Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ-ΑΡΗΣ 1-2

 Ζητουμενο σε καθε παιχνιδι οι τρεις βαθμοι και μονο, αλλη μια νικη λοιπον, στο ξεκινημα της νεας χρονιας, που ηρθε να προστεθει στις ηδη υπαρχουσες 15 στο συνολο, διατηρωντας την αγαπημενη μας ομαδα μονη πρωτη στον βαθμολογικο πινακα, με αποσταση ασφαλειας επτα βαθμων απο τον δευτερο της καταταξης, κατι ειναι και αυτο αν το καλοσκεφτεις, σαν παρηγορια στον αρρωστο, σε αυτο το γολγοθα της δευτερης συνεχομενης χρονιας στα χωραφια, την οποια καρτερικα βιωνουμε.

 Με κρυο και με χιονια, Αρειαναρα θα σε αγαπω αιωνια...... η κακοκαιρια ηταν ο διακριθεντας της χθεσινης αναμετρησης, και αποτελεσε ανασταλτικο παραγοντα για να παιχθει καλο ποδοσφαιρο, αφου η κατασταση του αγωνιστικου χωρου εμοιαζε με βομβαρδισμενο τοπιο, που εγκυμονουσε σοβαρους κινδυνους για την σωματικη ακεραιοτητα των δυο αντιπαλων, το παιχνιδι παρολα αυτα ξεκινησε και τελειωσε, χωρις να υπαρξει καποιος σοβαρος τραυματισμος εκατερωθεν, πλην του Κοκε που οι πρωτες εκτιμησεις των γιατρων μιλαν για τραβηγμα στο δικεφαλο.

 Με το καλημερα οι αντιπαλοι μας, προηγηθηκαν με γκολ απο τα αποδυτηρια στο 1ο λεπτο, με σκορερ τον Σιδηροπουλο κανοντας το 1-0, δεν προλαβαν ομως να το χαρουν, μιας και η απαντηση μας ηταν αμεση, αφου στο 2ο λεπτο, υστερα απο σεντρα του Ντουνη ο Καπνιδης με προβολη ισοφαρισε σε 1-1, η αυλαια του παιχνιδιου επεσε στο 32ο λεπτο,υστερα απο σεντρα του Ποι  και γκολ του Ντουνη, με δυνατο σουτ στην κινηση, που διπλασιασε τα τερματα της ομαδας κανοντας το 1-2, και σφραγιζοντας την νικη και το τελικο αποτελεσμα.

 Βροντερο παρων για ενα ακομη παιχνιδι εκτος εδρας,απο τους φιλους τις ομαδας μας, που δεν εχουν αφησει ποτε μοναχο τον Θεο του πολεμου, ειδικα τωρα στα δυσκολα, και μονο για αυτο τους αξιζουν χιλια μπραβο.

 Αυτο που περιμενουμε τωρα, ειναι η εξασφαλιση και μαθηματικα της ανοδου, ωστε με ησυχια και καθαρο μυαλο, να γινει ο σχεδιασμος της επομενης δυσκολης χρονιας που μας περιμενει, και ταυτοχρονα η ολοκληρωση της Εκκαθαρισης που ειναι το μεγαλυτερο αγκαθι του συλλογου, η πραγματοποιηση της θα σημανει αυτοματα την ελευθερια του συλλογου απο τους Αρειανοταφιτες και τα παρακλαδια τους, την κανεις Κυριε εφορα και γινεσε ο πρωτος μαγκας, βαζοντας ταφοπλακα σε αυτους που οδηγησαν τον συλλογο στην καταστροφη, και σε βλεπει ο κοσμος με αλλο ματι, με λιγα λογια του δειχνεις οτι εχεις κοτσια, δεν την κανεις Κυριε εφορα, εσυ θα χασεις, θα γινεις αλλος ενας αναλωσιμος ανικανος παραγοντας, στην στρατια των τοσων αποτυχημενων, που περασαν τα τελευταια χρονια απο τον συλλογο, περιμενουμε τις κινησεις σου.......τολμησε το.

 Δωστε ενα γερο μαθημα,την κυριακη στο χορταρι  στην Καβαλα, και ριχτε τις ενα τσουβαλι γκολ για την επιστροφη της.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Απόλλων 1960: Δεληχατζής, Σιδέρης (52΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.
Άρης: Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου)

  Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια του ομιλου ειναι η εξης:

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Άρης 1-2
Εορδαϊκός – Κοζάνη αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Σερρών 2-0 άνευ αγώνος καθώς οι Σερραίοι έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Έβρος Σουφλιού 4-0
Καμπανιακός – Απόλλων Καλαμαριάς 0-0
ΑΠΕΛ – Θύελλα Φιλώτα 2-0
Αγιονέρι – Δόξα Δράμας 0-0
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Νέστος Χρυσούπολης 1-4
Ρεπό είχε η Καβάλα

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

Ρεπό έχει κάνει ο Άρης και η Καβάλα. Ο Εθνικός Σερρών (Γάζωρο) έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Ο αγώνας Εορδαϊκού – Κοζάνης έχει αναβληθεί