Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ παοκ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ

Ο δήμιος του παοκ στον τελικο των παίδων της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Σιδηροηλίας σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Υπάρχει και Αυτός ο Άρης .

Καλησπέρα Γιάννη

Καλησπέρα σας Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνέντευξη αυτη
  
ΕΡ
Είσαστε απο χθες πρωταθλητές στην κατηγορία των παίδων για την ΕΚΑΣΘ, μίλησε μου για την πορεία σας μέχρι τον τίτλο;

Λοιπόν καταρχήν ήταν ένα ταξίδι το οποίο ξεκίνησε από τον Αύγουστο όπου για πρώτη φορά μαζευτήκαμε όλοι μαζί Περάσαμε πολλά, ρίξαμε τόνους ιδρώτα και σπαταλήσαμε ώρες από τον χρόνο μας για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλει από πέρσι

ΕΡ
Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή πριν τον τελικό;
σε όλη αυτήν την διαδρομή

Το να καταφέρουμε να σηκώσουμε τον εαυτό μας μετά από την ήττα που δεχτήκαμε από τον παοκ στην αρχή του πρωταθλήματος
Και επίσης να καταφέρουμε να ελέγξουμε το άγχος πριν τον τελικό

ΕΡ
Λόγω τις ήττας από τον πάοκ στην αρχή σαφώς περιμένατε τον τελικό και για τον τίτλο και για να πάρετε την ρεβάνς σωστά;

Την ρεβάνς την πήραμε μέσα στο γήπεδο του παοκ.

ΕΡ
Για πες μου τι σας είπε ο προπονητής πριν ξεκινήσει ο τελικός
λίγο πριν βγείτε να παίξετε;

Ότι είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια που δώσαμε στην κανονική περίοδο.
Επίσης μας είπε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και πως αν το κάνουμε αυτό όλα θα πάνε καλά.

ΕΡ
Και ξεκινάει το ματς του τελικού απέναντι στον πάοκ και βλέπουμε έναν Γιάννη αφηνιασμένο να πετυχαίνει 25 πόντους.

Χαχαχα εντάξει ο κόουτς μας είπε επίσης να δώσουμε ότι έχουμε και να αφήσουμε το σώμα μας στο παρκέ και αυτό ακριβώς πιστεύω πως έκανε ο καθένας από εμάς.

ΕΡ
Οι αντίπαλοι σου πολλές φορές έπαιξαν πολύ σκληρά για να σε σταματήσουν, πως καταφέρνει ένα παιδί που το αίμα του βράζει να διατηρεί την ψυχραιμία αλλά και το θάρρος του και να συνεχίζει μέχρι τέλους χωρίς να επηρεαστεί;

Κοιτάξτε είναι σίγουρα δύσκολο να συγκρατηθείς μέσα στην ένταση και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δύσκολο να το κάνω και εγώ ο ίδιος και εδώ θέλω να ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον κόουτς μου που με βοηθούσαν όσες φορές τους χρειάστηκα Όσον αφορά το θάρρος όταν παίζεις σε έναν τελικό και ειδικά με τον παοκ δεν κοιτάς τέτοια πράγματα και τα δίνεις όλα.

ΕΡ
Μιχάλης Τσάικος τι σημαίνει για σένα;

Η σχέση μου με τον κόουτς και πιστεύω αυτό ισχύει για όλα τα παιδιά δεν είναι απλά μια τυπική σχέση συνεργασίας.
 Είναι κάτι παραπάνω από αυτό και τον βλέπουμε όλοι σαν ένα πολύ καλό φίλο

ΕΡ
Το πιο συγκλονιστικό στιγμιότυπο ήταν όταν σας είδαμε να τραγουδάτε τον παλιό ύμνο του Άρη
πραγματικά μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Αυτή ήταν ιδέα του κόουτς μας που μας είπε να το τραγουδήσουμε.

ΕΡ
Μπράβο του και μπράβο σας ,αν κάνεις γκάλοπ ανάμεσα στους φιλάθλους ίσως ένα 5% να ξέρει να τον τραγουδήσει, αυτό σημαίνει Αριανή γαλούχηση.
Και τώρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα που και πότε είναι;

Το πανελλήνιο είναι στα Τρίκαλα και είναι στις 26 Ιουνίου με 2 Ιουλίου.

ΕΡ
Ο στόχος;

Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται

ΕΡ
 Επαφή με την πρώτη ομάδα έχεις; και ποια είναι τα όνειρα σου;

Δεν έχω επαφή με την πρώτη ομάδα του Άρη διότι είμαι μικρός ακόμα για τέτοια πράγματα.
Τα όνειρα μου είναι είναι να παίξω μπάσκετ στον Άρη και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΕΡ
Τον Νίκο Γκάλη τον έχεις συναντήσεις προσωπικά;
 Ετυχε να μιλήσετε;

Όχι αλλά είχα την τύχη να καταφέρω και να πάρω ένα αυτόγραφο το οποίο είναι ανεκτίμητο

ΕΡ
Πόσο ευχαριστημένος είσαι με την λειτουργία του παιδικού τμήματος ;
Πιστεύεις ότι είναι οργανωμένο
;Και πόσο βελτιώθηκαν την τελευταία χρονιά σε σχέση με παλαιότερα;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω δεν είμαι εγώ ο ειδικός για να κρίνω αν υπάρχει οργάνωση αλλά ο καθένας κρίνεται από τα αποτελέσματα άρα βάση του αποτελέσματος πιστεύω ότι είναι πολύ οργανωμένα τα πράγματα και έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με πέρσι.

ΕΡ
Την σελίδα μας Υπάρχει και αυτός ο Άρης την επισκέπτεσαι;

Ναι και αρκετά μάλιστα.

ΕΡ
Πες μας την γνώμη σου;
αντικειμενικά χαχαχαχα

Πιστεύω είναι μια αντικειμενική σελίδα που λέει τα πράγματα στα ίσα.

ΕΡ
Ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη εν όψη του πανελληνίου πρωταθλήματος;
Τι να περιμένει από εσάς;

 Λοιπόν δεν είμαι ο τύπος που θα αρχίσει να λέει μεγάλα λόγια και κουβέντες αλλά θα πάμε εκεί για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με μόνο στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΕΡ
Τι σημαίνει για σένα ο Άρης;

Ο Άρης για μένα είναι η ομάδα της καρδιάς μου που αγάπησα από μικρός και θα συνεχίσω να αγαπώ μέχρι να αφήσω την τελευταία μου πνοή.

ΕΡ
Σε ποιον θα ήθελες να αφιερώσεις το τίτλο της ΕΚΑΣΘ

Λοιπόν πρώτον θα ήθελα να τον αφιερώσω στους γονείς μου και τον αδερφό μου, στην κοπέλα μου, στον κόουτς μου και τους συμπαίκτες μου και μετά στην διοίκηση και στον λαό του Άρη.

ΕΡ
Κλείνοντας θα ήθελα να μου πεις το αγαπημένο σου σύνθημα της Αρειαναρας
Το Άρης Άρης Άρης του Μάκη Νάτση.

Σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου και εύχομαι σε λίγα χρόνια να μιλάμε για το νέο μεγάλο αστέρι του Άρη ,όμως αυτό να ξέρεις πέρα από ταλέντο προϋποθέτει και σκληρή και συνεχής δουλειά.

Και εγώ ευχαριστώ για την συνέντευξη και όπως είπατε δουλειά και πάλι δουλειά γιατί κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα.

Έτσι ακριβώς

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΡΕΜΑΛΙΔΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΔΗΡΟΗΛΙΑ

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑΣ -ΑΡΗΣ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τερματα ολοκληρώθηκε το παιχνιδι του Άρη με τη Θύελλα Φιλώτα για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι που ηταν αδιάφορο βαθμολογικά, δεν είχε αξιόλογες φάσεις, με την ομαδα μας να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιου, αλλά να κάνει αρκετά λάθη, με αποτελεσμα και να μην απειλει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Ο Άρης αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες σε αυτό το αδιάφορο παιχνιδι, το οποίο διεξήχθη σε έναν κακο βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχoπτωσης που έπεφτε στην μεγαλύτερη διαρκεια του αγωνα, αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για την μη επιτευξης της νικης.

Αλλη μια μαρτυρικη αγωνιστικη στο πρωταθλημα των χωραφιων ελαβε τελος, δυο ακομη για το επισημο κλεισιμο της αυλαιας αυτου του κακου ονειρου, το αυτονοητο της ανοδου επιτευχθηκε χωρις κοπο, και το μονο που απομενει ειναι να δουμε ειναι πια το εξωαγωνιστικο, που θα εχει πολλα επεισοδια, και κατα τα φαινομενα ενα ακομη θερμο καλοκαιρι, με αγνωστο το τελικο αποτελεσμα.

Αντι λοιπον να σχεδιαζουμε την επομενη χρονια χωρις αγχος, αρχης γενομενης απο σημερα, ζουμε την αβεβαιοτητα των εξωαγωνιστικων εξελιξεων, η μη ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ της παλιας παε μεχρις στιγμης μας κανει να καθομαστε σε αναμενα καρβουνα, και οσο δεν ολοκληρωνεται μας ζωνουν τα φιδια, εχω σταματησει εδω και καιρο, να πιστευω τις υποσχεσεις των θεσμων μας, απο οπου και αν προεχονται, και ο λογος ειναι πολυ απλος, μια παροιμια μας το λεει ξεκαθαρα, οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.

