Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ, ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ


Μαίανδροι, Σαηεντολογία και η βλακεία δεν έχει ηλικία!

Δανείζομαι το σύνθημα των Ιερολοχιτών το οποίο έχει να κάνει με την τρέλα για τον Άρη (και το οποίο έχουμε να ακούσουμε καιρό) και το τοποθετώ σε μια νέα βλακεία η οποία ούτε με την τρέλα με τον Άρη έχει να κάνει ούτε με την αγάπη (ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ) για τον σύλλογο.

  Έχει να κάνει με την απύθμενη βλακεία του καθένα που έχει κόψει και ράψει τον Άρη στα μέτρα του/ης και άγει και φέρεται ως παντογνώστης, ιδιοκτήτης, ιδρυτής, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ κλπ κλπ.

Αλήθεια που ήσασταν ΟΛΟΙ σας όταν ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης χρεωνότανε με εκατομμύρια ευρώ και βυθιζότανε στην ανυπαρξία ΜΟΝΟΣ του!;

 Θα σας απαντήσω εγώ.

 1. Ασχολιόσασταν (γλείφατε) με τον κάθε τοσοδούλη παράγοντα που ήρθε είδε και απήλθε, με τον κάθε άφραγκο που είχε το know how

 2. Καταφέρατε να χωρίσετε τον Άρη σε χίλια κομμάτια με ραδιόφωνα, group, εφημερίδες κλπ κλπ και σήμερα περιμένετε στην σειρά κάθε βράδυ σε ραδιοφωνάκια να μιλήσετε σε φαλακρούς και οπαδούς ΑΛΛΩΝ ομάδων και να πείτε το αμίμητο: ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΓΑ..

 3. Βρίζατε απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ τους οπαδούς (οι οποίοι έχουν τεράστια ευθύνη σε μεγάλο κομμάτι αυτής της κατάντιας) αλλά ξεχνάτε εύκολα και χτυπάτε σε "πτώμα" καθώς όταν παλιός πρόεδρος του Σούπερ μιλούσε στεκόσασταν στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα...γιατί "φοβόσασταν".

Δεν υιοθετώ αυτή την πρακτική απλά θυμίζω μερικά πραγματάκια που εύκολα ξεχάσαμε.

 Στην τελική ο Super 3 δείχνει με πολλούς τρόπους οτι την κάθαρση του την ξεκίνησε, ΕΣΕΙΣ τι κάνετε;

 4. Το μόνο όργανο που θα μπορούσε να ασκήσει κριτική και ΕΛΕΓΧΟ σε κάθε διοίκηση το καταντήσατε ΚΑΦΕΝΕ! (ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ)

Πια είναι η λύση;

 ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;

SOLD OUT ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΜΟΝΙΜΟ

 Υ.Γ: ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ. ΜΟΝΙΜΟ

 Υ.Γ 2: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑ(ΝΤΟΥ)

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΥ