Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ - ΑΡΗΣ 0-6

Ο Θεος του πολεμου, εβαλε τελος στον εφιαλτη των χωραφιων, εβαλε τελος σε ενα μαρτυριο που κρατησε δυο χρονια, σε ενα μαρτυριο που παραλιγο να αφανισει τον συλλογο,αλλα και στερησε την δυνατοτητα παραγωγη νεας γενιας φιλαθλων, και ολα αυτα για χαρη καποιων λιγων, που ζουν εις βαρος του συλλογου, η ευρεια σημερινη μας νικη επι καποιων εντεκα, σαν επιλογος σε αυτην την χρονια, δεν μου λεει απολυτως τιποτα, η μεγαλη βαθμολογικη διαφορα, εναντι των αδυναμων αντιπαλων μας, επισης δεν μου λεει κατι, αυτο που μου λεει πολλα, οχι μονο σε μενα αλλα και στην πλειοψηφια του κοσμου, που αγαπα αυτην την ομαδα παραφορα, ειναι η λαθος αποφαση των λιγων εναντι των πολλων, που οδηγησαν την ομαδα σε αυτο τον γολγοθα, με οτι αυτο συνεπαγεται, χωρις να υπαρχει κατι χειροπιαστο, οδηγησαν την ομαδα στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα.

 Κανοντας τον απολογισμο αυτης της αποφασης, βλεπουμε οτι δεν αλλαξε τιποτα αυτα τα δυο χρονια αυτης της περιπετειας, σε πρωτο πλανο η μιζερια, η φτωχεια, και η αβεβαιοτητα, για το τι μελλει γενεσθαι αυριο, και η απαξιωση του κοσμου, σε αυτο που του προσφερουν, δεν υπηρξε ουτε υπαρχει οραμα και ελπιδα για κατι μεγαλο, γιατι απλουστατα οι εχοντες επι της σκηνης αλλα και επι του παρασκηνιου τις τυχες της ομαδος στα χερια τους, δεν το επιτρεπουν λογω των μικροσυμφεροντων τους, πανω απο ολα η τσεπη του και σε δευτερη μοιρα η ομαδα της καρδιας μας.

 Την πρωτη χρονια του μαρτυριου, ανεβοκατεβαζαν απο την συγχυση τους, εφορους και προεδρους ερασιτεχνη, και στο τελος που γινετε το ταμειο, το πουλακι ειχε πεταξει, χαθηκε η χρονια και η ανοδος, αποτελεσμα αλλη μια μαυρη σελιδα, εξαιτιας τους στην ιστορια του συλλογου, και την φετινη χρονια ενω επιτευχθηκε η ανοδος ειχαν αφησει την εκκαθαριση στην τυχη της, μεχρι να κτυπησουν οι καμπανες του νεου νομου για να κινηθει κατι, χωρις να ξερουμε τι και πως και αν γινει, ερασιτεχνικες κινησεις υψηλου ρισκου, απο ανθρωπους επικυνδινους για να ειναι στα κοινα του συλλογου.

 Κανεις μα κανεις, απο ολους αυτους τους δηθεν Αρειαναρχες, που πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες, δεν ψαχτηκε για την ευρεση ενος ισχυρου επενδυτη τυπου Λασκαρη, μονο και μονο για να μην χασει τα κουμαντα, και για να το κανουμε πιο λιανα για να μην χασει την μασα, η αγια εδρα των γνωστων αγνωστων, που κατεστρεψαν τον συλλογο καλα κρατει, και με αλλο προσωπειο, κραταει τον ΑΡΗ μας χαμηλα, μικροπαρεακια που δεν αφηνουν τον συλλογο να βρει τον δρομο του, και τον εχουν δεσμιο στις ορεξεις τους.

 Το βλεπω το εργο, θα μας παρουσιασουν τις λυσεις που αυτοι θελουν, τις λυσεις που βολευουν τα θελω τους, με τον γνωστο αυταρχικο τους τροπο, και παντα προ τετελεσμενων γεγονοτων, λυσεις εφημερες υψηλου ρισκου, και φυσικα του χεριου τους, γιατι μονο ετσι μπορουν να τις ελεγχουν, με τις αναλογες εξυπηρετησεις εκατερωθεν, διοτι εχουν σαν γνωμονα, απο την παρακαταθηκη των πρωην ηγετων τους, το μοτο πανω απο ολα το μεροκαματο τους, και ο ΑΡΗΣ στο περιθωριο.

 Δεν θελουν την υγεια που εχει το μπασκετικο τμημα, γιατι εκει τους εχουν βαλει στο περιθωριο, και καλα κανανε, εχουν κανει στο ποδοσφαιρικο τμημα, περα ολους τους ικανους ανθρωπους, που θα μπορουσαν να βρουν λυσεις, και να προσελκυσουν αξιοπιστους επενδυτες,και ετσι μετα απο δυο χρονια στα χωραφια της ντροπης, προσπαθουν να μας περασουν οτι η τωρινη λυση ειναι η μοναδικη, δεν ειναι κυριοι υπαρχουν και αλλες.

 Εαν ειχαν κανει εκκαθαριση, θα ηταν ο συλλογος οικονομικα καθαρος, και προσβασιμος σε καθε ενδιαφερομενο επενδυτη, δεν εχει γινει ομως για τους δικους τους λογους, κανεις δεν ξερει ποσα χρωσταμε και που, με αποτελεσμα εαν ηθελε καποιος να ασχοληθει σοβαρα, με αυτην την κατασταση να παραμενει ανενεργος.

