Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ

101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ και θα μας αφανισουμε...

101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... Μόνο στο άκουσμα αυτου του τίτλου όλοι οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν και σέβονται την ύπαρξη σου στο πέρασμα του χρόνου εις τους αιωνας των αιώνων.

Ακόμα και ο ποιο ορκισμένος σου εχθρός δεν θα πίστευε ουτε καν θα φανταζότανε οτι στα 100 σου χρόνια θα παίζεις στη Γ εθνική με ΧΩΡΙΑ για να καθαρίσει ο σύλλογος.... Ετσι συναποφασίσανε 200 άτομα της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης ή κοινωνίας ώρα μηδέν όπως αρέσκομαι να την ονομάζω.

 Καταστροφή και Ντροπή απο την μια Λάμπρος Σκόρδας απο την άλλη...κλαίει και ο κάθε πικραμένος.

 Ο πιο συστημικός ‘’παράγοντας’’ ever τωρα εναντίων αυτών που τον προμοτάρανε ως ΝΕΟ ΚΑΜΠΑΝΗ θου Κύριε...Έχουμε και στην μέση τον ‘’χιλιοταλαιπωρημένο’’ λαο του ΑΡΗ...Κάποιους επίδοξους ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, κάποια ζόμπι στον αέρα της πόλης, μέχρι κι εμένα που προσπαθώ (και δεν μπορω) να καταλάβω τι συμβαίνει επιτέλους σε αυτό το σωματείο και γραφω αυτες τις σκεψεις προσπαθωντας να βάλω σε μια σειρα αυτο το μπάχαλο.

Ας τα πάρουμε με την σειρα. Γ εθνική: Αποδεκτη (δυστυχως) Κάμπος παικτες και τεχνικο τιμ ΟΠΟΙΟΣ τους ακουμπησει η δεν τους πληρωνει ΜΠΟΥΛΟ! Εάν δεν μπορεις να βγεις στην επιφανεια (όπως και να λεγεσαι) με τον ΑΡΗ στην Γ προφανώς δεν αξίζεις να συμμετέχεις ούτε σε συνελευσεις καν στην ομάδα του οποιυδήποτε χωριού σου. κ. Γαλανέ δεν έχω να σου προσάψω τίποτα αλλα και μόνο το γεγονός οτι πίστευεις οτι ο ΑΡΗΣ θα αναγεννηθει μονο αμα πεσει στην Γ τότε έβλεπες μόνο την μια πλευρα του νομίσματος.

 Παραδοσιακοί παράγοντες ΑΡΗ: Και μόνο σαν έννοια είναι εσφαλμένη διότι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειστε παντού και κυρίως ΠΟΥΘΕΝΑ! Το μόνο που πιπιλάτε χρόνια είναι ΑΝ το ένα ΑΝ το άλλο ΑΝ το παραπέρα ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ μπαφιάσαμε με τις θεωρίες σας.

 Αν πονούσατε τον σύλλογο θα κάνατε πέρα κάθε εμπόδιο και θα λειτουργούσατε μόνο για το συμφέρον της ομάδας...αυτά όμως κάποτε ΟΧΙ ΤΩΡΑ ειστε παρελθόν και το αποδείξατε ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ οπως λέει και ένας δημοφιλής youtuber.

 Α.Σ ΑΡΗΣ: Ελικρινά πιοι έιναι όλοι αυτοί και ελέγχουνε τους όποιους επενδυτές με τι προσόντα;Με ποιές περγαμηνές;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΧΩΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ!!!! Βέβαια αυτή είναι αλήθεια στον ΑΡΗ τα τελευταία 20 χρόνια μας διοικούσαν ΑΦΡΑΓΚΟΙ!!!! Ο μόνος αληθινός αιμοδότης ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ο κόσμος του ΑΡΗ και οι όποιες χορηγίες πέρνατε που δεν αντιστοιχούσαν με τίποτα στο brand name που το κάνατε (καλύτερα να μην ονομάσω τι). Τα πράγματα είναι απλά! SHOW ME THE MONEY! Και έπειτα los poulos.

 ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ: Show the money! Αν θες να έχεις την τιμή να είσαι ιδιοκτήτης μιας εκ των 5 μεγαλύτερων ομάδων της Χώρας πρέπει να πληρώσεις όποιος βάλει τα περισσότερα αυτός πρέπει να ηγηθεί και άμα ξαναδιαβάσω είδηση για ψωροχιλιάρικα σορυ κιόλας αλλά με τα έσοδα που μπορεί να έχει ένας ΑΡΗΣ μπορεί και το ανηψάκι μου να ηγηθεί...η διαφορά είναι οτι ένας αμόλυντος άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές θα κάνει το πιο απλό θα βγει και θα πεί στον κόσμο του ΑΡΗ μάγκες πιάσαμε πάτο δεν έχουμε ούτε τα βασικά βάλτε πλάτη ΤΩΡΑ που δεν μπορούμε να πάρουμε χορηγία ούτε απο πιτσαρία και τα λεφτα αυτά θα πάνε μόνο εκεί που πρέπει. Ο κόσμος θέλεί μπέσα και ειλικρίνια και όχι ξεκατινιάσματα στα σαιτ και τα ραδια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΡΗ: ουδέν σχόλιον.

 ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΡΗ: Όχι μάγκες δεν είναι έτσι ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ είμαστε γιατι μια ζωη αναπαράγαμε απόψεις άλλων και όχι δικές μας. Χιλιοταλαιπωρημένα έιναι τα οπαδάκια απο συνδέσμους και μη που παρατάνε δουλειές και οικογένειες για να έχει ο θεός του Πολέμου ΠΑΝΤΟΥ ένα πέταλο κίτρινο!!! Εσείς που παρακαλούσατε για ένα εισητήριο στα μεγάλα ματς του ΑΡΗ που είστε??? Για όσους δεν ξέρουν θα σας πώ εγώ....’’ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ’’ ποιόν σιχάθηκες ωρε παλίκαρε? Μήπως τον ίδιο σου τον εαυτό? Γιατί μολις ήρθαν τα πραγματικά δύσκολα λακίσατε όλοι? Η πλειοψηφία μας έβαλε πλάτη σε τυχάρπαστους για να μην κουνήσουμε δαχτυλάκι, θέλαμε το φαγητό μασημένο...ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ.

Εν κατακλίδει: Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ και όσοι τον απαρτίζουμε έιναι ένα βήμα πριν τον οριστικό αφανισμό.

 Ένα είναι το μήνυμα που πρέπει να χαράξουμε όλοι μας στο μυαλό μας.
 Ο ΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

 ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝΕ ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ facebook.

 ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΞΥΠΝΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΝΑ ΤΡΙΞΟΥΝΕ.

ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