Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΕΒΓΑΛΕ ΓΟΥΣΤΑ

ΑΡΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ 3-0

 Με μαεστρο τον Αργεντινο Μαουρο Ποι, και εκτελεστες τους Τατο,Ντουνη,Ροβα, ο Θεος του πολεμου σκοτωσε εναν ακομη αντιπαλο, φθανοντας ετσι στις 16 νικες, συνεχιζοντας την ξεφρενη πορεια του προς την ανοδο, το μονο πλεον που απομενει μεχρι τον τελικο του στοχο, ειναι να σφαγισει το εισητηριο και μαθηματικα, ωστε να μπει τελος στον εφιαλτη των χωραφιων.

Το σκορ ανοιξε στο 39ο λεπτο ο Τατος με πεναλτι κανοντας το 1-0, η φαση ξεκινησε με ωραιο πλασε του Καπνιδη λιγο εξω απο την μεγαλη περιοχη, με την μπαλα να χτυπαει στο οριζοντιο δοκαρι, και στην επαναφορα της, το μαρκαρισμα του Σταματοπουλου στον Ποι επεφερε την εσχατη των ποινων, το 2-0 εγινε απο τον Ντουνη, οταν σε προσπαθεια του Ποι απο πλαγια, στο γυρισμα της μπαλας στην μικρη περιοχη, με ευστοχο πλασε διπλασιασε τα τερματα για την ομαδα μας, τα γουστα τελειωσαν στο 63ο λεπτο με ενα γκολ ποιημα για high lights του Ροβα με δυνατο σουτ απο 30 μετρα, να αφηνει εμβροντητο τον αντιπαλο γκολκηπερ κανοντας ετσι το τελικο 3-0.

 Εβγαλε γουστα ο Θεος και τιμωρησε τους αργοναυτες στο χορταρι, για τα φετινα και περσινα εκτροπα απεναντι στην ομαδα μας, τρια και λιγα ηταν, και αν ειμασταν λιγο πιο ευστοχοι στην τελικη προσπαθεια το σκορ θα επαιρνε μεγαλυτερες διαστασεις, εν πασει περιπτωση, το τριποντο θελαμε και το πηραμε χωρις να ιδρωσουμε.

 Στα ωραια τις χθεσινης αναμετρησης, ηταν η επισκεψη στην θυρα 3, στο πεταλο των οργανωμενων οπαδων του Φρανθισκο Χαβιτο, που παρακολουθησε την αναμετρηση γνωριζοντας την αποθεωση απο τους φιλους της ομαδος μας, που του ζητουσαν να επιστρεψει την ερχομενη αγωνιστικη περιοδο, και να βοηθησει την προσπαθεια που γινετε, για την επιστροφη της ομαδας στην super league.

 Παρα το χθεσινο τσουχτερο κρυο, οι φιλοι της ομαδας μας ηταν εκει, διπλα σε αυτο το ομορφο συναισθημα λατρειας, που λεγετε ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και δεν σταματησαν επι 90 λεπτα, να φωναζουν συνθηματα υπερ της ομαδας μας, δινοντας της ζεστασια στο πολικο ψυχος που επικρατουσε.

 Κυριε εφορε δεν θα σταματησουμε να το ζηταμε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, αυτο πρεπει να ειναι το κυριο μελημα σας, ο επομενος στοχος σας, μετα την διαφαινομενη ολοκληρωση τις ανοδου, στην οποια πραγματοποιητε με σχετικη ευκολια, το ιδιο θα επιθυμουσαμε να πραξετε για το αγκαθι του συλλογου, κρινεσθε απο τις πραξεις σας, αναμενουμε την επιτευξη της.

 Επομενη σταση με την γρια των Αμπελοκηπων.

 Οι συνθεσεις των δυο ομαδων για την ιστορια ηταν οι εξης:

 ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (69΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (77΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (69΄Ν΄Λουντούλου)

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (40΄Κυγαής), Δουμάνης (72΄Ασημάκης), Μπάτζιος, Κυριακίδης, Πτηνόπουλος (50΄Παππάς)

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια της χθεσινης αγωνιστικης ηταν τα εξης:

Άρης – ΑΟ Καβάλα 3-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-0
Εθνικός Σερρών – Εορδαϊκός 0-3 άνευ αγώνος
Κοζάνη – Καμπανιακός 4-3
Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αγιονερίου 0-2
Απόλλων Καλαμαριάς – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-0
Δόξα Δράμας – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1
Νέστος Χρυσούπολης – Θύελλα Φιλώτα 3-0

Ρεπό είχε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

Ρεπό έχει κάνει ο Άρης, o Ηρακλής Αμπελοκήπων και η Καβάλα. Ο Εθνικός Σερρών (Γάζωρο) έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Ο αγώνας Εορδαϊκού – Κοζάνης έχει αναβληθεί