Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ 1-1

 Μετρια εμφανιση των παικτων μας,νωθροτητα στις κινησεις τους στον αγωνιστικο χωρο,στο πρωτο μισαωρο του αγωνα,ανεξηγητοι πειραματισμοι απο την τεχνικη ηγεσια,εν τω μεσω τις αγωνιστικης περιοδου,κοστισαν τους πρωτους χαμενους μας βαθμους,σε ενα πρωταθλημα που δεν πρεπει να χαριζουμε τιποτα σε κανεναν,παρα μονο να φευγουμε απο καθε παιχνιδι νικητες.

 Το γκολ που εφερε το παιχνιδι στα ισια,και τις καρδιες μας στις θεσεις τους,παλι απο τον συνηθη υποπτο Αντωνη Καπνιδη αυτο το εξαιρετικο ταλεντο,με ενα εξαιρετικο τακουνακι για high lights,που για μια ακομη αγωνιστικη μιλησε στο γηπεδο με εργα,και αν μη τι αλλο του αξιζει να ξεκιναει ενδεκαδατος στα παιχνιδια.

 Το οτι διατηρουμαστε στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα,με μικρη αποσταση ασφαλειας απο τους υπολοιπους διωκτες μας,μιας και αυτοι ειχαν απωλειες βαθμων,δεν μου λεει κατι,ειναι κατι το οποιο το θεωρω αυτονοητο,αυτο που με προβληματιζει ειναι,οτι με τετοιο ροστερ το οποιο διαθετουμε,δεν καθαριζουμε ευκολα τα παιχνιδια,και ειναι κατι το οποιο πρεπει να δουλευτει,ωστε η υποθεση νικη να ερχετε ευκολα,και οχι μετα κοπων και βασανων.

 Το οτι δεν εχει γινει προετοιμασια αποτελει μια δικαιολογια στο δεσιμο της ομαδας,μεχρι να βρουν τα πατηματα τους,και να αποκτησουν χημεια μεταξυ τους θα χρειαστει καποιος χρονος,δεν γινονται ολα απο την μια μερα στην αλλη,σεβαστο αυτο,αρκει αυτο να μην στοιχιζει απωλειες βαθμων,την διαφορα μεχρι στιγμης την κανει η ποιοτητα που εχουμε σαν ομαδα,εν συγκριση με αυτην των αντιπαλων μας.

Αυτο που πρεπει να γινει κατανοητο,στον εφορο ποδοσφαιρικου τμηματος, στους παικτες και τεχνικη ηγεσια,ειναι να μην δινουμε δικαιωματα σε κανεναν,να εχει βλεψεις για θετικο αποτελεσμα,ειτε αγωνιζομαστε εντος η εκτος εδρας,και να μας θετει υπο αμφισβητηση,το καμπανακι κτυπησε με τους δυο χθεσινους χαμενους βαθμους και δεν πρεπει να ξαναεπαναληφθει.

 Η υποθεση ανοδος,θα πρεπει να εχει τελειωσει οριστικα και αμετακλητα,πριν την αλλαγη του χρονου,στις γιορτες των χριστουγεννων,αυτο που θα πρεπει να κανουμε,θα ειναι να σχεδιαζουμε την επομενη χρονια.

 Με γοργους ρυθμους επισης,θα πρεπει να τρεξουμε και την εκκαθαριση,ωστε με την ανοδο μας στην επομενη κατηγορια,να εχουμε τελειωσει με αυτο τον βραχνα,και να βαζουμε πλωρη καθαροι για τα μεγαλα σαλονια.

 Ενα πραγμα που προβληματιζει,και που θα πρεπει επιτελους να βρει μια λυση,ειναι τα τηλεοπτικα δικαιωματα,ωστε ο κοσμος της αγαπημενης ομαδας,που βρισκετε απο τον Εβρο εως την Κυπρο μας, αλλα και εκτος Ελλαδας,να εχει την δυνατοτητα να μπορει να απολαμβανει τον Θεο του πολεμου,πιστευω οτι ο εφορος του συλλογου θα το φερει εις περας,ηδη εχει χαθει πολυτιμος χρονος προς την κατευθυνση αυτη.

 Ραντεβου Χαριλαου την Τεταρτη.

 Η βαθμολογια μετα τα χθεσινα αποτελεσματα

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης 1-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Καμπανιακός 1-0
Εθνικός Αγιονερίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-1
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εορδαϊκός 1-0
ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΟ Καβάλα 2-1
Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-2
Δόξα Δράμας – Εθνικός Σερρών 0-0
Έβρος Σουφλίου – Κοζάνη 0-4

Το ρεπό του είχε ο Απόλλωνας της Καλαμαριάς


 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80΄Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70΄Δεσύλας), Κούτεφ (53΄Μαχαιρούδης), Σγκούρι
ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης (λ.τρ. 28΄Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68΄Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58΄Ν’Λουντούλου), Τάτος, Καζναφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: