Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

Καλή μας χρονιά….

Ο Χάγκινς κατεδάφισε την μπασκέτα και η άμυνά μας τα δικέφαλα μορφώματα που έμειναν στους 61 πόντους παρά τα αθρόα σφυρίγματα της διαιτησίας που και πάλι φρόντισε να γύρει την πλάστιγγα υπέρ των αντιπάλων, χωρίς κανένα σεβασμό στο πιο μπασκετικό και θερμό κοινό της Ελλάδας.

Μπορεί μέχρι το τελευταίο λεπτό η χανούμισα να διεκδίκησε την πρόκριση αλλά σε μία κακή εμφάνιση της ομάδας μας βγήκαμε νικητές και αυτό αδέλφια είναι μία πρώτη παρακαταθήκη για την νέα σεζόν.

Ο κόσμος ήταν εκεί, γέμισε το Nick Galis και έδωσε φτερά στους παίχτες μας και μεγάλη πίεση στον αντίπαλο.

 Αλλά ήταν και κόσμιος.

 Το παραμικρό δεν έχει κάποιος να πει αρνητικό για τον κόσμο αυτό.

 Η αγάπη μας αλλάζει πλέον επίπεδο.

Και ο κόσμος πρέπει να αλλάξει και αυτός.

Μπορεί να μην μας αρέσει η οργάνωση της νέας διοίκησης, μπορεί να έχουμε συνηθίσει αλλιώς , μπορεί η νέα διοίκηση να κάνει και κάποια λάθη, αλλά κατά κανόνα πλέον οδηγούμαστε σε άλλο επίπεδο.

 Και εξηγώ το γιατί.

Στο γήπεδο μπήκαν μόνο όσοι τηρούσαν τις προδιαγραφές, δηλαδή εισιτήριο, ΑΜΚΑ κτλ. Θα μου πείτε τι βλακείες είναι αυτές.

Και θα μας πω ότι βλακείες ή όχι είναι οι κανόνες και η διοίκηση οφείλει να τους εφαρμόσει.

 Το δίκτυ προστασίας καλώς μπήκε ώστε να αποτρέψει τους ανεγκέφαλους από λάθος και τέλος τα αποδυτήρια ήταν καθαρά από τους διάφορους παρατρεχάμενους που δεν έχουν απαραίτητα εργασία εκεί.

Έτσι και πρέπει να συνεχίσουμε διότι φαίνεται ότι η διοίκηση αυτή έχει όλες τις καλές προθέσεις να ξανακάνει τον ΑΡΗ μας αυτοκράτορα και στα αποτελέσματα και στους τίτλους.

Και εμείς οφείλουμε να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

 Και αυτό αδέλφια μου όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο.

Ίσως για πρώτη φορά εδώ και χρόνια δεν έχουμε τίποτα αρνητικό να πούμε για τον κόσμο μας.

Αυτή την φορά τα αίτια διακοπής ήταν η κατεδάφιση της μπασκέτας από τον Χάγκινς που στην συνέχεια φρόντισε να κατεδαφίσει και τις προσπάθειες των αντιπάλων με σειρά από καίρια κοψίματα και ριμπάουντ.

Έτσι μας γουστάρω αδέλφια.

 Να είμαστε ένα με την ομάδα και την διοίκηση χωρίς μεμπτά σημεία και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Προς την διοίκηση της ομάδας έχω να πω τρία πράγματα.

 Πρώτον σας ευχαριστώ αδέλφια για ότι έχετε κάνει μέχρι σήμερα για την αγάπη μας.

 Δεύτερον ακούστε λίγο περισσότερο τον κόσμο και θα βρούμε μαζί τις συνισταμένες που θα διασφαλίσουν την ενότητα μας.

 Τρίτον μην είστε απαθείς στις παράξενες συμπεριφορές των διαιτητών.

 Ήδη φαίνεται ότι η διαιτησία θα μας πολεμήσει όπως έκανε τόσα χρόνια.

 Φροντίστε με κάθε τρόπο ο επόμενος διαιτητής που θα έρθει με εντεταλμένη υπηρεσία στον ναό να το πληρώσει.

Στην κερκίδα θα με βρείτε αδέλφια….

 Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ


Η νέα σεζόν….

Όμορφες στιγμές αυτό το τριήμερο στο Nick Galis Hall, όπου ο ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ ο ασύγκριτος, ο αξεπέραστος Nick έδωσε με την παρουσία του πνοή και ώθηση σε παίκτες, προπονητικό team, διοίκηση και κόσμο.

