μια νέα ψυχοφθόρα διαδικασία που όμως θα είναι πλέον μονόδρομος .

Υ.Γ 1. Στεφανίδη δεν υπάρχει Αρειανός που να σκέφτεται λογικά και να μην επιθυμεί γρήγορη επάνοδο του Άρη στην super league,όμως θα είναι εξοργιστικό για τον κόσμο να είναι όλη αυτή η ιστορία ένα απλό θέλω και μια επιθυμία που δεν μπορεί να υλοποιηθεί .

Υ.Γ 2 Γαλανός –Στεφανίδης δεν με νοιάζει ποιος και τι ,με νοιάζει ο Άρης,με νοιάζει ο Άρης να επιστρέψει εκεί που ανήκει . Αν η Β δεν είναι εφικτή,είναι συγκεκριμένα τα λεφτά που χρειάζονται, τότε η μόνη λύση είναι η Γ.

Υ.Γ 3 . Στεφανίδη αν ο λόγος που δεν ανακοίνωσες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ συνέντευξη τύπου είναι γιατί πρώτα θέλεις να κλείσεις πρώτα τους διακανονισμούς τότε μαγκιά σου αλλά αν δεν ανακοίνωσες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ γιατί δεν έχεις ακόμα σίγουρο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ τότε ξεκινάς πολύ λάθος την δουλειά….

Υ. Γ 4 Στεφανίδης – Γαλανός αν είναι να πάτε στην Γ.Σ ως δυο αντιμαχόμενες πλευρές χάθηκε όλοι η ουσία ,αν και οι δυο πλευρές θέλετε το καλό του Άρη ,και αφού στην Γ.Σ θα αποφασίσει ο κόσμος , καλό για τον Άρη θα ήταν να συνεργαστείτε και όχι να αντιπολιτεύεστε ο ένας τον άλλο . Αν φτάσαμε εδώ είναι γιατί στον Άρη πάντα υπήρχαν παρατάξεις και ως επακόλουθο πάντα υπήρχε διχασμός ,μόνο ενωμένοι θα βγούμε από αυτό τον σκατοβούρκο .

Ο λαός θέλει όραμα ,θέλει τιμωρία των ενόχων και πάνω απ όλα θέλει καθαρές κουβέντες , από την άλλη ο Άρης δεν θέλει αγαπούλες και φιλάκια που λέει ο Περικλής ο Τραϊος ,ο Άρης θέλει χρήμα ,ζεστό και αρκετό ,αν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε χρήμα για να τρέξετε και οι μεν και οι δε το πλάνο σας αφήστε το ,κανένα πλάνο δεν τρέχει χωρίς χρήμα…
Ο θεός μαζί μας….

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ


Ο κλαρινογαμπρος

Δυστυχως η μονη λυση για την αριαναρα μας είναι η Θυσια.
 Πρεπει να βρουμε ένα παλικαρι ομορφαντρα, καλο, εξυπνο, φετες, με μπολικη εμπειρια από ερασμους να την πεσει σε καμια κορη δισεκατομυριουχου.
 I’m getting too married for this shit οποτε δεν προσφερομαι.

Επιχειρηση «Κλαρινογαμπρος»:

 Ο Πρωταρχικος μας στοχος είναι η κορη του Ριμπολοβλεφ, Αννα.
 Ο κομαντο με τον κωδικο «Ομορφαντρας» θα παει στο 3 ημερο παρτυ προς τιμην της εορταζουσας και εκει θα την αποπλανηση με τα καλη του.
 Αφου την κανει δικη του θα παει στο πατερα της και θα αξιωση μια δοκιμασια επικων διαστασεων για να του αποδειξη την αξια του και να παρει το χερι της.
 Θα του πει για μια ομαδα σε ελευθερη πτωση προς διαλυση χωρις θετικο ισσολογισμο καμια 20 αρα ετη, χωρις διοικηση, χωρις παικτες ,με καμια 30 μυρια ευρω χρεη και με επαγγελματιες οπαδους πωλητες παπα.