Δεν ειμαι ασιοδοξος με το τι θα συμβει στην συσταση της νεας ΠΑΕ, πιθανων να παραδωσουν την ομαδα στην τωρινη κατασταση, που δεν αποτελει λυση για το μεγεθος του συλλογου, αλλα μπαλωμα στις λαθος επιλογες τους, πισωγυρισμα κατα την προσωπικη μου αποψη, για τον ΑΡΗ του μελλοντος, δεν εχω κατι με τον σημερινο εφορο, εκανε τα λογια του πραξη και με το παραπανω, οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι,αλλα δεν μπορει το κατι παραπανω, δεν ειναι αυτο που ονειρευεται ο κοσμος, δεν μπορει να δωσει οραμα, ειναι μετριων δυνατοτητων για τα θελω μας, ειναι με λιγα λογια λιγος για την δυναμικη του συλλογου.

  Ελπιζω να εμφανισθει απο το πουθενα, ενας θεοσταλτος οικονομικα ισχυρος επενδυτης, στην γενικη συνελευση και να μας εκτοξευσει στα ουρανια, ονειρο θα πεις και με το δικιο σου, ομως ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνει αυριο.

 Για να δουμε πως διαμορφωθηκε το σημερινο αποτελεσμα, στο 9ο λεπτο  ο Καπνιδης εκανε το 0-1, στο 11ο λεπτο ο ιδιος παικτης, διπλασιασε τα τερματα για την ομαδας μας κανοντας το 0-2, στο 34ο λεπτο ο Ντουνης εκανε το 0-3, στο 37ο λεπτο ο Κωνσταντινιδης ανεβασε τον δεικτη του σκορ στο 0-4, και το ημιχρονο εκλεισε με το δευτερο τερμα του Ντουνη στο 41ο λεπτο πετυχαινοντας το 0-5, το τελικο αποτελεσμα διαμορφωθηκε στο 90ο λεπτο απο τον Κυβελιδη που εγραψε το 0-6.

 Τα αποτελεσματα και η τελικη βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

Έβρος Σουφλίου – Άρης 0-6
Κοζάνη – Εθνικός Σερρών 3-0 (άνευ αγώνος)
Απόλλων Καλαμαριάς – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0 (άνευ αγώνος)
Δόξα Δράμας – ΑΟ Καβάλα 1-2
Νέστος Χρυσούπολης – Εορδαϊκός 3-2
Θύελλα Φιλώτα – Ηρακλής Αμπελοκήπων 5-0
ΑΠΕ Λαγκαδά – Καμπανιακός 4-2
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αγιονερίου 2-5
Ρεπό είχε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης 

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμιος, Δροσάκης (62΄ Μέρτικος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Τζελέπης (46΄ Μεμέτ), Δραγανίδης, Χισανασβίλι, Εφραιμίδης (87΄ Κουτσούλας), Ζυγκερίδης.

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Τσουμάνης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς (46΄ Σαμαρόπουλος), Κωνσταντινίδης (60΄Ανδρεάκος), Καζναφέρης, Ντούνης, Καπνίδης, Τάτος (60΄ Μπουλγκουρίδης), Κυβελίδης.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Εγώ δεν θα πω ότι δεν με πείραξε η ήττα μας από τα βαζέλια.

 Αποδείχτηκε από το πρώτο δεκάλεπτο ότι οι διαιτητές μέχρι και καλάθι θα μας έβαζαν για να κερδίζει ο λαγός, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε.

 Ούτε θα πω ότι έμεινα εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση της ομάδας που τόσες φορές φέτος μας έχει κάνει να φέρουμε συνειρμούς αυτοκράτορα.

 Η σειρά τέλειωσε και πάμε τώρα δυνατά με το χανούμι να βγάλουμε τα γούστα μας και να κλείσουμε με νίκες την σεζόν που όλοι μας θα συμφωνήσουμε ότι ήταν 100% επιτυχημένη.

 Πιστεύω πλέον ότι όλοι οι Αρειανοί αλλά και οι περισσότεροι φίλαθλοι του μπάσκετ καταλήγουν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι είμαστε εδώ για να μείνουμε.

 Σύντομα οι στόχοι μας θα αλλάξουν και από εκεί που μας ενδιέφερε να μην περνά καμιά ομάδα εύκολα από το παλέ, θα έχουμε στόχους πρωταθλητισμού και τίτλων στην Ευρώπη.

 Ανεβήκαμε επίπεδο αδέλφια.

 Μετά από πολλά χρόνια είμαστε πλέον περήφανοι για την ομάδα αυτή και σκορπάμε τρόμο στους αντιπάλους.

 Τώρα είναι η σειρά μας σαν οπαδοί του Θεού, να αλλάξουμε επίπεδο.

 Να ανεβούμε και εμείς εκεί που πρέπει.

 Η σειρά των όσων αγώνων χρειαστεί με την χανούμισσα είναι η ευκαιρία να το δείξουμε.

 Κόλαση να είναι το γήπεδο αλλά κόσμιο.

 Να σφίγγει σαν μέγγενη τα δικέφαλα μορφώματα αλλά χωρίς παρεκτροπές.

 Και έτσι να βοηθήσουμε ουσιαστικά την ομάδα γεμίζοντας για πολλοστή φορά τον ναό του μπάσκετ και γλεντώντας τον συφερτό που έχει την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο μας. 

 Αδέλφια παρά την ήττα είμαι πλέον πεπεισμένος ότι τα καλύτερα έρχονται.

 Και μάλιστα σύντομα.

 Η στήριξή μας προς την διοίκηση και την ομάδα πρέπει να είναι τεράστια όπως τεράστια είναι και η προσπάθεια που έγινε. 

Στην κερκίδα θα με βρείτε αδέλφια….

 Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