Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


ΑΡΗΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0

 Επομενος σταθμος Αγιονερι παρακαλω,οσοι πιστοι προσελθετε,σε ενα ακομη ταξιδι καλεσμα,για χαρη του Θεου μας.

Χωρις να κουραστει ιδιαιτερα,και με σβηστες σχεδον τις μηχανες,ηδη απο το πρωτο εικοσαλεπτο του παιχνιδιου, ο Θεος του πολεμου επικρατησε ανετα και δικαια επι της γριας των Αμπελοκηπων,με το ευρυ σε εκταση σκορ 3-0,δινοντας του παραλληλα ενα μαθημα για την περσυνη απωλεια βαθμων.

Κερδος για ενα ακομη παιχνιδι ο Αντωνης Καπνιδης,που συνεχιζει αφηνιασμενος το βιολι που εχει ξεκινησει απο την περσυνη σαιζον,γεμιζοντας με γκολ τα αντιπαλα δυχτια,τρια στα τρια για τον νεαρο ταλαντουχο κυνηγο και επεται συνεχεια.

 Η διαφορα της ομαδας μας,εναντι των αντιπαλων μας σε αυτην την κατηγορια ειναι εμφανης,και οσο θα δενει η ομαδα θα γινετε ακομη μεγαλυτερη,σκοπος ειναι να τελειωνουμε μια ωρα αρχυτερα την υποθεση ανοδο,ωστε να μπορεσουμε να οργανωσουμε και να σχεδιασουμε την επομενη χρονια, χωρις αγχος,και αλλα ευτραπελα τις τελευταιας στιγμης.

 Πικρη γευση αφηνει το αδειο Χαριλαου για εμας τους παλιους,Κλεανθης Βικελιδης για εσας νεοτερους,μιας και οι εξι χιλιαδες περιπου φιλοι της ομαδας μας που βρεθηκαν εκει προς τιμη τους,δεν δειχνουν την δυναμικη του συλλογου,που ειναι τεραστια,και απεχει για χιλιους δυο λογους,θελεις λογων οικονομικων προβληματων,λογω τις εργασιμης χθεσινης μερας,λογω τις απογοητευσης των περασμενων χρονων,δεν γνωριζω το γιατι,αλλα καλο θα ειναι οι διοικηση,να βρει τον λογο και να δωσει κινητρο και οραμα στον κοσμο,ωστε να τον ξαναφερει πισω.

 Γεματο γηπεδο σημαινει γιορτη,γεματο γηπεδο σημαινει γουστα,γεματο γηπεδο σημαινει υγεια,ολοι εκει για τον Θεο του πολεμου,για κανεναν αλλο,μονο και μονο για αυτον,οι εκλεκτοι του Θεου στον ναο του Θεου,για χαρη του Θεου,ενωμενοι σαν μια γροθια για να τον φερουμε στον θρονο,ο Θεος του πολεμου σε καλει θα λειπεις; ραντεβου στο γηπεδο αδερφια.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ(Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης(Καλογέρης 61′), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Παυλίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Πόι, Τάτος (16΄Ρόβας), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης)

Ηρακλής Αμπελοκήπων(Υφαντίδης): Παπαθανασίου, Βόσδου, Σκέμπης, Μπάρμπας (42΄Καραγιώργος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαϊωάννου (16΄Ζυγκερίδης), Νικολίτσας, Χιονίδης(Σάρρος 71′), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΡΗΣ 1-2

 Σε μια χρονια που δεν χωρανε,τα πολλα λογια,οι απωλειες βαθμων,και τα λαθη του προσφατου παρελθοντος,παρα μονο οι πραξεις και τα εργα,μεσα στο χορταρι,με μοναδικο στοχο το απολυτο των νικων και την ανοδο αητητος,στην επομενη κατηγορια,ο Θεος του πολεμου υπεταξε,την τοπικη ομαδα και βασικη αντιπαλο του στην κουρσα της πρωτιας, με το ισχνο 1-2,και εδειξε με το καλημερα το ποιος θα ειναι το απολυτο αφεντικο σε αυτο τον ομιλο.

 Με μπροσταρηδες του δυο παλιους μπαρουτοκαπνισμενους,σε αυτην την κατηγορια πιστολερο της περσυνης χρονιας, Ποι και Καπνιδη καταφερε την εν ψυχρω δολοφονια των αντιπαλων του,σε καιρια σημεια του αγωνα,βαζοντας τελος στις οποιες σκεψεις υπηρχαν για βαθμο οι βαθμους.

 Το κακο ξεκινημα στο αφιλοξενο γηπεδο των αντιπαλων μας,μετατραπηκε με σχετικη ευκολια,σε ανατροπη του σκορ στην ροη του αγωνα,σε ενα γηπεδο βουρκο,λογω των ισχυρων βροχοπτωσεων,της προηγουμενης μερας.

 Καβαλ-ΑΡΗΣ παντος καιρου το ονομα του,και για οσους δεν το εχουν συνειδητοποιησει το ποιος ειναι,θα το καταλαβουν λιαν συντομως μολις θα τον αντιμετωπισουν,δεος και φοβος θα σκορπιζει σε καθε αντιπαλο που θα σηκωνει κεφαλι.

 Περασαμε πολλα αυτην την χρονια,πρωτα απο ολα η μη επιτευξη του στοχου τις ανοδου,και η μη ολοκληρωση τις εκκαθαρισης σε πρωτη φαση,και στην συνεχεια ενα καλοκαιρι δυσκολο γεματο δικαστικες διαμαχες,μεταξυ της αγαπημενης ομαδας,και του σαπιου ποδοσφαιρικου κατεστημενου τις χωρας,ενα φθινοπωρο με αγωνα δρομου,ωστε να διαμορφωθει ενα ισχυρο ροστερ,που θα βαλει τελος στις οποιαδηποτε σκεψεις αντιπαλων να μας ανταγωνισθουν,ωστε να βρισκομαστε τωρα εδω και να ατενιζουμε το μελλον με αισιοδοξια.

 Η ομαδα βρισκετε σχεδον στο 60%,των δυνατοτητων της απο πλευρας ετοιμοτητας,και τα εως τωρα δειγματα δειχνουν οτι βρισκομαστε σε καλο δρομο,οταν με το καλο θα αρχισει να ρολαρει, θα ειναι αδυνατον για τον οποιαδηποτε αντιπαλο να μας συναγωνιστει.

 Στηριξη στην ομαδα με καθε τροπο,εντος και εκτος εδρας,ολοι μαζι σαν μια οικογενεια,με μοναδικο σκοπο,την επιστροφη μας στα μεγαλα σαλονια,και την ενθρονηση αυτου που αγαπαμε,εκει που το αρμοζει στα ψηλα στην κορυφη στους τιτλους,αρκετο κακο του καναμε εως τωρα,με την υπερβολικη αγαπη μας.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

 ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Aθανασίου, Σταματόπουλος, Λιόλιος, Μαργαρίτης (85΄Παπαδόπουλος), Δέντσας (87΄Μπαντάνης), Παληγιώργος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Κανούλας (65΄Δουμάνης), Καζάκης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβo, Παυλίδης (65΄Ντούνης), Ν΄Λουντούλου (68΄Πόι), Καπνίδης (87΄Καλογέρης), Τάτος, Καζναφέρης