Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΑΡΗΣ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-1

 Ο Θεος του πολεμου, συνεχιζει ακαθεκτος την ξεφρενη πορεια του, για την κατακτηση της πρωτιας του ομιλου του ομιλου του, που οδηγει στην επιτευξη της ανοδου, εχοντας στην μεχρι τωρα πορεια του, εντεκα νικες σε δωδεκα αγωνες, την δευτερη καλυτερη αμυνα και την καλυτερη επιθεση του ομιλου του.

Συνηθισμενος να αντιμετωπιζει κλειστες αμυνες, δυσκολευτηκε στο χθεσινο παιχνιδι να παρει το τριποντο, οχι απο την καλη αμυντικη λειτουργια του αντιπαλου του, αλλα απο δικη του υπευθυνοτητα, αφου αντιμετωπισε το ματς σαν αγγαρεια, με αποτελεσμα στο τελος να λεει τρεχατε ποδαρακια μου.

 Ο αντιπαλος μας θελησε να επαναλαβει τον περσυνο αθλο του, αλλα για κακη του τυχη, δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου, προηγηθηκε στο 11ο λεπτο με απευθειας εκτελεση κορνερ του Κουντουρα, με την βοηθεια του ανεμου που αλλαξε την πορεια της μπαλας, και ισοφαριστηκε στο 44ο λεπτο, με γκολ του συνηθη υποπτου Αντωνη Καπνιδη, που εφθασε αισιως τα εννεα γκολ, και πηρε την πολυτιμη νικη, στο 84ο λεπτο με τον αρχηγο του Ανδρεα Τατο, που κερασε με αυτο τον τροπο το τριποντο στην ομαδα και τον κοσμο,σαν δωρο για την ονομαστικη του εορτη, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΡΙΚΟ.

Η δευτερη συμμετοχη του Σερχιο Κοκε στην ομαδα, εδωσε αλλη πνοη στους συμπαικτες του, η κλαση του και η ποδοσφαιρικη του εξυπναδα, ανοιξε διαδρομους, απελευθερωσε τους συμπαικτες του, με τις κινησεις του στον αγωνιστικο χωρο, και αφοπλισε καθε αμυντικο συστημα των αντιπαλων, και οταν με το καλο, φθασει στα επιθυμητα επιπεδα φυσικης καταστασης, θα δουμε πολλα απο αυτα που μας χαρισε στα πρωτα του χρονια στην ομαδα.

 Επαγγελματικη νικη, με κακη αποδοση, και με μονο κερδος το τριποντο, ηταν το ρεζουμε της χθεσινης αναμετρησης, απαιτουμε ομως απο τους παικτες τις ομαδας μας, να αρχισουν να παιζουν και λιγο μπαλιτσα, για τον κοσμο που αξιζει τα μεγιστα, για αυτην του την συμπαρασταση, ως το ελαχιστο ευχαριστω, για αυτην την δευτερη χρονια στα χωραφια.

 Συνεχιζουμε......... επομενη σταση Βυζαντιο Κοκκινοχωματος........ολοι στο πλευρο του θεου.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης (65΄Κυβελίδης), Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο (17΄λ.τρ. Βουτσιάς), Πόι, Ιντζίδης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (80΄Κόκε)

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Γαβανάς, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (67΄Αδριανόπουλος), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (75΄Πετρούσης), Πασιαλής (58΄Μαυρίδης)

 Tα αποτεσματα  και η βαθμολογια της αγωνιστικης που μας περασε ειναι οι εξης:

Άρης-Καμπανιακός 2-1

Απόλλων Κρύας Βρύσης-Δόξα Δράμας 0-2
Απόλλων Καλαμαριάς-Νέστος Χρυσούπολης 3-0
Έβρος Σουφλίου-Θύελλα Φιλώτα 1-2
Κοζάνη-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1
Εθνικός Σερρών-Εθνικός Αγιονερίου 0-1
Εθνικός Αλεξ.-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2
ΑΟ Καβάλα-Εορδαϊκός 4-0
Ρεπό είχε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016