 Τα εξι τελευταια καταστροφικα χρονια, με διδαξαν να μην εχω καμια εμπιστοσυνη, σε θεσμους και συνιστωσες, που περιβαλουν αυτον τον τεραστιο συλλογο, μιας και ολα αυτα τα χρονια, ηταν μονο λογια και εργα μηδεν, κτυπαω τα καμπανακια της επαγρυπνησης, κρουω με λιγα λογια τον κωδωνα του κινδυνου, για να μην κλαιμε μετα με μαυρο δακρυ.

Εργα κυριοι, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ, σας εχει φοβηθει το ματι μας, ικανους σας εχω να αφησετε την ομαδα για τριτη χρονια στην Γ' για τα προσωπικα σας συμφεροντα, και μετα να ριχνετε ταχα μου, τις ευθυνες αλλου, δεν θα μας φταινε οι αλλοι, εαν κτυπα ξυλο συμβει αυτο, αλλα εσεις οι εκ των εσω χωρις σχεδιο φωστηρες, για αυτο λοιπον ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ κυριοι τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ολοκληρωστε την.

Προεδρε του ΑΣ αφησε τα ευχολογια και τις υποσχεσεις τριτων, απο οπου και αν προερχονται και κανε την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ πραγματικοτητα, και ασε τα κολπα του στυλ, στριβω δια του αρραβωνος, δεν σε βαλαν εκει οι κολλητοι σου για βιτρινα, αλλα για την ολοκληρωση της, εσεις ειστε ο υπευθυνος των ενεργειων που γινονται για την επιτευξη της.

 Εφορε του ποδοσφαιρικου τμηματος, δειξε μας οτι αξιζεις να κρατας, τις τυχες αυτης της ομαδας στα χερια σου, συγχαρητηρια για το αγωνιστικο κομματι που το ολοκληρωσες με απολυτη επιτυχια, αυτη την στιγμη κρατατε μια καυτη πατατα στα χερια σας, το ονομα αυτης ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, η διαχειριση της και η επιτευξη της θα σας κανει πρωτο μαγκα εαν τα καταφερετε, εαν το μπορειτε καντε το, εαν οχι πειτε το μας τωρα, ο συλλογος βρισκετε στο πιο κρισιμο σταυροδρομι της ιστοριας του, και παιζει την υπαρξη του, το μελλον του, μην πληγωσετε τις χιλιαδες αυτου του κοσμου, που ζει και αναπνεει για αυτο την ομαδα, για ενα να ειστε σιγουρος εαν τα καταφερετε, θα σας το ανταποδωσει με το παραπανω.

Θεσμοι και συνιστωσες,ενα κεφαλαιο με πολλες σελιδες, που δεν ειναι τις ωρας για αναλυση, εσεις λοιπον που δεν ειστε στα πραγματα αλλα ειστε, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια, δεν μας κυνηγανε οι κακες μαγισσες εδω και δυο χρονια, αλλα τα χωρις σχεδιο εργα σας, ειχατε χρονο να κανετε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, πριν το κατεστημενο θελησει να αλλαξει τους νομους, και οχι να στηριζεστε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα, λαικη απαιτηση απο τον απλο κοσμο του ΑΡΗ προς ολους σας η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, οι αλλιως κλειστε τα μαγαζακια σας, ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πρεπει να ζησει και θα ζησει χωρις εσας.

 Η βαθμολογια και τα σημερινα αποτελεσματα εχουν ως εξης:

Θύελλα Φιλώτα – Άρης 0-0
Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-2
Απόλλων Καλαμαριάς – Κοζάνη 2-1
Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σερρών 3-0 (άνευ αγώνος)
ΑΠΕ Λαγκαδά – Εθνικός Αλεξ. 5-0
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – ΑΟ Καβάλα 1-3
Εθνικός Αγιονερίου – Εορδαϊκός 1-1
Καμπανιακός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0
Ρεπό: Δόξα Δράμας

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Χάρης Σαμαράς): Α. Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Δ. Κοντογουλίδης, Πιριτζάους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (86’ Κατσούλης), Γ. Μπαστάνης, Ιορδανίδης (59’ Ελευθεριάδης), Στεφανίδης, Θ. Μπαστάνης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης (62’ Τάτος), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (72’ Ντούνης), Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης (62’ Ν’ Λουντούλου).