Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

ΑΡΗΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 2-0

 Ενα γκολ σε καθε ημιχρονο, με σβηστες σχεδον τις μηχανες, και τελικο σκορ το 2-0 ηταν αρκετο, ωστε να επιτευχθει μια ανετη νικη, για την αγαπημενη μας ομαδα, που προηλθε χωρις κοπο θα ελεγα, αφου η ομαδα μας επαιξε, τοσο οσο χρειαζοταν, για να βαλει τους τιτλους τελους, στην κατηγορια της ντροπης.

 Η ανοδος σχεδον εχει εξασφαλιστει κατα 90%, και απομενει μονο η μαθηματικη της επαληθευση, που δεν θα αργησει να γινει,αφου οι 13 βαθμοι διαφορα απο τους αντιπαλους μας, ειναι δυσκολο να καλυφθουν,ετσι καρτερικα περιμενουμε, το τελος των αγωνιστικων μας υποχρεωσεων,ωστε να σχεδιασουμε οσο τον δυνατον καλυτερα την επομενη χρονια, με στοχο την ανοδο στα μεγαλα σαλονια.

 Καποιοι βαφτισαν το σημερινο παιχνιδι ντερμπι, δεν θα τους κακισω, εγω απλα θα πω οτι επαιζε, ο ΑΡΗΣ η καλυτερη ομαδα του ομιλου, με μια αξιολογη ομαδα της κατηγοριας και επιβεβαιωσε με την ανετη νικη του την ανωτεροτητα του.

 Ας δουμε πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα, στο 39ο λεπτό έγινε η φάση, που ουσιαστικά έκρινε την αναμετρηση, ο Τάτος σε μπουκα, κατα την ποδοσφαιρικη διαλεκτο στην μεγαλη περιοχη, ανετράπη από τον Παυλακάκη, με το διαιτητή να υποδεικνύει την εσχατη των ποινων, και να αποβάλλει τον αμυντικό της ομάδας από τη Χρυσούπολη, στο 41ο λεπτο ο ίδιος παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, Ανδρέας Τάτος, ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0, το τελικο 2-0 εκανε στο 78ο λεπτο ο Καπνιδης, υστερα απο σεντρα του Ντουνη που μολις ειχε μπει στο παιχνιδι.

  Στο 56ο λεπτό, ο διαιτητής της αναμετρησης διέκοψε προσωρινά το παιχνιδι για πέντε και πλεον λεπτά, για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών κατά των αθλητικών φορέων, της ΕΠΟ και του Υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, δεν θα πω αν εκανε σωστα η λαθος, τα πεπραγμενα του Ελληνικου ποδοσφαιρου μιλανε απο μονα τους, βρωμια και δυσωδια μυριζουν, και ο ρεφερι του αγωνα για το θεαθηναι εκανε οτι εκανε.

 Τελος καλο ολα καλα, με το αγωνιστικο κομματι, το επομενο βημα ακουει στο ονομα, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, εφορε τελειωνε  με την επιτευξη της, βαλε τελος στους Αρειανοταφιτες,που καταστρεψαν το καμαρι της Μακεδονιας,καθαρισε την βρωμια και δυσωδια,που πληγωσαν αυτο τον τεραστιο συλλογο,ξαναφερε το χαμογελο των Αρειανων στα χειλη,φερτους ξανα στο γηπεδο, μην ρωτας το πως, με πραξεις κερδιζεις τα παντα, πραξε λοιπον.

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια της σημερινης αγωνιστικης εχουν ως εξης:

Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου (24η αγωνιστική)

Καμπανιακός - Απόλλων 1960 1-0
Εορδαϊκός - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-1
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Θύελλα Φιλώτα 0-0
Εθνικός Γαζώρου - Δόξα Δράμας 0-3 α.α
Ηρακλής Αμπελοκήπων - Εθνικός Αγιονερίου 0-2
Καβάλα - Λαγκαδάς 0-0
Άρης - Νέστος Χρυσούπολης 2-0
Κοζάνη - Έβρος Σουφλίου 3-0
Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1. Άρης 59
2. Δόξα Δράμας 46
3. Νέστος Χρυσούπολης 43
4. Καβάλα 37
5. Απόλλων Καλαμαριάς 37
6. Εορδαϊκός 37
7. Καμπανιακός 35
8. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 31
9. Εθνικός Αγιονερίου 31
10. Κοζάνη 30
11. Απόλλων 1960 27 
12. Λαγκαδάς 27
13. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 25
14. Θύελλα Φιλώτα 22
15. Ηρακλής Αμπελοκήπων 21
16. Έβρος Σουφλίου 11
17. Εθνικός Γαζώρου 5
* Ο Εθνικός Γαζώρου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75' Ντούνης), Ρόβας (80' Κυβελίδης), Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56' Εν'Λουντουλού), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.


ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαβασιλείου):Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος (77' Δεσύλας), Αβογιάν (86' Μαρκάκης), Λαζαρίδης (43' Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρη