Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,
ΔΙΚΑΙΑ,
ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΙΓΚΛΙΣΜΑΤΑ!

ΣΑΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΤΗΣ 2014 ΕΠΟΧΗΣ!...

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ!
ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ?
ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ-μας.


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ............ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.............ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΖΙ.......ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ..........ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ!
ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!
ΣΚΑΤΑ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ!


ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΡΗΣ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ!
ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΗΣ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
Ε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!


ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΚΜΗΝΗΣ ΜΕ ΕΜΑΣ!
ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ?


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ!
26 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ!
ΤΗΝ ΠΟΙΑ??? ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ
ΕΝΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ,
ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ,ΝΑ ΤΡΕΞΩ,ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΡΑΜΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!


ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ-τωρα-ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
ΟΧΙ!


ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΩΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΙΟΥ!

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ!
Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΠΟ!
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!


ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΦΕΥΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

 ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ!

ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ!
ΠΟΛΥ ΚΛΑΨ ΚΑΙ ΚΛΑΨ ΚΑΙ ΚΛΑΨ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΑΝΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΑΝ ΜΑΖΟΧΕΣ!


ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ???


ΚΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ! 

ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ!

 ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗΟ! 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΟΤΥ

ΞΥΠΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕ


Ένας λαός που είναι εξοργισμένος ο μόνος τρόπος να τον κρατάς ήρεμο και να μην σε αρχίζει στις κλωτσιές είναι να τον έχεις απασχολημένο,έτσι λοιπόν κάθε φορά του βάζεις ένα ψευδοδίλλημα και τον χωρίζεις σε δυο ομάδες ώστε να μην είναι μια γροθιά πχ: σκορδας ή Ηλιαδης,Β εθνική ή Γ; Οι υπεύθυνοι της διάλυσης του Άρη από το 1991 -92 και μετά είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι ,τι κι αν αλλάζουν αυτούς που φαίνονται μπροστά ,τους μπροστινούς όπως ονομάζονται ,η τακτική δεν αλλάζει και πολύ περισσότερο δεν αλλάζει το αποτέλεσμα που είναι πάντα το ίδιο : υποβιβασμός-διάλυση –χρεοκοπία .

Έτσι λοιπόν χαλιναγωγείται η μάζα και σ αυτόν τον τομέα οι υπεύθυνοι των τριών υποβιβασμών ,της διάλυσης της πρωταθλήτριας ομάδα του βόλεϊ και των 5,5 εκ χρεών στο μπάσκετ ,παίρνουν άριστα με τόνο .

Ο στόχος από τότε μέχρι σήμερα ήταν ένας και μοναδικός και ο σκοπός επίσης ,τώρα πλέον βαίνουμε στο τελικό στάδιο υλοποίησης τους σχεδίου αυτού ,στόχος ήταν η αποδόμηση και η σμίκρυνση του Άρη και σκοπός ,από τον οποίο δεν γλύτωσε ούτε ο Ηρακλής, το μια πόλη μια ομάδα .Και το κατάφεραν ,σουπερ λιγκ 2014-15 με μοναδικό εκπρόσωπο από Θεσσαλονίκη τον φιλοξενούμενο ,πριν κάποια χρόνια ,όχι πολλά , το τεράστιο πανό των τούρκων μια πόλη ,μια ομάδα, έμοιαζε ανέκδοτο ,άλλωστε όλοι θεωρούσαμε ότι μια ομάδα έχει η πόλη και αυτή είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Τα γεγονότα μας ξεπέρασαν όμως ,ο Άρης στα χέρια επικίνδυνων, με έναν λαό να τα περιμένει όλα από τους άλλους και να περιορίζεται μόνο στον ρόλο του αιμοδότη οικονομικά . Το μεγάλο λάθος ,το τεράστιο έγκλημα ,ο κόσμος του Άρη που την δεκαετία του 80 και πιο πριν έκοβε κεφάλια αν η ομάδα έκανε το λάθος να χάσει βαθμό στο Χαριλάου κατάντησε βουβός παρατηρητής σε 3 υποβιβασμούς ,περίμενε από άλλους την αντίδραση ,αλλά αν δεν πάρεις σπαθί λευτεριά μην καρτεράς.

Ένας λαός λοιπόν που αντιδρούσε οργισμένα ακόμα και σε μια κακή εμφάνιση στο Χαριλάου, έφτασε στο σημείο να μην ανοίγει μύτη σε δεκάδες ντροπιαστικά πράγματα που έγιναν στον Άρη τα τελευταία αυτά 20 χρόνια ,αυτό κάναμε 20 χρόνια και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε ακόμα ,τι Άρη παρέλαβες και τι Άρη παραδίδεις αδερφέ στην επόμενη γενιά ; Έναν Άρη γεμάτο πληγές ,ματωμένο ,ταπεινωμένο ,έναν Άρη που δεν τολμάει να τον αγγίξει καθαρό χέρι ,έναν Άρη που αυτός που έχει δίκιο φοβάται να μιλήσει ,έναν Άρη που αυτός που σκοράρει γίνεται στόχος απειλών και αυτός που θέλει να βάλει χρήματα να βοηθήσει την ομάδα στόχος συκοφαντιών και χλευασμού.

Ποίος επενδυτής καλέ μου αδερφέ θα έρθει σ έναν τέτοιο Άρη; Ποιος επενδυτής θα βάλει τα λεφτουδάκια του σ αυτό το δίχως πάτο βαρέλι;

Θέλεις επενδυτή ; εσύ θα τον φέρεις , είσαι τεράστιος σαν όνομα ,τον έχεις ,είσαι το πιο θαυμαστό και επενδυτικά γοητευτικό μαγαζί στην Ελλάδα ,αν είχες μυαλό και δεν ήσουν τόσο καλοπροαίρετος δεν θα είχες πέσει ποτέ, όχι μόνο δεν θα είχες πέσεις αλλά θα είχες και τουλάχιστον 7-8 τίτλους στα 3 μεγάλα αθλήματα τα τελευταία 20 χρόνια.

Μην ψάχνεις για από μηχανής θεούς ούτε για ουρανοκατέβατες λύσεις ,η λύση είναι στην καρδιά σου ,στο πίσω μέρος του μυαλού σου ,στο παρελθόν σου ,στο DNA σου αδερφέ μου , καθάρισε την αυλή σου από τα σκουπίδια και τα σκουλήκια και θα δεις ότι θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα, σου λέω ότι δεν θα το πιστεύεις αυτό που θα πετύχεις ,κάνε
τα κουμάντα σου λοιπόν και αποφάσισε τι Άρη θέλεις ,άσε τα λόγια και κάνε πράξεις δυνατές ,χτύπα το χέρι στο μαχαίρι ,μην φοβάσαι ,δεν κόβεσαι είσαι παιδί του θεού του πολέμου απλά σταμάτα να στρέφεις την κάνη προς τον εαυτό σου όταν πυροβολείς στον πόλεμο, είναι τόσο απλό.

Καλή μας τύχη σε ότι επιλέξει ο καθένας μας …

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΜΙΑ ΚΟΥΦΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ


Κουφή διοίκηση .
Στο μπάσκετ είχαμε δυο επιλογές ή θα κρατούσαμε τον Μποχωρίδη και θα κάναμε μια ομάδα που θα αγκομαχούσε να βγει έκτη - έβδομη ή θα πουλούσαμε τον Μποχωρίδη και θα κάναμε μια ομάδα που θα χτυπάει άνετα τετράδα και θα παίζει ωραίο μπάσκετ,η διοίκηση επέλεξε το δεύτερο,το θέμα τώρα είναι να γίνει ένας σωστός αγωνιστικός σχεδιασμός και αυτό θα γίνει χωρίς βιασύνες και με την διοίκηση να κλείνει τα αυτιά στις γκρίνιες και τις πιέσεις όπως πολύ σοφά έκανε μέχρι τώρα,όσο για την μεταγραφολογία καλό θα ήταν να μην τσιμπάει κανείς γιατί θα ακουστούν εκατοντάδες ονόματα, το σίγουρο είναι οι η διοίκηση ξέρει και τα οικονομικά της δεδομένα και σίγουρα και η ιδία και ο προπονητής ξέρουν πολύ περισσότερο μπάσκετ απ όλους εμάς και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορεί να γίνει ,τα δύσκολα δεν πέρασαν και θα αργήσουν να περάσουν από την στιγμή που υπάρχει γκρίνια και από την στιγμή που το κλίμα δείχνει ότι ο κόσμος δεν είναι πολύ ζεστός ,ένα μέρος του τουλάχιστον.

Αυτή η διοίκηση παλεύει εδω και καιρό μόνη της και έχει δείξει ότι είναι σ έναν πολύ σωστό δρόμο ,ένας δρόμος που θα ήταν ακόμα πιο εύκολος αν η νοοτροπία μας ήταν όπως ήταν την δεκαετία του 80 ,δυστυχώς η ψυχοσύνθεση του Αριανού έχει αλλάξει σημαντικά και γι αυτό πρέπει και η ΚΑΕ να αναθεωρήσει την οπτική της απέναντι στον κόσμο και να ξέρει ότι δύσκολα θα δει το Nikos Galis όπως το είδε την βραδιά που βραβεύτηκε ο θεός Γκάλης , για τους υπόλοιπους που θέλουν και μπορούν η στήριξη αυτής της διοίκησης είναι μονόδρομος και μόνο μέσα από αυτήν την στήριξη θα έρθει η ανάκαμψη πιο άνετα ...

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΠΕΡΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ


Οταν δεν υπαρχει υγεια σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα,ειναι φυσικο επακολουθο να επιρεαζονται και οι δεξαμενες εκεινες που ...ποτιζουν την ΠΑΕ.

Γιατι και εκεινες δεν λειτουργουν με αυτοματο πιλοτο,αλλα χρειαζονται και ρευμα για να ποτισουν τα βλασταρια.

Οταν λοιπον ο πατερας θελει να καλλιεργησει το βλασταρι του προσδοκωντας καποτε να του αποδωσει καρπους,περισσοτερο για το ιδιο το βλασταρι του,δεν θα το παει σε χωμα που δεν θα ποτιστει καθολου,αλλα θα αναζητησει μια πιο ευφορη γη.

Αρα το πολυ πολυ αυτοι που θα μεινουν σε ενα αρρωστο σωματειο το πιο πιθανο ειναι να μην αναπτυχθουν ποτε,πραγμα που ειδαμε φετος,και ποικιλοτροπως κραζαμε.

Το καλο φυτωριο της πολης θα παει σε αλλο θερμοκηπιο με καλυτερες συνθηκες να ανθισει.

Αρα κατι μπορει περισσοτερο να βλεπει ενας πραγματικα ειδικος απο εμας.

Και κατι αλλο.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να ασπαστει καποιος τον Μουσουλμανισμο για να τον υπηρετησει.

Οπως και το αντιστροφο.

Δεν ειναι υποχρεωτικο ο Μουσουλμανος να ασπαστει τον κιτρινο θεο,για να φορεσει την φανελα του.

Ολα πλεον ειναι μπιζνες για μια καλυτερη ζωη,που μονο εμεις θα παιρνουμε στο θερμοκηπιο μας οτι δεν φυτρωνει αλλου.

Μαλλον εχει δικιο ο κανονικος γεωπονος που υπαρχει τωρα στο μεγαλο -υποτιθεται τρομαρα μας-μαγαζι.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΡΕΖΕΤΟΥ