Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΑΡΗ

Θα κάνω μια προσπάθεια να αναλύσω τι έχω δει και τι έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα για την ναυαρχίδα του συλλόγου το μπασκετικό τμήμα σε αγωνιστικό επίπεδο όσων αφορά τους παίχτες, πάμε λοιπόν :

Σπύρος Μούρτος :
O Αρχηγός στα φιλικά δείχνει πιο ώριμος απο ποτέ, φέτος θα είναι πιο ουσιαστικός, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πιστεύω θα είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι .

Στέλιος Πουλιανίτης :
O Στελάκος θα είναι ο δωδέκατος παίχτης φέτος, είμαι σίγουρος οτι θα αρπάξει κάθε ευκαιρία απο τα μαλλιά, σίγουρα πάντως ο ανταγωνισμός στα γκάρντ είναι μεγάλος και ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος.

Βασίλης Σίμτσακ :
Δυναμώνει το ρόστερ, μεγαλώνει και ο Βασίλης, τον αγαπάμε γιατί παίζει με καρδιά όμως φέτος λογικά τα λεπτά συμμετοχής του θα είναι λιγότερα και ο ρόλος του πιο πολύ εμψυχωτικός καθώς και να ξεκουράζει τους ψηλούς παίζοντας μερικά λεπτά, χρήσιμος στο rotation.

Δημήτρης Φλιώνης :
Eπίσης ο ρόλος του θα είναι μικρός, του δίνονται ευκαιρίες μακάρι αυτήν την φορά να τις αρπάξει απο τα μαλλιά.

Θοδωρής Ζάρας :
Σε αντίθεση με πολλούς εγώ είχα και έχω καλή γνώμη για τον Θοδωρή, νομίζω γι αυτό που τον πήρε ο Άρης ακριβώς αυτό κάνει, το πόντ γκάρντ που θα μπει 10 λεπτά να ξεκουράσει τον αμερικάνο πόιντ γκάρντ, θα προσφέρει μερικά ποιοτικά λεπτά και οταν θα βρει παραπάνω χρόνο θα κάνει και 2-3 μεγάλα παιχνίδια μέσα στην χρονιά.

Βασίλης Ξανθόπουλος :
Ο Βασίλης έχει εναν πολυδιάστατο ρόλο φέτος, πέρα του να προσφέρει και αυτός κάποια ποιοτικά λεπτά όπως ο Ζάρας, θα πρέπει να αναλάβει και τον ρόλο να εγκλιματίσει τον ψαρωμένο Κάμινγκς και να τον βάλει στο Ευρωπαϊκό κλίμα, ποιοτικός και έμπειρος ο Βασίλης και σταθερός στην προσφορά του.

Ντέβιν Μάρμπλ :
Χμμμ, ο Μάρμπλ είναι παιχταράς, δεν το αμφισβητεί κανείς, αποκτήθηκε ως αντι- Γουάιτ, έχει τα προσόντα να γίνει ένας εκ των ηγετών του Άρη και πιστεύω οτι όσο θα εγκλιματίζεται τόσο καλύτερος θα είναι, νομίζω θα φανεί πολύ στα μεγάλα παιχνίδια, αυτήν την αίσθηση έχω.

Βασίλης Καββαδάς :
Ο Βασίλης είναι απο τις πιο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, παίχτες με τρομερή σωματική δύναμη, έριξε πολύ ξύλο στα φιλικά, περιμένω να ρίξει ακόμα πιο πολύ στο πρωτάθλημα, ο Μπάκνερ έχει δύσκολο ανταγωνιστή στην θέση 5.
Ο Αρης στον Βασίλη βρήκε το βαρύ πεντάρι που έψαχνε απο πέρσι, ο παίχτης που θα σπρώξει μέσα στην ρακέτα και θα την γεμίσει, μ΄αρέσει ο τσαμπουκάς του, σίγουρα θα γίνει απο τους αγαπημένους της εξέδρας .

Μιχάλης Τσαϊρέλης :
Ο Μιχάλης με την εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ, δεν το αποκλείω σε πολλά παιχνίδια να ξεκινήσει και βασικό τεσσάρι, πολυδιάστατος παίχτης που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, χρήσιμος παίχτης για κάθε προπονητή.

Γουίλ Κάμινγκς :
Το πουλέν μου, πιο Play maker απο τον Γουότερς, καλύτερος χειριστής της μπάλας,καλύτερος πασέρ, καλύτερος σουτέρ, καλύτερος άσσος. Μαζί με τον Μάρμπλ είναι οι δυο που δείχνουν να μην έχουν εγκληματιστεί πλήρως.
 Όμως ο Κάμινγκς όταν ρολάρει θα τρελάνει κόσμο, θέλει λίγο ακόμα προπόνηση στο τρίποντο αλλά δουλεύει πολύ και θα το καταφέρει και αυτό, αυτός ο παίχτης είναι τόσο γρήγορος που μερικοί θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα,επίσης περιμένω να είναι πρώτος σε κερδισμένα φάουλ στο πρωτάθλημα, έχει απίστευτη ικανότητα στο να κερδίζει φάουλ.

Μαικλ Τζέκινς :
 Δείχνει πολύ ορεξάτος, ως τώρα ο καλύτερος παίχτης του Άρη στα φιλικά, δεν χρειάζεται να πω πολλά, ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Έρικ Μπάκνερ :
Δεύτερο χμμμ, ο Μπάκνερ είναι τρομερά αθλητικός παίχτης, δυνατός, αλτικός, έξυπνος αν και πολλές φορές τον παρασέρνει το πολύ πάθος που βγάζει μέσα στο ματς και χάνει την αυτοσυγκέντρωση του, νομίζω είναι ότι καλύτερο είχαμε σε πεντάρι τα τελευταία χρόνια, ενας πραγματικός και όχι κατά συνθήκην σέντερ.
 Τον περιμένω ακόμα καλύτερο στην συνέχεια και να σταθεροποιήσει την απόδοση του.

Βασίλης χρηστίδης:
 Ο Βασιλάκης παίρνει το βάπτισμα του πυρός, θα μάθει πολλά απο τους έμπειρους παίχτες που έχει δίπλα του, είναι μαγκάκι και τσαμπουκάς και σίγουρα θα κερδίσει και χρόνο συμμετοχής και το χειροκρότημα της εξέδρας.

Βίκτωρ Σανικίτζε:
 Ο παίχτης που έχουμε δει πιο λίγο, αλλά δεν χρειάζεται, ο "Σανικίδης" θα κάνει αυτά για τα οποία τον πήραμε, δηλαδή τα πάντα, παίχτης all around, θα πασάρει , θα σκοράρει, θα πάρει ριμπάουντ, θα παίξει άμυνα και ότι άλλο χρειαστεί για να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο, είναι άλλη ομάδα ο Άρης με τον Σανικίτζε μέσα και δεν περίμενα το παιχνίδι με την Στεάουα για να τον κρίνω ....

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΡΕΜΑΛΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: