Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ

 Λοιπόν επειδή κουράστηκα να ακουω το μακρυ και το κοντο του καθενος,παρτε την αλήθεια στα μούτρα να τελειώνουμε.

 1ον : Τί τα έκανε τα χρέη του ο ΑΡΗΣ με το 44;

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ 44 ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;

ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗ Γ...φάγαμε τον παπα και απο τα ραδια της πολης "να πεσει να καθαρισει"....ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ;

 ΟΧΙ!!!! (ΑΚΟΜΑ) οι απλυτοι τι κάνανε;

 ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

 ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Α ΕΘΝΙΚΗ.

 ΠΩΣ;

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΡΕΙΑΝΕ ΕΙΧΕΣ ΕΣΟΔΑ 30 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΣΑΪΤΕΣ..ένας είχε συμφέρον να αποπληρωθεί το 44 να σωσει την περιουσια του, το αποπλήρωσε και την εκανε με ελαφρα.

 Οι οπαδοί του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πελαγώσανε...την μια χρονια την προτρελευταία έκαναν αυτο που έπρεπε ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΔΕΙΞΑΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ...και το καλοκαίρι μια παρεούλα που λεγεται Κ.Μ.Α με "δημοκρατικες διαδικασίες" έφεραν τον Ηλιάδη, τι έκανε ο Ηλιάδης με το που ηρθε;

 Ψηφισε υπερ στο να γινονται 2 ανανεωσεις ξένων με λίγα λόγια ο κόσμος το χε τουμπανο και μεις κρυφο καμάρι....και ήρθε ΕΝΑΣ παίκτης που κρατούσε την ομάδα με νύχια και με δόντια τον πρώτο γύρο (ΟΥΝΤΟΤΣΙ) και τι κάναμε;

 ΤΟΝ ΔΙΏΞΑΜΕ κι αυτον όλοι λακίσανε και πάλι ηρθε ο αντιπαθητικός να βγαλει τη χρονια έλα όμως που η απόφαση ήταν ειλημένη....ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ 4-3 ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΠΟΤΕ!!!! (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΒΡΕ?) (βλεπε ΟΦΗ φετος) και τέλος πάντων γίανανε όλα τα κωμικοτραγικα το καλοκαίρι φάγαμε τον παπα του Γαλανού και της Γ εθνικής και η παρέα της Κ.Μ.Α που ακόμα εχει το θρασσος να υφισταται (γιατι αραγε) και ελαφρα την καρδια ριξαμε την ομαδα πιο κάτω...και επειδη είμαστε αυτοι που είμαστε αναφωνίσαμε ολοι μαζι ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ θ ανεβεις τρενο (επειδη ετσι εκανε και η κουλα) έλα ομως που η κουλα το περνουσε πρωτη φορα στην ιστορία της ηρθε επενδυτης συσπειρωθηκε και παει τρενο!!!! εμείς με τι; με τον γαλανο και τον καλαιτζίδη που πήρε ΟΛΗ την ευθυνη πάνω του και ενω αγωνιστικα εστω και αργα δειχνει κατι επικοινωνιακα ειναι να μην πω τι! οι σερρουλες παιρνουν ματς με το έτσι θέλω κι εμεις πάμε και χανουμε μεσα έξω ΑΠΟ ΤΗΝ δραμίτσα με ΑΡΕΙΑΝΟ προπονητη!!!!!!!!!!!!!!! 6 πόντους απο την δραμιτσα!!!!! καντε μια προσθεση και θα καταλαβετε!!!!!

 ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΡΗ;

 ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ!

 ΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΝΟΔΟΣ,ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ(αλλά όχι συγχωροχαρτι), ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

 ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΦΜ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΠΙΚΟ!

 Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΡΗΣ!

 ΓΚΕ ΓΚΕ; ΟΠΑΔΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ!

 ΞΕΡΩ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΟΠΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΛΑΡΥΓΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥΣ. 

 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΓΓΥΛΩΣΗ.

 ΑΝΟΔΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ....ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ....ΘΕΛΩ 30 ΜΥΡΙΑ ΠΙΣΩ!!!!!

 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ POKOLOKO


Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ( ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ; )


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ-ΑΡΗΣ 0-1

 Σε ενα κακο,απο πλευρας ποιοτητας παιχνιδι,και αφου πρωτα μας πηγε η ψυχη στην κουλουρη,παιρνοντας δια πυρος και σιδηρου,και παιζοντας με την φωτια,σε ενα συνηθες φαινομενο τα τελευταια δυο χρονια,η ομαδα μας κατορθωσε την υστατη στιγμη,να παρει το χρυσο τριποντο,που μας δινει το δικαιωμα,το ερχομενο σαββατο το απογευμα στις 16:00,να φερουμε στο φεις του φεις την αποσταση των τεσσαρων βαθμων στον εναν,και απο εκει και περα,να δωσουμε την σκυταλη του αγχους στους αντιπαλους μας,μιας και στατιστικα να το δεις,δεν μπορει να πανε τρενο μεχρι τελους,καπου θα χασουν βαθμους,δικη μας δουλεια ειναι το απολυτο των νικων στα παιχνιδια που απομενουν,και στο τελος που κανουν το ταμειο να εχουμε παρει την πολυποθητη ανοδο.

Ειναι λυπηρο να περιμενουμε τελευταια στιγμη,να γινουν γκελες αντιπαλων μας,για να κερδισουμε τον στοχο της ανοδου μας,αλλα αυτα τραβαει καποιος,οταν χωρις να εχει σχεδιο,του τι κανει και που παει,παιρνει αποφασεις τις τελευταιας στιγμης,σε ποια κατηγορια θα παιξει,χτιζοντας στο παραπεντε το οικοδομημα μιας ολοκληρης χρονιας,ενω ολοι οι υπολοιποι ειναι ετοιμοι στον στιβο μαχης,παρολα αυτα,ελπιζω οτι στο τελος θα τα καταφερουμε,οσο και αν αυτο,φανταζει δυσκολο εως τωρα,μιας και δεν κραταμε εμεις την τυχη στα χερια μας,τωρα αρχιζει το πρωταθλημα για ολους,και εδω θα φανει η μαγκια μας,παμε ΑΡΗ μου,να τελειωσουμε την υποθεση ανοδο,οπως μοναδικα εμεις ξερουμε.

 Ο κοσμος θα ειναι εκει,απο ολα τα μηκη και πλατη της γης,σε αυτον τον υπερπαντων αγωνα,παρα την πικρα του στα οσο βιωνει,στεκεται καρτερικα διπλα στον Θεο του,και στηριζει οσο μπορει αυτην την προσπαθεια του,να αναγεννηθει μεσα απο τις σταχτες του,δεν τον εγκαταλειπει,δεν τον αφηνει στα δυσκολα,μην τον απογοητευσετε,ηδη του εχετε ριξει τοσες πισωπλατες μαχαιριες,τον εχετε ποτισει ολο το φαρμακι της γης,τον εχετε απομακρυνει απο τον ναο του,απο τον ιδιο του τον Θεο,για τριακοντα αργυρια,προδωσατε την τιμη και την υποληψη ενος συλλογου Θεικου,και ομως παραμενει ζωντανος και αυτος και οι πιστοι του,δωστε του ως ενδειξη σεβασμου,το ελαχιστο για ξεκινημα,την ανοδο,σαν δειγμα της θυσιας του,σε κατι που εσεις αποφασισατε,αντι για αυτου.

 Τα εργα σας,ειναι ο καθρεφτης σας,στο τι θελετε και τι επιδιωκεται,καντε την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ αμεσα,διωξτε την σαπιλα με τα απομειναρια των Αρειανοταφιτων,που ακομη και τωρα λυμαινονται,και βαζουν εμποδια στην ανοδο,αλλα και σε καθε προσπαθεια,απελευθερωσης του συλλογου απο τα δεσμα του,βαλτε τελος στους αφραγκους θεσμους και συνιστωσες,και δωστε οραμα σε ενα λαο που εχει υπομεινει τα παντα,και μετα θα δειτε τι σημαινει ο λαος του ΑΡΗ.

 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
 Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ
 ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ
 ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΦΥΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ:  Φυσέκης, Φερνάντεζ, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν” Λουντούλου(90′ Σταυρόπουλος), Καπνίδης(60′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος(46′ Νάκας), Σανιά

Απόλλων Αρναίας: Καραβελίδης, Σαλέπης, Μενινγκάλι, Τόνεφ, Τζιότζιος, Καρκατζάνης(67′ Μπιμπισίδης), Μπουλγκουρίδης, Προβατίδης, Παπουτσής, Γεωργίου(37′ Κεφαλάς), Ιορδανίδης