Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

 Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε με αφορμή τα γεγονότα του ντέρμπι,ο υπουργός φάνηκε διατεθιμένος να πάρει μέτρα.

 Διακοπή πρωταθλημάτων ήταν η πρώτη σκέψη.

 Έλα, όμως, που οι δύο πρόεδροι, λόγω της μεγάλης ζημιάς που θα πάθαιναν, πήγαν περίπου αγαπημένοι στον υπουργό και, μάλλον, του εξέθεσαν το μεγάλο πολιτικό κόστος που θα έχει η κυβέρνηση από μια τέτοια απόφαση.

 Έτσι, ο υπουργός πήρε την απίθανη απόφαση να αναβληθούν για μια εβδομάδα οι αγώνες!!!

 Κοινώς ΤΡΙΧΕΣ!!! Βγήκαν και κάτι αστείες διαταγές για τιμωρίες, όπως πχ θα διακόπτεται ο αγώνας, αν εκτοξευθεί φωτοβολίδα που θα έχει ευθεία κατεύθυνση (δηλαδή ο διαιτητής θα αφήνει τον αγώνα και θα... παρακολουθεί την κατεύθυνση της φωτοβολίδας!!!), ή αν ριφθεί αντικείμενο και χτυπήσει κάποιον που βρίσκεται... νόμιμα στον αγωνιστικό χώρο, (αν βρίσκεται παράνομα καλά να πάθει!!!), δηλαδή θα αφήνει το παιχνίδι ο διαιτητής και θα πηγαίνει να ζητά τα διαπιστευτήρια αυτού που χτυπήθηκε, αν δηλαδή βρίσκεται νόμιμα, ή όχι στον αγωνιστικό χώρο!!! 

Αστεία μέτρα, που θα εφαρμοστούν στα ψαράκια και πάλι, στην αρχή και σε λίγο καιρό θα ξεθυμάνουν.

 Τα ξέρουμε, μια ζωή τα βιώνουμε, αλλά τι να σου κάνει και ο υπουργός;

 Ψήφοι είναι αυτοί, μεγαλοεπιχειρηματίες ρεγουλάρουν τα πάντα και ας σου λέει ο άλλος ότι έχουμε κυβέρνηση του λαού... Τιμωρήθηκε σκληρά (αν δεν μειωθεί η ποινή) ο παο, φυσιολογικό, διότι οι οπαδοί του τόλμησαν να κάνουν επεισόδια σε βάρος του ολυμπιακού, (και οι παίχτες να τον νικήσουν!!!) ενώ, αν τα έκαναν σε βάρος της Καλλονής πχ., θα τιμωρούσαν την... Καλλονή, τα ξέρουμε αυτά.

 Εκτός, αν θυμάται κανείς να μου πει πότε τιμωρήθηκαν κάποιοι (των "ευγενών" οπαδών) με τέτοιες ποινές, στην Ελλάδα εννοείται. 

Διότι στην Ευρώπη, που εφαρμόζονται οι διατάξεις, έχουν τιμωρηθεί κατ' επανάληψη.

Δεν αλλάζει τίποτα, κανείς δεν τόλμησε να αγγίξει το κατεστημένο ποτέ, οι φίλαθλοι ταϊστήκανε άλλη μια φορά κουτόχορτο, αυτοί που δεν έφταιγαν τιμωρήθηκαν (άκου αναβολή του αγώνα της Βέροιας πχ., επειδή έγιναν επεισόδια από οπαδούς του παο!!!) και, τελικά, μηδέν εις το πηλίκον.

 Και το σπουδαιότερο:

 Για την διαιτησία, η οποία είναι πλήρως κατευθυνόμενη διαχρονικά από κάποιους, θα ληφθούν μέτρα;

 Η οποία διαιτησία είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ όλων των εκτρόπων, που γίνονται από την μικρότερη ερασιτεχνική κατηγορία μέχρι την σούπερ λίγκα. 

Και που μπροστά της όλες οι ομάδες είναι ανίσχυρες. 

Αλλά για την διαιτησία επιφυλάσσομαι να σας πω ενδιαφέρουσες απόψεις σύντομα. 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΤΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: