Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΠΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΑΡΗΣ 2-3

 Με 7 γκολ σε 9 παιχνιδια, ο Αντωνης Καπνιδης χαριζει τριποντα στην ομαδα μας, και δινει στο χορταρι που ειναι ο καθρεφτης του καθε ποδοσφαιριστη απαντησεις, σε ολους αυτους που τον ειχαν το καλοκαιρι ξεγραμενο, και με εναμισι ποδι εκτος Κλεανθης βικελιδης.

 Ο νεαρος επιθετικος, υπο την καθοδηγηση του Νικου Αναστοπουλου, σαν καλος μαθητης απεναντι στον δασκαλο του, πυροβολει κατα ριπας τις αντιπαλες εστιες,και δικαιωνει με το παραπανω ολους αυτους που τον εμπιστευτηκαν,και ταυτοχρονα τον ιδιο του τον ευατο,που αν μαλιστα προσεξει και δουλεψει ακομη περισσοτερο μεσα απο τις προπονησεις,θα γινει στο αμμεσο μελλον, ενα απο τα πιο καυτα ονοματα της νεας γενιας στην θεση αυτη.

Σε ενα κακο αγωνιστικο χωρο,ακαταλληλο για ποδοσφαιρικους αγωνες, κατα την προσωπικη μας αποψη,αφου σε καθε φαση του παιχνιδιου, κινδυνευε η σωματικη ακεραιοτητα των παικτων και των δυο ομαδων, ο Θεος του πολεμου καταφερε με ανατροπη να παρει ενα ακομη τριποντο,και εδραιωθηκε για τα καλα στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα, με διαφορα αυτην την φορα 7 βαθμων απο τους υπολοιπους, μιας και οι αντιπαλοι μας συνεχιζουν να εχουν απωλειες βαθμων.

Σε μια απο τις καλυτερες φετινες μας εμφανισεις, δεν κλειδωσαμε το παιχνιδι στο πρωτο ημιχρονο (συνηθες φαινομενο αυτο απο την αρχη της χρονιας), με αποτελεσμα να δωσουμε το δικαιωμα στους αντιπαλους μας να ανατρεψουν το εις βαρος τους 0-1(25ο λεπτο Καπνιδης), σε 1-1 (54ο λεπτο Κρυσταλης), και 2-1 στο 65ο λεπτο, υπερ τους, με τον ιδιο σκορερ για τους γηπεδουχους με γκολ καρμπον με το πρωτο,και στην συνεχεια σε 2-2 (67ο λεπτο Τατος), και 2-3 υπερ μας (84ο λεπτο Καπνιδης), πετυχαινοντας την ολικη ανατροπη, χαρης στην ποιοτητα και την σοβαροτητα που δειξαμε απεναντι στο ποδοσφαιρικο θρασος των αντιπαλων μας,για να κλεψουν την παρασταση στην χθεσινη αναμετρηση,χωρις να παρουσιασουν κατι ιδιαιτερο,εκμεταλευομενοι τις δικες μας στιγμες αδρανειας, αλλα και την κακιστη ποιοτητα του αγωνιστικου χωρου.

Η υποθεση ανοδος εχει σχεδον τελειωσει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, απλα περιμενουμε να επιβεβαιωθει και μαθηματικα, ωστε να δωσουμε προτεραιοτητα στον αγωνιστικο σχεδιασμο της επομενης χρονιας, αλλα και στην ολοκληρωση της εκκαθαρισης.

 Για μια ακομη φορα, θα παρακαλουσαμε τον εφορο του ποδοσφαιρικου τμηματος, να φροντισει να τελειωνει το θεμα με την τηλεοπτικη μεταδοση των αγωνων της ομαδας μας, για να μπορουν οι φιλοι της ομαδας μας, που βρισκονται μακρια απο την πολη του Θεου να εχουν την δυνατοτητα να βλεπουν αυτο που αγαπανε.

Επειδη τα καλα πρεπει να λεγονται, ενα μεγαλο μπραβο στον εφορο του ποδοσφαιρικου τμηματος, για την πρωτοβουλια που ανελαβε, ωστε να βοηθηθει ο παλιος ποδοσφαιριστης μας Νικος Κυζεριδης που αντιμετωπιζει προβληματα υγειας.

  Η βαθμολογια μετα τα χθεσινα αποτελεσματα ειναι η εξης

ΑΠΕ Λαγκαδά-Απόλλων Κρύας Βρύσης          0-0
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Θύελλα Φιλώτα    0-1
Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Νέστος Χρυσούπολης 1-3
Καμπανιακός-Δόξα Δράμας        1-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Καλαμαριάς        0-1
Εορδαϊκός-Έβρος Σουφλίου       1-0
Καβάλα-Κοζάνη      2-0
FC Σέρρες-Άρης     2-3
Ρεπό: Εθνικός Αλεξανδρούπολης 



 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης

¨Σέρρες: Μπαχταλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης (50΄Παπίτσας), Παυλίδης, Κασμερίδης. Θυμιάτης, Κατσαρός (82΄Πολυζωϊδης), Αγγελίδης, Κρυστάλης (87΄Μουίδης), Ντούνγκα, Γεωργιάδης

ΑΡΗΣ: Tζινάρ. Καλογέρης (76΄Κυβελίδης), Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (Πόι), Καπνίδης (88΄Τσουμάνης), Τάτος, Ντούνης