Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;

 ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;

Είδαμε τι έγινε στον αγώνα μπάσκετ παο-ολυμπιακού.

 Και άκουσα τον Γιαννακόπουλο να λέει ένα σωρό "ευπρεπείς" φράσεις κατά του Σπανούλη,όχι τόσο γιατί η ενέργεια ήταν άσεμνη,όσο γιατί, αφ' ενός μεν,έτσουζε τον κόσμο η ήττα αφ' ετέρου δε ο τύπος, που λέγεται Σπανούλης, έχει φάει ψωμί στον παο,εκεί έγινε ότι έγινε και  δεν του συγχωρούν την προδοσία, αφού την προδοσία πολλοί αγάπησαν,τον προδότη κανένας... Θα ήθελα, όμως, ο Γιαννακόπουλος να μας εξηγήσει κάτι:

 Ο διαιτητής Αναστόπουλος, αυτό το... στολίδι της διαιτησίας του μπάσκετ,διέκοψε τον αγώνα ΑΡΗΣ - παοκ γιατί έπεσε μέσα στο γήπεδο ένα κέρμα.

 Ο ίδιος ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΨΕ τον εν λόγω αγώνα,όπου μπήκαν στο παρκέ καμιά πενηνταριά "φίλαθλοι" του παο και... ευγενέστατα όρμησαν στους ολυμπιακούς.

 Μπορεί,λοιπόν,ο Γιαννακόπουλος να μας πει βάσει ποίου άρθρου του κανονισμού διακόπτεται ο ένας αγώνας και βάσει ποίου άρθρου δεν διακόπτεται ο άλλος;

 Αν δεν μπορεί να μας αναφέρει τα σχετικά άρθρα,μήπως μπορεί να μας πει τι είναι αυτό,που κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια: 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΤΟΓΛΟΥ


Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ 0-1

 Η ηττα στο παιχνιδι της Δραμας με την τοπικη Δοξα,ηταν μαχαιρια στην καρδια μας,και εθεσε αμεσα,τον στοχο των απολυτων νικων,στα εναπομειναντα παιχνιδια,το δεκα στα δεκα,και οτι βγει.

 Ογδοη συνεχομενη νικη λοιπον η χθεσινη,και συνεχιζουμε,μεχρι τον τελικο προορισμο της ανοδου,το αν εχουμε ευτυχης καταληξη σε αυτην την διαδρομη,ουδεις γννωριζει παρα μονο ο Θεος,δεν εχουμε βλεπετε τις μαντικες ικανοτητες,να προβλεψουμε το μελλον,η το τι μελλει γενεσθαι,μπορουμε ομως να περιγραψουμε την λογικη και το συναισθημα,που μας περιβαλει,σε οτι αφορα την αγαπημενη μας ομαδα,την ομαδα της καρδιας μας.

 Η λογικη λεει οτι βρισκομαστε με την πλατη στον τοιχο,αναφερει επισης στα λεγομενα της,και ειναι αμειλικτη στα λογια της,οτι δεν κραταμε την τυχη στα χερια μας,λεει πολλα και διαφορα,που δεν ειναι με το μερος μας,η φωνη της λογικης,εχει τον δικο της κωδικα επικοινωνιας,και μας παραθετει στο τραπεζι των γεγονοτων,τα επιχειρηματα της,απο την αλλη ομως,υπαρχει το αλλα,το ποτε δεν ξερεις,ο δικος μας κωδικας επικοινωνιας,βασισμενος στην καρδια μας στο συναισθημα μας,και στο ενστικτο μου,σε αντιπαραθεση της λογικης,που λενε μεσα μου,και τρανταζουν ολο μου το ειναι,πολεμα μεχρι τελους,στηριξε τον Θεο σου,και πιστεψε σε αυτον,και στο τελος,εκει στα πολυ δυσκολα,εμεις θα ειμαστε οι νικητες,και προτιθεμαι να την ακουσω,περαν καθε λογικης και δεν θα βγω χαμενος,εγω και χιλιαδες αδερφια μου ανα την γη,που νιωθουν οτι νιωθω,και περιμενουμε την αλλη Κυριακη το ονειρο να γινει πραγματικοτητα.

 Η αγωνια λοιπον στο κατακορυφο,οι παλμοι και οι κτυποι της καρδιας μας στο φουλ,τα πιεσομετρα στην αναμονη για τα περαιτερω,τα χαπια της πιεσεως σε εγρηγορση,μιας και η επομενη αγωνιστικη κατα 90% θα κρινει,κατα πασα πιθανοτητα την υποθεση της ανοδου,ευχης εργο θα ηταν να νιωσουμε ολοι μας,εκεινη την μερα,το πιο ομορφο φετινο συναισθημα,σαν βαλσμαμο στις πικρες μας,σε οτι εχουμε περασει τα δυο τελευταια χρονια.

 Εβδομαδα συναισθηματων αυτη που θα ζησουμε,η προσμονη της μεχρι την κορυφωσης της,θα κανει καρδιες να σπασουν,και να πλημυρισουν με δακρυα χαρας,θελω να πιστευω με το τελος του αγωνα,δεν περναει τιποτα αλλο απο το μυαλο μου,παρα μονο η νικη η δικη μας,και το στραβοπατημα του αντιπαλου,και οταν κατι το θελεις τοσο πολυ,συνομωτει ολο το συμπαν για να συμβει.

 Οτι και αν γινει,θα ειμαι εκει,διπλα σου,θα ξεκινησω παλι γραφοντας χιλιομετρα,για να βρεθω στο πλευρο σου,1000 τοσα παλι στο κοντερ,γιατι ΑΡΗ μου δεν γινετε αλλιως,δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα,παρα μονο να βρεθω κοντα σου,και ας μην εχω δεκαρα τσακιστη στην τσεπη μου,προσταζεις να ειμαι παρων στο καλεσμα σου,και δεν θα σου χαλασω το χατηρι,θα ειμαι εκει,μαζι με τα αδερφια μου,στην λυτρωση σου,στα γουστα σου,για να πανηγυρισω μαζι τους,το αυτονοητο της φετινης χρονιας,που θα ερθει Θεου θελοντος,μετα κοπων και βασανων.

 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Σανιά(82′ Φεντάντεζ), Σουνάς(76′ Νάκας), Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Πόι

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Κόσκολος, Αμπραχαμιάν(76′ Πελτέκης), Κοίλιαρος, Σιμιτσάκης, Θεοδωράκης(82′ Αγελλακάκης), Μαμούτ