Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ


Ο διαρκής αγώνας σωτηρίας και μακροημέρευσης του ποδοσφαιρικού τμήματος,θέλοντας και μη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου του ΑΡΗ.

 Για το λόγο αυτό αισθάνομαι πώς η προσπάθεια του μπασκετικού τμήματος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα όσο κι αν κάτι τέτοιο δεν ηχεί καλά στα αφτιά κάποιων.

 Η προσπάθεια του Κ. Αρβανίτη και των συνεργατών του ήταν και είναι δεδομένη και συνεχής,αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Αρειανός θα κλείνει τα μάτια του σε ενδεχόμενα λάθη που θα προκύπτουν κατά διαστήματα.

 Ένα από αυτά τα λάθη εντοπίζεται στον αγωνιστικό τομέα και έχει να κάνει με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας τον τελευταίο ειδικά μήνα.

 Η παραπάνω αναφορά μου μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι καθότι φέτος ιδιαίτερα μετά την άρση και του απαγορευτικού των μεταγραφών η ομάδα έχει στις τάξεις της Αμερικάνους αθλητές που κατά την άποψη μου αποτελούν την ψυχή και ζωογόνο δύναμη του αθλήματος.

 Η χρονιά παρά το καλό της ξεκίνημα δεν εξελίσεται με τον ίδιο τρόπο και αυτό πρέπει να συνιστά προβληματισμό για τους πάντες.

 Γνωρίζω πώς προέχουν οι υποχρεώσεις με τον φάκελο 99,καθώς αν κάτι πάει στραβά η ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις καθόλου τιμητικές για την ιστορία της, από την άλλη πλευρά όμως επιτρέψτε μου να θεωρώ αγωνιστική ντροπή της ήττες από τον νεοφώτιστο Κόροιβο, τον Κολλοσό και τον τελευταίο Πανιώνιο δεν έχουμε απαιτήσεις για πρωτάθλημα ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί και μαστίζει εάν θέλετε την ομάδα, κανένας όμως δεν δικαιούται να μη δέχεται κριτική σε δημόσια μάλιστα σφαίρα όταν δεν υλοποιεί τα στοιχειώδη που δεν θα αμαυρώνουν όπως αμαύρωσαν την αγωνιστική υπερηφάνεια της ομάδος.

 Βέβαια πιστεύω ακράδαντα πώς ειδικά για την τελευταία ήττα έχει μερίδιο ευθύνης και κομμάτι του κόσμου της ομάδος,μιας και είναι κουτό να πανηγυρίζεις για μια απόφαση που σε δικαιώνει όταν ένας άλλος πιο κρίσιμος αγώνας είναι προ των πυλών. 

Αν κάποιοι θεωρούν ότι έπρεπε να δώσουν συγχαρητήρια για μια δικαστική νίκη θα μπορούσαν να το κάνουν μετά το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αφού αυτό που οφείλει να μπαίνει πάντα σε πρώτη γραμμή είναι το παρόν και η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα που επιβάλλεται να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

O ΑΡΗΣ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

 Από την έναρξη της φετινής περιόδου είχε τονιστεί πώς ο φετινός υποβιβασμός θα είναι ο δυσκολότερος από τους τρεις που έχει βιώσει το σωματείο που ονομάζεται ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης.

 Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν το πίστευα το θεωρούσα πολύ αστείο με το σκεπτικό ότι αυτο το πράγμα το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν και δεν θα μας εμπόδιζε τίποτα ούτε τώρα.

 Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός όμως αποδείχθηκε ότι ήταν μια ανόητη ρομαντική σκέψη αφού δεν είχα λογαριάσει τους αστάθμητους παράγοντες.

 Ο Αρειανός έχει χίλια στραβά,στα δύσκολα όμως τον είχα μάθει και συνηθίσει ενωμένο για αυτό και φέτος πικράθηκα διότι διαπιστώνω πώς το μόνο στοιχείο που μας κρατούσε δυνατούς έχει χαθεί.

 Το γιατί έχει συμβεί αυτό δεν είμαι σε θέση να το αναλύσω το μόνο που γνωρίζω είναι ότι αν δεν ξαναβρούμε το μαχητικό μας D.N.A. δε θα αργήσει η στιγμή που θα αποτύχουμε και θα κατηγορηθούμε για εσχάτη προδοσία από τις επερχόμενες γενιές φίλων της ομάδας μας που μπορούν να μην χαθούν αρκεί να το θέλουμε

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


 
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ-ΑΡΗΣ 0-2

 Σκαρφαλωνοντας στην κορυφη,θα ηταν ενας πολυ ομορφος και πιασαρικος τιτλος,με πολυ ωραια γουστα μαλιστα,στο ακουσμα αυτης της ειδησης,εαν αγωνιζομασταν στην σουπερ ληγκ,εφοσων ομως αγωνιζομαστε στο πρωταθλημα των λασπωμενων χωριων,αυτο δεν αποτελει τιτλο τιμης για εμας,και λογος για να πανηγυριζουμε λες και καναμε ταχα μου κατι το σπουδαιο,ουτε χρειαζεται καποια επιβραβευση για το κατορθωμα μας,καναμε κατι που θεωρειτε αυτονοητο,και μαλιστα με πολυ μεγαλη καθυστερηση,αφου πρωτα δωσαμε τα δικαιωματα στο καθε χωριο,να εχει την εντυπωση οτι μπορει να μας νικησει,αργησαμε να βρεθουμε εκει που επρεπε να ειμαστε,με το ξεκινημα του πρωταθληματος,και καλο θα ειναι να παραμεινουμε εκει εως το τελος,για να μπαινουν τα πραγματα στην σειρα τους.

 Αυτα ειναι τα επακολουθα τις ανυπαρξιας μας,σε διοικητικο επιπεδο,που λαμβανουν χωρα εδω και καποιες δεκαετιες,κατι που οπως και εσεις διακρινετε συνεχιζονται μεχρι σημερα,με αποτελεσμα ενω πριν καποια χρονια βιωσαμε το μαρτυριο της β'εθνικης,τωρα βιωνουμε το πικρο ποτηρι της γ'εθνικης,με απροβλεπτες συνεπειες προς το παρον,σε βαθος χρονου οχι μονο στο πρεστιζ του συλλογου,που εχει καταρακωθει,με τα καμωματα των εκ των εσω καταστροφεων του,που καταπατησαν καθε ειδους υπερηφανια μας με την προδοσια τους,αλλα και με την μεγαλη απωλεια που θα εχουμε σε Αρειανακια,εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση.

 ΑΝΟΔΟΣ ειναι το πρωτο ζητουμενο,και πρεπει να επιτευχθει με καθε τροπο,αυτο ειναι αδιαπραγματευτο,και καλο θα ειναι να τελειωσει αμεσα,για να ασχοληθουμε με σοβαροτερα θεματα, και παμε τωρα σε αυτα που καινε,ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ τι γινετε κυριοι του ποδοσφαιρικου τμηματος με το συγκεκριμενο θεμα;γιατι υπαρχει αυτη η καθυστερηση,που προβληματιζει εντονα για τις προθεσεις σας τον κοσμο της ομαδας;απλες ερωτησεις κανω και περιμενω πραξεις,τι κανετε με το θεμα ευρεσης ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ;γιατι για να σηκωσετε το βαρος αυτου του τεραστιου συλλογου εσεις,δεν παιζει ουτε μια στο εκατομυριο,κανατε κατι;το ψαχνετε το πραμα;και μην μου πειτε για αυτα που ακουμε απο τα ΜΜΕ,γιατι δεν πειθουν κανεναν,να θυμοσαστε οτι ειστε προσωρινοι και εσεις οπως και οι αλλοι,γιατι ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χρειαζεται την ελευθερια του,απο την μιζερια του και την κακομοιρια του,και αυτο θα επειτευχθει με αλλαγη στις νοοτροπιες,και οχι με ξαναζεσταμενες συνταγες, για αυτο λοιπον καντε,αυτα που θελει η πλειοψηφια του κοσμου,ΑΝΟΔΟ,ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΗ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ετσι θα αλλαξουμε σελιδα,ετσι θα γυρισει ο κοσμος πισω,ετσι θα ξανακερδιζουμε την υπερηφανια μας και την χαμενη αξιοπρεπεια μας.

 Να ευχαριστησω τα αδερφια μας,που βρεθηκαν σημερα διπλα στον θεο του πολεμου,και στηριξαν την προσπαθεια της ομαδαςμας,για την ιστορια τα γκολ πετυχαν οι Ποι Καπνιδης,και οι συνθεσεις των ομαδων ηταν:
ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Σουμουλίδης, Μεταλλίδης (46΄Μουρατίδης), Κουμήρογλου, Ελευθεριάδης (62΄Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καφλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (62΄Μεντή)
ΑΡΗΣ: Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκίνο, Προβατίδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης (73΄Ψυχογιός), Καπνίδης (86΄Χιντασέλι), Πόι (73΄Ρένια)