Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΑΡΗΣ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ 2-0

 Ο Θεος του πολεμου, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, σε σχεση με προηγουμενες αγωνιστικες, επικράτησε ανετα με 2-0 του εναντι καποιων εντεκα στο "Κλ. Βικελίδης" και σημείωσε την 9η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα με μεγαλο πρωταγωνιστή και σκόρερ της αναμετρησης τον Λεωνίδα Κυβελίδη (21', 92').

 Το αγωνιστικο κομματι, εχει τελειωσει εδω και κατι μηνες για την αγαπημενη μας ομαδα, με τροπο μαλιστα εκωφαντικο, χωρις ιδιαιτερα προβληματα και περιθωρια αμφισβητησης απο τους αντιπαλους μας, με τις μηχανες σχεδον σβηστες καθ'ολη την διαρκεια του πρωταθληματος, λογω τις διαφορας ποιοτητας αλλα και δυναμικοτητας των παικτων μας.

 Η ανοδος ολοκληρωθηκε με ενα χρονο καθυστερησης, λογω των εμφυλιων αλληλοσπαραγμων μας, αλλα κατα κυριο λογο λογω ελλειψης σχεδιου για την επομενη μερα τις πτωσης,και το μονο που απομενει ειναι να την σφραγισει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου με το καυτο εξωαγωνιστικο κομματι της εκκαθαρισης.

 Η μη μεχρι στιγμης ολοκληρωση της ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ειναι το αγκαθινο στεφανι μας στον γολγοθα  που μας ταλαιπωρει, και μας κανει συναμα να αγωνιουμαι για το αυριο του συλλογου, κρατοντας μας σε αναμμενα καρβουνα για το τι μελλει γεννεσθαι.

 Στην πορεια αυτη των εξελιξεων, θα πρεπει να βρουμε τον τροπο να ειμαστε μπροστα απο τα γεγονοτα και οχι πισω απο αυτα, να εχουμε  ολοκληρωσει ταχυτατα τις οποιες εκρεμοτητες υπαρχουν, χωρις να περιμενουμε τι θα αποφασισουν οι νομοι και η ομοσπονδια, για να μην βρεθουμε προ εκπληξεων, εχετε κατα νου σας, οτι κανεις δεν θα μας κανει χαρη, εαν εμεις απο μονοι μας δεν φροντισουμε τα του οικου μας, εαν δεν εχουμε κατι σιγουρο στα χερια μας, και στηριχθουμε σε υποσχεσεις τριτων να ειστε σιγουροι οτι θα μεινουμε στις υποσχεσεις, με ανυπολογιστες καταστροφικες συνεπειες για τον συλλογο, και θα ψαχνουμε στο τελος να δουμε τι εφταιξε στην περιπτωση που οι νομοι και οι ερμηνειες θα ειναι εις βαρος μας, για αυτο λοιπον σαν καλοι νοικοκυραιοι θα πρεπει πριν πεινασουμε να μαγειρεψουμε.

 Πως θα αποφυγουμε τις κακοτοπιες και τα δραματα; στο δυσκολο αυτο ερωτημα, η απαντηση ειναι απλη, κανοντας ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ και δεν εχεις αναγκη κανεναν.

 Για την επιτευξη αυτου του στοχου, υπαρχουν υπευθυνοι που θα παρουν τα ευσημα σε περιπτωση ολοκληρωση της, αλλα και τα αναθεματα σε περιπτωση αποτυχιας της, που θα λογοδοτησουν απεναντι στον κοσμο του ΑΡΗ, με πρωτο και καλυτερο τον ΑΣ, και κατα δευτερο λογο εφορο θεσμους και συνιστωσες, για αυτο λοιπον τελειωστε τον βραχνα, που εμποδιζει την αναγεννηση του συλλογου, και βαλτε οριστικα ταφοπλακα στους Αρειανοταφιτες που λυμαινονται το καμαρι της Μακεδονιας, δεν θα επιτρεψουμε σε κανεναν σας να τον αφανισετε, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ.

 Για να δουμε ομως πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα, ενα γκολ σε καθε ημιχρονο ηταν αρκετο για μια ανετη νικη, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Λεωνίδα Κυβελίδη υστερα απο σεντρα του Ν' Λουντουλου.

 Στο δευτερο ημιχρονο ο ρυθμος της αναμετρησης επεσε αισθητα, και το τελικο αποτελεσμα διαμορφωθηκε και παλι απο τον Λεωνιδα Κυβελιδη στο 92ο λεπτο.

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια μετα την σημερινη ημερα ηταν τα εξης:

Άρης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2
Έβρος Σουφλίου – Δόξα Δράμας 4-4
Κοζάνη – Νέστος Χρυσούπολης 3-1
Εθνικός Σερρών – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-3 (άνευ αγώνος)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Αγιονερίου 0-1
ΑΟ Καβάλα – Καμπανιακός 2-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εορδαϊκός 0-1

Ρεπό έχει η Θύελλα Φιλώτα

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης: Τζινάρ, Βουτσιάς, Καζναφέρης, Μαζουλουξής, Μελισσάς, Ρόβας, Τάτος (77' Καπνίδης), Ενλουντούλου, Ντόγος (80' Ντούνης), Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (70' Κόκε).

Βυζάντιο: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός (83' Περσίδης), Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (75' Τοπάλλι), Αποστολίδης (90' Τουλούπης), Τσίλογλου, Τερζίδης.