 Αυτή η Ηρακλεια δοκιμασια φυσικα θα είναι η διασωση της ομαδας μας.
 Θα του ζητησει μια εγγυητικη τραπεζικη επιστολη για καμια 20αρα μυρια ευρω και 5 ετη διαστημα χρονου για την διασωση της ομαδας και την εξοδο ξανα σε ευρωπαικο θεσμο.
 4 μυρια θα ξοδεψει ο χαζομπαμπας για την αγαπημενη του κορη.
 Αλλα 15 για τον γαμπρο που την κρατα ευτυχισμενη είναι πολλα;

Σε περιπτωση αποτυχιας δεν θα πεσουμε από τα συννεφα ουτε καν θα το ριξουμε στο ποτο.
 Θα περασουμε στο δευτερο στοχο μας, τις κορες του Μπερνυ Εκλεστοουν.

 Αυτές είναι 3, τι στο διαολο, μια δεν θα μας κατσει;

 Αν όλα τα παραπανω σας φαινονται αστεια διαβαστε το πλανο του Γαλανου και μετα του Στεφανιδη.

Ειμαι σιγουρος ότι θα παρετε το πρωτο αεροπλανο για λευκαδα και μετα πλοιαρακι απο το Νυδρι για Σκορπιο.

ΑΡΘΡΟΓΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΣΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 20-11-1982
ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 26-2-1983

ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΙΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΙΑ.

ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΒΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 16 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ.

ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΟΠΥ.

ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΤΟΥΜΠΙΩΤΕΣ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΘΥΡΑ 1 ΚΑΙ 4 ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΤΕ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΝΕ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΟΓΩ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΤΗ ΤΟΝ ΣΦΕΤΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ.

Το ντέρμπι της 26ης Φεβρουαρίου ήταν ξεχωριστό για τον Γιάννη Ιωαννίδη, που εκείνη τη μέρα γιόρταζε τα 38α γενέθλια του! Στην εξέδρα κυριάρχησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μολονότι γηπεδούχος ήταν ο Αρης, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του οποίου βρίσκονταν σε διάσταση με τη διοίκηση.
Την παραμονή του ντέρμπι, ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο (τότε νεαρός παράγοντας) Ηλίας Πόππης επισκέφθηκαν τους συνδεσμίτες της "Θύρας 3" για να τους μεταπείσουν να ενισχύουν την ομάδα. "Ελάτε μόνο για τα παιδιά και για εμένα που έχω τα γενέθλια μου" παρακάλεσε ο "ξανθός", ωστόσο οι οπαδοί στύλωσαν τα ποδάρια και στο κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ βρέθηκαν 3.000 ΠΑΟΚτσήδες και μόνο 150 Αρειανοί

(ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ)

ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΡΓΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΙΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΞΩ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ( ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ).

ΟΡΓΑΝΩΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 50 ΜΕΤΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΚΟΥΣ ΝΤΟΥΥΥΥΥ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΑΑΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ (ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ 5-6 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΑΧΗ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝΕ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟΥΣ ΠΙΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΖΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΩ ΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΩ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΩΣΑΝΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ ΗΤΑΝΕ 4 ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΑ ΚΑΙ 2 ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΟΠΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΕΝΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΥΠΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 Το ματς αυτό θεωρείται ιστορικό από... τηλεοπτικής πλευράς, διότι είναι το πρώτο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ-1, η οποία καθιέρωσε εκείνη τη σεζόν τις σαββατιάτικες ζωντανές καλύψεις του πρωταθλήματος μπάσκετ. Η πρεμιέρα πάντως δεν ήταν γούρικη για την κρατική τηλεόραση, διότι στο τέλος του αγώνα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και κατέληξαν σε πετροπόλεμο από τον οποίο καταστράφηκε μια κάμερα της ΕΡΤ-1!.ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΑ100 ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΛΑ


Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΠΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ;



Καλοκαιράκι έχω ανέβει στην πόλη του Θεού και πίνω καφέ έξω από το Βικελίδης. Ξαφνικά εκεί που κάθομαι μία λιμουζίνα παρκάρει έξω από το γήπεδο. Βγαίνει ένας καλοντυμένος κύριος και περιεργάζεται τον χώρο.
Αφήνω τον καφέ και πλησιάζω με επιφύλαξη. Φίλε, μου λέει ο καλοντυμένος κύριος. Θέλω να αγοράσω τον ΑΡΗ. Διαθέτω πολλά χρήματα και μου αρέσει εδώ. Ξέρεις που να πάω; Βεβαίως του λέω ο αφελής. Ακολούθησέ με. 
 
Φθάνουμε στην είσοδο και μας σταματά ο Σόλωνας. Δεν περνάει κανείς μου λέει, έχουν διοικητικό συμβούλιο πάνω. Ψάχνουν επενδυτή. Με τα χίλια ζόρια και αφού πήρα διάφορα τηλέφωνα μπορέσαμε να περάσουμε στα γραφεία της ΠΑΕ. Καθόμαστε και περιμένουμε. 2 ώρες μετά και αφού έχω μάθει τα πάντα για τον κο Bill τον υποψήφιο ιδιοκτήτη και όχι επενδυτή, μπαίνουν μέσα οι άνθρωποι της διοίκησης.
 
Κύριε Bill του λένε πρέπει να μιλήσουμε με διακριτικότητα. ΟΚ απαντά ο Χριστιανός. Μου ζητούν να φύγω και φυσικά ανταποκρίνομαι καθώς επιτέλους οι σοβαροί άνθρωποι θα μιλήσουν με σοβαρούς ανθρώπους και η αγάπη μου θα βρει το δρόμο της. Αποχωρώ με χαρά και κέφι όπως τότε που κλείναμε το σπίτι της Ατλέτικο…
Μετά από λίγο βλέπω τον κο Bill να φεύγει από το γήπεδο βιαστικά. Τρέχω να τον προλάβω να μάθω τι έγινε. Κε Bill όλα καλά; Όχι μου λέει. Γιατί κε Bill τον ρωτάω. 
 
Ζήτησα νερό αλλά το είχαν κόψει λέει γιατί ο υπεύθυνος της ΕΥΔΑΠ στο Χαριλάου είναι αλλόθρησκος. Πήγα στην τουαλέτα αλλά δεν είχε χαρτί διότι ο προμηθευτής θέλει να πληρωθεί τα χρωστούμενα του 2010 και δεν παραδίδει. Λέω δεν πειράζει οργάνωση θέλουμε, θα βελτιωθούμε.
Ξεκίνησα την κουβέντα λέγοντας ότι όχι μόνο θα πληρώσω τα όποια χρέη υπάρχουν, αλλά θα βάλω και άλλα χρήματα να φτιάξω την ομάδα.
-          Μου λένε για να πάρεις τον ΑΡΗ δεν χρειάζεται μόνο χρήματα.
-          Αλλά τους λέω;
 
-       Πρέπει να πείσεις εμάς, τους βετεράνους, την ΚΜΑ, τον ερασιτέχνη και τους οργανωμένους οπαδούς. Επίσης υπάρχουν 2 πρόεδροι, 5 αντιπρόεδροι και 19 νομικοί σύμβουλοι που πρέπει να μιλήσουμε. Μην ξεχνάς επίσης ότι έχουμε και εργαζόμενους εδώ. Είμαστε δημοκρατική εταιρία εμείς. Έχουν και αυτοί γνώμη. Και οι καθαρίστριες του γηπέδου βρε παιδί μου. Δεν πρέπει και αυτές να γνωρίζουν τι γίνεται ? Επιπροσθέτως πρέπει να ρωτήσουμε και τους πολιτικούς δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Και δεν ήρθες σε καλή στιγμή ρε φίλε. Όλοι διακοπές είναι. Δεν ξαναέρχεσαι σε 2 – 3 εβδομάδες να δούμε τι θα γίνει;
 
