Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 1-2

 Ο Θεος του πολεμου δεν μασησε, στον λασπωμενο βαλτο του αγωνιστικου χωρου του γηπεδου της Πτολεμαιδας, πηρε ενα παλικαρισιο τριποντο, με σκορερ τον αρχηγο του Ανδρεα Τατο στο 14ο λεπτο της αναμετρησης (πεναλτυ), και σφραγισε την νικη στο 45ο λεπτο με τον Ντουνη.

Δεν τον πτοησαν ουτε οι αντιξοες καιρικες συνθηκες, που επικρατουσαν λογω τις συνεχομενης βροχοπτωσης, ουτε οι αποβολες με δευτερη κιτρινη καρτα των Καζναφερη στο 36ο λεπτο και Ν' Λουντουλου στο 72ο λεπτο, και με εννεα παικτες για ενα εικοσαλεπτο μεχρι την ληξη του αγωνα, καταφερε να παρει την δεκατη νικη του, παραμενοντας με διαφορα επτα ποντων, εναντι των αντιπαλων του μονος πρωτος στην κορυφη του ομιλου.

 Οι παικτες μας δειξανε ψυχη και δυναμη, σε εναν αγωνιστικο χωρο που εγκυμονουσε κινδυνους για την σωματικη ακεραιοτητα των δυο αντιπαλων,και καταφεραν οταν το παιχνιδι πηγε στην δυναμη και τον τσαμπουκα, να αποδειξουν οτι τιποτα δεν τους σταματα, και δεν τους στεκεται εμποδιο, σε αυτο που εχουν βαλει στοχο.

Ο αντιπαλος μας μεσω του προεδρου του, ολη την βδομαδα που μας περασε, αλλα και κατα την διαρκεια της χθεσινης αναμετρησης, οταν ολο λογια φρου φρου και αρωματα, με προκλητικη συμπεριφορα απεναντι μας, αφιλοξενος κατα την παραμονη μας στην ομορφη πολη της Πτολεμαιδας, ντροπιαζοντας με την συμπεριφορα του και τα καμωματα του, του φιλους της ομαδος του, που ηταν αψογοι, η απαντηση μας στις προκλησεις του ηταν η νικη της ομαδας μας που εραψε το στομα.

Κλεινοντας θα ζητουσαμε απο τον εφορο του ποδοσφαιρικου τμηματος, να βρει λυση στα τηλεποπτικα, για να μην βγαζουμε τα ματια μας στα Live streaming των τουρκικων ΜΜΕ ενημερωσης, να προχωρησει και να ολοκληρωσει την εκκαθαριση, και να ανοιξει τωρα που ανοιξε ο δρομος την μπουτικ του συλλογου, εμπλουτιζοντας την με προιοντα του συλλογου.

 Συνεχιζουμε με νικες μεχρι να τελειωσει ο γολγοθας των χωραφιων.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης

Eoρδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (70΄Κυβελίδης), Τάτος (74΄Σαμαράς), Ντούνης (46΄Πόι)

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια του ομιλου

Εορδαϊκός – Άρης 1-2
Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-0
Θύελλα Φιλώτα – Δόξα Δράμας 0-1
ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Έβρος Σουφλίου 6-1
Εθνικός Αγιονερίου – Κοζάνη 3-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Σερρών 3-2
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Καβάλα 1-1

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0

 Με τον Καπνιδη σε δαιμονιωδη φορμα, να πυροβολει κατα ριπας τις αντιπαλες εστιες, ο Θεος του πολεμου φιλοδωρησε με τρια τερματα τον αντιπαλο του, και συνεχιζει ασταματητος την προελαση του για την καταληψη τις πρωτης θεσης, που οδηγει στον αυτονοητο στοχο τις ανοδου.

Ο χθεσινος μας αντιπαλος, ειχε καταφερει περυσι με την βοηθεια τις τυχης, να φυγει με τον βαθμο τις ισοπαλιας στο τσεπακι του απο το Κλεανθης Βικελιδης,φετος ομως δεν καταφερε, μιας και η τυχη του γυρισε την πλατη,και εφυγε με τρια γκολ στις αποσκευες του, και αν οι παικτες μας ηταν λιγο πιο ευστοχοι στην τελικη προσπαθεια, τοτε θα μιλουσαμε για διασυρμο.

Χαλαρα λοιπον,και με σβηστες μηχανες, προσθεσαμε μια ακομη νικη, και ενα ακομη τριποντο στο σακουλακι των βαθμων, και το μονο που απομενει μεχρι την ληξη του πρωταθληματος, ειναι απολαυσουμε και λιγο μπαλιτσα, που τοσο μας εχει λειψει τα τελευταια χρονια, μιας και η ομαδα τωρα αρχιζει να βρισκει τα πατηματα της, και να ρολαρει μεσα στο χορταρι,ζητουμενο λοιπον το θεαμα απο εδω και στο εξης, σημερα πηραμε μια μικρη γευση,και αναμενουμε την συνεχεια.

Τρια γκολ, δυο δοκαρια, χαμενες ευκαιριες, περιτεχνες ενεργειες, ηταν ο απολογισμος της χθεσινης ημερας, που σκορπισαν χαμογελα στα χειλη μας, και ξυπνησαν μεσα μας ομορφες αναμνησεις.

 Απογευμα συναισθηματων,θα χαρακτηριζα την χθεσινη αγωνιστικη, και οχι αδικα, απο την μια η προσελευση του κοσμου, για συμπαρασταση στον δικο μας Νικολα (ΝΙΚΟΣ ΚΥΖΕΡΙΔΗΣ), και απο την αλλη η επιστροφη του αρχηγου (ΚΟΚΕ), που μας εκαναν μετα απο πολυ καιρο να νιωσουμε ομορφα.

 Ο κοσμος ανταποκριθηκε στο καλεσμα συμπαραστασης για τον Νικολα, που δινει την δικη του μαχη με την επαρετη νοσο,και που ευχομαστε μεσα απο την καρδια μας να το ξεπερασει, και να βγει νικητης, και προσφερε απλοχερα απο το υστερημα του την βοηθεια του, δειχνοντας ετσι την αγαπη του, σε εναν αθλητη που τιμησε με τον ιδρωτα του την φανελα του συλλογου μας,βαζοντας ετσι τα γυαλια σε πρωην διοικουντες, που με ενα αρθρο 44 φαγανε τα δεδουλευμενα του.

 Αναμνησεις ευχαριστες προσφερε με την εισοδο του στον αγωνιστικο χωρο,το αγαπημενο παιδι της κερκιδας Σερχιο Κοκε, που αποθεωθηκε απο τους παρευρισκομενους, ξεσηκωνοντας τους με την περιτεχνη ενεργεια του στο τριτο γκολ, βγαζοντας μπαλια τρυπα, παρτο βαλτο που λεμε στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο,αλλα και με τις κινησεις του μεσα στον αγωνιστικο χωρο, αυτα ηταν τα θετικα αυτης της αγωνιστικης, και συνεχιζουμε ελπιζοντας για τα καλυτερα στο μελλον.

Τα αποτελεματα και η βαθμολογια της χθεσινης αγωνιστικης

Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0
Απόλλων Κρύας Βρύσης-Θύελλα Φιλώτα 0-0
Νέστος Χρυσούπολης-ΑΠΕ Λαγκαδά 3-1
Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0
Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Αγιονερίου 2-0
Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός 1-1
Κοζάνη-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0
Εθνικός Σερρών-ΑΟ Καβάλα 0-0

Ρεπό είχε ο επόμενος αντίπαλος του Άρη, Εορδαϊκός


Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016



 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας(82 Κόκε), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης, Καπνίδης(79΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης(75 Νλουντούλου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης(79 Σκαρλάτος) Τορομανίδης(80 Χελιδόνης), Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ (68 Ερκάν).