Είχαμε την ευκαιρία όλοι να εισπνεύσουμε τον άνεμο αισιοδοξίας που εκπέμπει η ομάδα αυτή.

Παρότι ακόμα ανέτοιμη λόγω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ είναι προφανές ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

 Το πρώτο μας ραντεβού είναι με μία ομάδα του κατεστημένου, γνωστή και ως χανούμισσα η οποία πολλάκις και με διάφορους τρόπους έχει προσκυνήσει στο παλέ.

 Τελευταία φορά ήταν τον Μάιο που με εκκωφαντικό τρόπο και παρά τις ατυχίες και τα βίτσια των ανθρώπων με τα γκρι έμεινε έξω από τον αυτοκράτορα στα play off.

Τώρα είναι το κύπελλο και η 7η Οκτώβρη φαντάζει αρκετά κοντινή για την ομάδα μας.

 Χρειαζόμαστε την νίκη για πολλούς λόγους και κυρίως γιατί έτσι φτιάχνονται οι ομάδες.

 Είναι άραγε αυτή η χρονιά που θα κάνουμε την υπέρβαση;

 Εγώ θα ρισκάρω μία πρόβλεψη.

 Παρόλο που είμαστε ακόμα μακριά από τον πακτωλό του αγνώστου προέλευσης αλλά υπαρκτού κεφαλαίου των γαβροβάζελων, είμαστε σε θέση τουλάχιστον στο παλέ να πάρουμε παιχνίδια.

 Αλλά για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε όλες τις δυνάμεις μας.

 Και κυρίως τον κόσμο μας.

 Η χαζομάρες μας
στο ματς με το χανούμι πέρυσι μας κόστισαν σίγουρα την 3η θέση και ίσως και την συμμετοχή μας στον τελικό των play offs.

Εμείς με τις χαζομάρες ορισμένων μας, καταδικάσαμε την ομάδα με την τιμωρία που επιβλήθηκε με αφορμή τα όσα έγιναν με το χανούμι.

Ελπίζω να βάλαμε μυαλό.

Και να μην είμαστε πάλι εμείς που θα δώσουμε πάτημα στην αλλοπρόσαλλη δικαιοσύνη να μας στερήσει των πλεονεκτημάτων μας.

Αν αυτό συμβαίνει τότε όλοι αδέλφια στις 7 του Οκτώβρη να είμαστε στο ναό του μπάσκετ για να ζήσουμε νέες ένδοξες στιγμές.

 Όσοι έχουν σκοπό να κάνουν επεισόδια, ή δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, μπορούν να μείνουν σπίτια τους ή να πάνε σε κάποια καφετέρια και να κάνουν ότι τους γουστάρει.

Αλλά όποιος περάσει την πόρτα του ναού θα πρέπει να φροντίσει να είναι εντός των
πλαισίων που ορίζει ο νόμος.

Ούτε αντικείμενα, ούτε άλλες ασχήμιες αλλά φωνή και πάθος για τους παίκτες μας και την ιστορία μας.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα σας το λέω εδώ.

Η ομάδα φέτος θα προσπαθήσει να τα βάλει με μεγάλα συμφέροντα ώστε να διεκδικήσει αυτό που τις αξίζει.

 Φροντίστε λοιπόν να την βοηθήσετε και όχι να την καταδικάσετε δίνοντας πατήματα σε αυτούς που εύχονται να περνάνε εύκολα από τον ναό.

Εγώ πλέον καθώς και τα υπόλοιπα αδέλφια μου πήραμε τις αποφάσεις μας.

 Όποιον δούμε να πετάει αντικείμενα και να κάνει πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο την ομάδα, θα τον καρφώσουμε εκεί που πρέπει, ώστε και τις ποινικές συνέπειες να αντιμετωπίσει αλλά και να του απαγορευτεί πλέον η είσοδος στον ναό.

Και ας μας πείτε ρουφιάνους και ότι άλλο γουστάρετε.

 Πολλά χρόνια τα ανεχτήκαμε αυτά και δεν πάει άλλο.

Όλοι μαζί αδέλφια στο νέο ξεκίνημα που προμηνύεται λαμπρό.

 Να πάμε την ομάδα ψηλότερα και να την προστατεύουμε από τους λίγους που δεν καταλαβαίνουν.

Ραντεβού στην εξέδρα αδέλφια…

 Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

 ΑΡΗΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 2-0

Αποπειρα ανοδου Νο 2, ας ελπισουμε οτι αυτην την φορα θα ειναι και πετυχημενη, γιατι οποιος καει στον χυλο,φυσαει και το γιαουρτι που λεει και θυμοσοφος λαος μας, εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μας τα τελευταια χρονια,που εχει χαθει η εμπιστοσυνη του κοσμου προς πασα κατευθυνση,ειτε αυτοι λεγονται θεσμοι,συνδεσμοι,δηθεν επενδυτες, διαχειριστες, ΑΣ μας, σου μου του, ας ουμε,αφου,κου λου που, κου λου που, και τα κουκια μπακλαν,που λεει και ο Χαρρυ Κλυν, τερμα πια τα λογια πλεον απο ολους, μιληστε με πραξεις.

 Θα αναρωτιεστε γιατι κανω αυτο τον προλογο, και καλα κανετε,ευλογη η απορια σας, οχι πως δεν ξερετε, αλλα οπως θα εχετε προσεξει, η εννοια της λεξης αυτονοητου στην πραξη, εχει εκλειψει εδω και καποια χρονια στην αγαπημενη μας ομαδα, με λιγα λογια εχει παει περιπατο,στην στρατοσφαιρα του αδιανοητου,και οταν ζεις στην παρανοια,καλο θα ειναι να φυλας τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.

 Τι θελω να πω οι στοχοι περυσι ηταν ανοδος και εκκαθαριση,τα θεωρουσαμε στα λογια αυτονοητα,τι εγινε στην πραξη; δεν σας ακουω; τι ειπατε; τιποτα απο ολα αυτα,δεν θα αναλυσουμε το γιατι και πως, δεν εχει πλεον νοημα το πουλακι πεταξε,που βρισκομαστε φετος; ειναι τι επομενο ερωτημα, στο ιδιο σημειο που ειμασταν και περυσι την ιδια εποχη ειναι η απαντηση,στο σημειο μηδεν, με τα ιδια ονειρα και τους ιδιους στοχους,ανοδος και εκαθαριση,τι περιμενουμε; να πραγματοποιηθουν, τι εγγυησεις εχουμε; ουδεις γνωριζει.

 Οι κινησεις που γινανε απο τον νεο εφορο, εστω και την τελευταια στιγμη, στον σχεδιασμο τις ομαδας, δειχνουν οτι βρισκομαστε σε καλο δρομο,και δωσανε στον κοσμο, μια νοτα αισιοδοξιας,με λιγο αιγλη απο το παρελθον,μακαρι να πανε ολα καλα και στο τελος αυτης της χρονιας,να βαλουμε τελεια και παυλα στην μεγαλυτερη ντροπη της ιστοριας μας, την παραμονη μας στα χωραφια για δευτερη συνεχομενη χρονια.

 Η συμμετοχη του κοσμου θα εξαρτηθει απο τα αποτελεσματα σας,νικες και μονο νικες, μεχρι τελους το ζητουμενο,ουτε να περναει απο τα μυαλο σας, οτι θα διανοηθει να παρει εστω και τον βαθμο τις ισοπαλιας,ο οποιοσδηποτε αντιπαλος,η στηριξη θα ειναι δεδομενη,απαιτηση ολων μας το απολυτο των νικων εντος εκτος.

 Με το δεξι λοιπον,το νεο μας ξεκινημα,ευκολη νικη με δυο γκολ, στα τελειωματα καθε ημιχρονου, ενα απο τον παλιο που ειναι αλλιως, τον  Καπνιδαρο στο 45ο λεπτο, και το αλλο απο τον νεο,που ειναι ωραιος,τον Ντουνη στο 90+, και αναμονη για το επομενο θυμα.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Tζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ρόβας (75′ Παυλίδης), Ν΄Λουντούλου (89′ Καλογέρης), Πόι (59′ Ντούνης), Τάτος, Καπνίδης

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Παπανώτας): Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., (71′ Χατζηστεφάνου), Κίτσας, Βοτάρης, Καρυπίδης (61′ Π.Σιδηρόπουλος), Μισαηλίδης, Χ.Σιδηρόπουλος (77′ Ασλαμπάλογλου), Πετρίδης, Νίρλας, Ιβιτς.