-          Απορημένος τους απαντώ. Μα άκουσα ότι έχετε άμεσο πρόβλημα.
-          Μαλακίες μου λένε αυτοί έχουμε κόσμο εμείς δεν έχουμε θέμα.
-          Ναι τους λέω αλλά διάβασα ότι δεν σας έχει μείνει ούτε ένας παίκτης.
-          Αυτοί που τα γράφουν αυτά είναι δόλιοι κε Bill. Είναι των άλλων.
-          Ποιοι είναι οι άλλοι ρωτάω.
-          Οι αντίθετοι μου λένε.
-          Αντίθετοι σε τι τους ρωτάω.
-          Αντίθετοι σε εμάς μου λένε.
-          Και ποιοι είστε εσείς τους λέω.
-          Διοίκηση πρωτοδικείου μου λένε.
-          Μα για να είσαστε διοίκηση πρωτοδικείου τότε έχετε πρόβλημα όντως.
-           Όχι μου λένε. Είναι πολιτικό το θέμα. Έτσι είπε η Μέρκελ να γίνει. Αλλιώς θα είχε πρόβλημα το Ευρώ.
-          Η Γερμανίδα καγκελάριος τους ρωτώ με απορία.
-          Ναι μου λένε. Δεν έχεις δει που σε κάθε παιχνίδι της Ντόρτμουντ έχει σημαία του ΑΡΗ;
-          Μήπως να της μιλήσω και εγώ που την γνωρίζω προσωπικά λόγω των επιχειρήσεων που έχω στο Αμβούργο, τους ρωτάω. 
 
Και τότε με πετάξανε έξω με βρισιές και απειλές διότι λένε είμαι της διαπλοκής και δεν θέλουν τέτοιον άνθρωπο στο ΑΡΗ. Κατέβηκα και εγώ κάτω τρέχοντας και χαιρέτησα τον Σόλωνα με σεβασμό διότι ήταν ο μόνος άνθρωπος που γνώρισα κατά την επίσκεψη στο Βικελίδης που έκανε την δουλειά του….







Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΕΠΕΝΓΔΥΤΗΣ

Επενγδυτης

Τα τελευταια 50+ χρονια στην ελλαδα είναι πολύ της μοδας το μαγικο τζινη που βγαινει από μπουκαλι, μοιραζει ένα τσουβαλι λεφτα και ετσι λυνει κάθε προβλημα μας. Αυτό το τζινη το λεμε επενδυτη τωρα, παλια όμως ηταν ο θειος από την Αμερικη, ο ξαδελφος στη Γερμανια, κατι εβραικες λιρες στο τοιχο ενός δωματιου κτλπ.

Η πραγματικοτητα βεβαια είναι διαφορετικη.
 Διασημη Αγγλικη παροιμια λεει “there is no free lunch.” = Τιποτα δεν είναι δωρεαν.
 Κανενας δεν σου δινει κατι ετσι χωρις ανταλαγμα.
Καθε πραγμα,κάθε κινηση εχει και ένα κοστος,μετρησιμο η μη.

Επι της ουσιας η λεξη επενδυση σημαινει κανω κατι τωρα για να κερδισω κατι περισσοτερο στο μελλλον.
Επομενος όταν καποιος αγοραζει κατι περιμενη να βγαλει κατι παραπανω από αυτό που εβαλε.

 Με λιγα λογια ακομα και ο πλουσιοτερος επενδυτης δεν είναι κατι περισσοτερο από ενας διαχειρηστης με μεγαλη ρευστοτητα.

Εχει ενδιαφερον να μαθουμε από την εμπειρια αλλων σε αυτόν τον τομεα.

Η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ αγοραστηκε το 2005 από ένα αμερικανο «και καλα λεφτα» επενδυτη,τον κ. Μαλκολμ Γκλειζερ.

Ο Κυριος Γκλειζερ,απεβιωσε προσφατα,δεν ηθελε να δεσμευση την περιουσια του,ουτε ειχε πολλα εκατομυρια διαθεσημα επειδη οι κτηματομεσητικες του επιχειρησεις ειχαν χρεωκοπησει,οποτε εκανε την μεγαλυτερη μαγκια στην επενγδυτικη ιστορια σε επιπεδο ομαδων.

 Καταφερε να παρει ένα τραπεζικο δανειο που του εδινε εγγυηση για χρεη μεχρι £525 εκατ. (780 εκατ. € με ισοτιμια 1,5 το 2005) και με αυτή την εγυητικη επιστολη αγορασε την ομαδα,και για να αυξησει τα κερδη του μετεφερε την εδρα της εταιριας μαντσεστερ στην Νεβαδα ΗΠΑ λογο μικροτερης φορολογιας.

 Αυτοματα η ομαδα χρεωθηκε και με αυτό το ποσο συν το προηγουμενο χρεος της.

Ετσι η ομαδα υποχρεωθηκε να πληρωνει σε τραπεζικα δανεια πανω από £80 εκατ. ( περιπου 100 εκατ € αναλογα με την ισοτιμια, φετος είναι 1,25) κάθε χρονο.Ετσι ο Φεργκιουσον αναγκαστhκε να σταματησει να κανει ακριβες μεταγραφες ( R. Van Nistelrooy £19,Ferdinand £ 30 , Rouney £20 και να στραφει σε φτηνες λυσεις (Valencia £16 , Smalling £10 , Obertan £3) και σε πωλησεις (Κ. Ροναλντο £81,Tevez £45).

Στο συνολο, στην 8ετια από το 2005 μεχρι το 2013 εχει πληρωσει £680 εκατ = € 850 εκατ σε τραπεζικους τοκους και αμοιβες τραπεζας και το χρεος στις 30 ιουνιου 2013 να είναι £389 εκατ = €486 εκατ. Η δοση για το 2012-2013 ηταν £71 εκατ.

Η υπερχρεωση της Μαντσεστερ την εχει κανει ευαλωτη σε μειωση εσοδων.

Η Σεζον 2014-2015 χωρις τα εσοδα του τσαμπιονς λιγκ θα είναι ιδιαιτερα δυσκολη και το μελλον αβεβαιο. Παραθετω ένα μεταφρασμενο σχολιο που εκφραζει τον τυπικο παλαιουρα οπαδο της Γιουναιτεντ.

The Black Earl
21:16 | 29-05-2014
Ξέχασα βέβαια να αναφέρω πως η αγορά του club που έκανε ήταν απολύτως νόμιμη σύμφωνα με τον Αγγλικό Νόμο αλλά ουσιαστικά δεν δεσμεύεται με την περιουσία του για τα οποιαδήποτε χρέη του συλλόγου συνεπώς αγόρασαν την πιο δημοφιλή ομάδα του κόσμου χωρίς ουσιαστικά να έχουν το απαιτούμενο κεφάλαιο και το χρέος θα εξυπηρετούνταν από (οποιουδήποτε είδους) πελάτες.

 Γενικά μπορούμε να πούμε πως ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για την ομάδα μας, ποτέ δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη ενώ εκμεταλλεύονταν τα κέρδη (οικονομικά και μη) τις ισχυρότερη οικονομικά ομάδας της δεκαετίας και τα χρέη τα πλήρωνα (και) οι οπαδοί.

 Για ποιο ακριβώς λόγο να τον συμπαθούμε;

Διάβασε περισσότερα στο: Πέθανε ο Μάλκολμ Γκλέιζερ, ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twiγtter | gazzetta.gr on Facebook Πηγες : http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10629327/Manchester-United-continue-to-pay-the-price-for-the-takeover-by-Malcolm-Glazer-and-his-family.html http://www.theguardian.com/football/2013/sep/18/manchester-united-record-financial-results http://www.stretford-end.com/2011/03/manchester-united-debt-and-ownership-explained/ http://www.freecurrencyrates.com/exchange-rate-history/GBP-EUR/2005

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

21 Απριλίου
ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ 6-9-1992

 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

 8 ΠΟΥΛΜΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 6 ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΓΡΙΕΣ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ Η ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΙΣ ΛΑΜΙΑΣ 2 ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ 1 ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ SUPER 3 ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΣΦΑΧ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ SUPER 3 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΓΩ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ (Ο ΠΛΟΥ-ΜΗ ΔΕΝ ΖΗ ΣΗΜΕΡΑ)Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ Ο ΚΟΥΚ (Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΝ ΖΗ ΣΗΜΕΡΑ)(Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΔΕΝ ΖΗ ΣΗΜΕΡΑ)ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΟΙ ΝΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΣΦΑΧ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΧΗΜΟΙ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΑΧΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΓΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 3 ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΓΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΣΦΟΔΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΣΟΥΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΤΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ 2-3 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΜΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ (Η ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΧΥΜΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ 2-3 ΤΡΑΠΙΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ)ΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΠΑΟΥΓΚ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΣΙΔΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΑΝΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΑ ΠΛΑΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΝΟΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΤΟΥ ΑΟΥΤ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ.

 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΛΑ