Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 0-3

 Σε ενα παιχνιδι χωρις κανενα απολυτως βαθμολογικο ενδιαφερον, ο Θεος του πολεμου φιλοδωρησε με τρια τεμαχια, καποιους εντεκα μιας πολης, κανοντας μια ευχαριστη εκδρομη, συνοδευομενη με υγιεινο εαρινο περιπατο στην γειτονικη Χαλαστρα, περιμενοντας και τυπικα να τελειωσει η φετινη μαρτυρικη χρονια, που θα τον φερει στον επομενο γολγοθα της Β'εθνικης.

 Για να συμβει αυτο θα πρεπει να τρεξουμε χωρις καμια καθυστερηση την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ωστε χωρις προβληματα να σχεδιασουμε εγκαιρα την επομενη δυσκολη χρονια, με στοχο οπως και φετος την ανοδο, επ' ουδενι δεν πρεπει να μεινουμε επαναπαυμενοι, στο αν αλλαξουν οι νομοι η οχι, η να περιμενουμε απο τριτους να ενδιαφερθουν για τα του οικου μας, με οπλο μας λοιπον το μοτο η ισχυης εν τι ενωσει, θα καταφερουμε να ανταπεξελθουμε σε οποιοδηποτε εμποδιο.

 Ας δουμε λοιπον πως διαμορφωθηκε το σημερινο τελικο αποτελεσμα,οι κιτρινομαυροι μαχητες με σβηστες τις μηχανες, χαλαροι, χωρις καν να ιδρωσουν, σε μια ακομη επιδειξη δυναμης, επιβληθηκαν εκτος εδρας με 0-3 επι του Καμπανιακου στην Χαλαστρα.

 Το σκορ ανοιξε στο 34ο λεπτο ο Ν' Λουντουλου, με κοντινο πλασε επειτα απο ασιστ του Κυβελιδη, κανοντας το 0-1.

 Στο 42ο λεπτο ο Καπνιδης με ενα εκπληκτικο σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη εκανε το 0-2 που ηταν και το αποτελεσμα του ημιχρονου.

 Το τελικο 0-3 εγινε στο 78ο λεπτο, με ωραιο πλασε του Ντουνη, κλεινοτας ετσι απλα και ομορφα, με υγιεινο περιπατο την σημερινη αναμετρηση.

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια της σημερινης αναμετρησης ειναι τα εξης:

Καμπανιακός – Άρης 0-3
Δόξα Δράμας – Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-0
Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς 2-1
Θύελλα Φιλώτα – Έβρος Σουφλίου 0-1
ΑΠΕ Λαγκαδά – Κοζάνη 2-2
Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Σερρών 3-0 (άνευ αγώνος)
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1
Εορδαϊκός – ΑΟ Καβάλα 0-3
Ρεπό: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Σταυρόπουλος, Γαβανάς (46’ Παπάζης), Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (67’ Λορέντσο), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (46’ Χρήστου), Προβατίδης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Μελισσάς, Σαμαράς, Καζναφέρης, Καλογέρης, Ν’ Λουντούλου (46’ Ντούνης), Καπνίδης, Τάτος (82’ Κωνσταντινίδης), Κυβελίδης (80’ Πόι).