Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΡΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 0-0

 Ενας ΑΡΗΣ νωθρος, αδιαφορος, κατωτερος των περιστασεων, γκλεραρισε στην εδρα του, χαριζοντας ανεπαντεχους βαθμους στον αντιπαλο του, σκορπιζοντας απογοητευση τον λιγοστο κοσμο, που του εκανε την τιμη να ειναι παρων στην χθεσινη αναμετρηση, μην απορειτε λοιπον γιατι ο κοσμος απεχει απο το γηπεδο, η απαντηση ειναι απλη, απο την αρχη της χρονιας δεν του προσφερεται το προιον που θελει να δει.

Ανεξηγητοι χαμενοι βαθμοι, απο μια μετρια ομαδα του πρωταθληματος, προκαλεσαν την εντονη δυσαρεσκεια των φιλων της ομαδας μας, αλλα και του εφορου του ποδοσφαιρικου τμηματος, που κατεβηκε στα αποδυτηρια, οχι για να δωσει συγχαρητηρια, αλλα για να ριξει τα σχετικα γκαζια, μιας και θελει να τελειωνει την υποθεση ανοδο μια ωρα αρχυτερα, ωστε να αφοσιωθει στο θεμα της ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, που το εχει αφησει τελευταιο, ενω θα επρεπε να το τρεχει ταυτοχρονα με την ανοδο.

 Παικτες και τεχνικη ηγεσια, απολαμβαναν τον καφε τους στο ηλιολουστο Κλεανθης Βικελιδης, αδιαφοροντας για τα παντα, και σε ρυθμους αγγαρειας εγραψαν μια ακομη μελανη ιστορια, στις ηδη υπαρχουσες των τελευταιων χρονων, και αποδοκιμαστηκαν εντονα απο τους φιλους της ομαδας, που ξενερωσαν με την αποδοση τους, η συγνωμη του αρχηγου στην συνεντευξη τυπου τα λεει ολα, και δεν χρειαζεται εγω να προσθεσω τιποτα παραπανω.

 Η τραγικη εμφανιση και το ασχημο αποτελεσμα, εδωσαν το δικαιωμα στον να φυγει απο το γηπεδο μας, μια αντιπαλος μετριων δυνατοτητων με το βαθμο της ισοπαλιας, αλλα αυτο ομως δεν ειναι το χειροτερο, πες οτι βρεθηκαμε σε ασχημη μερα, το χειροτερο ειναι να σε σνομπαρει στην συνεντευξη τυπου ο αντιπαλος προπονητης στελνοντας τον βοηθο του, σαν απαντηση στο τουπε του δικου μας προπονητη, που δειχνει ελειψη σεβασμου στους συναδελφους του, με την απαραδεκτη αυτη του σταση απο την αρχη της χρονιας, σε αυτην την κατηγορια πρεπει να χτιζεις φιλους για το μελλον, και οχι εχθρους με οτι αυτο συνεπαγεται.

 Αγωνιστικα μηδεν σε ολα το αποτελεσμα εις το πηλικον της χθεσινης αναμετρησης, μακαρι τα παθηματα να μας γινονται μαθηματα , που θα βοηθουν να γινομαστε καλυτεροι στο μελλον.

Απαραδεκτη επισης και η ενεργεια του Τσουμανη, που του στοιχησε την κοκκινη καρτα, και αφησε την ομαδα με δεκα παικτες στο κρισιμοτερο σημειο του αγωνα, αυτες ειναι εικονες καφενειου που πρεπει να εξαληφθουν αμεσα.

 Στα ευχαριστα της χθεσινης ημερας ηταν, η ανταποκριση του κοσμου στην συγκεντρωση τροφιμων και ειδων πρωτης αναγκης, σε συνεργασια με την στοιχηματικη εταιρια stoiximan.gr χορηγο της ομαδας μας, και την Ιερα Μητροπολη Νεαπολεως και Σταυρουπολεως τα οποια θα μοιραστουν στους αστεγους της Θεσσαλονικης, μεσω του κοινωνικου παντοπωλειου.

 Καταθεση στεφανου στο μνημειο μπροστα απο την θυρα 3, κατεθεσαν οι οργανωμενοι οπαδοι απο τον συνδεσμο ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, τιμωντας με αυτον τον τροπο τον αδικοχαμενο Βασιλη, που εφυγε απο κοντα μας πριν απο λιγες μερες, και εμεις με την σειρα μας να εκφρασουμε μεσα απο το blog μας τα θερμα μας συλληπητηρια στην οικογενεια του εκλιποντος.

 Θα κλεισω με μια υπενθυμηση, εφορε κανε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, βαλε ταφοπλακα στους Αρεινοταφιτες, αυτο ειναι το θελω της Αρειανης οικογενειας.

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια του ομιλου μας μετα τα χθεσινα αποτελεσματα ειναι η εξης:
    
Άρης – Εθνικός Αγιονερίου 0-0
Εορδαϊκός – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-0
ΑΟ Καβάλα – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καμπανιακός 0-1
Εθνικός Σερρών – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-3 (άνευ αγώνος)
Κοζάνη – Θύελλα Φιλώτα 1-0
Έβρος Σουφλίου – Νέστος Χρυσούπολης 2-6
Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Δράμας 0-0
Ρεπό: ΑΠΕ Λαγκαδά