Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΡΗΣ 1-1

 Ξεκινησε με τα κοπων και βασανων το πρωταθλημα της Football League, η ξενικη ονομασια μας μαρανε, δεν κοιταμε την ανικανοτητα της διοργανωτριας αρχης, στο να διεξαγει χωρις προβληματα μια διοργανωση, που δεν ξερουμε κιολας τι τελος θα εχει.

Χωρις τηλεοπτικη στεγη, χορηγους, και μηδαμινα εσοδα, ειναι τρομερα δυσκολο να ανταπεξελθουν ενα μεγαλο ποσοστο ομαδων στις απαιτησεις που θα προκυψουν, με αποτελεσμα στο μεσον τις σαιζον να δουμε αποχωρησεις αυτων.

 Πρεμιερα λοιπον με καθυστερηση ενος μηνα και βαλε, παραλιγο να καουμε στο ζεσταμα, με ολο αυτο το καραγκιοζιλικι της διοργανωτριας αρχης, ενα σχεδον γυρο φιλικα καναμε, απο τον Μαη φθασαμε Νοεμβρη, για να βγουμε σημερα στο χορταρι, παλι καλα που δεν πιασαμε χριστουγεννα, να γελαει ο κοσμος με τα χαλια του ποδοσφαιρου μας.

 Για εμας ο στοχος ειναι η ανοδος, οσο πιο γρηγορα επιτευχθει, τοσο πιο γρηγορα θα πανε οι καρδιες μας στις θεσεις τους, συνεχομενες νικες, και διαφορα ασφαλειας απο τους υπολοιπους απο τις πρωτες κιολας αγωνιστικες ειναι το φαρμακο στην προσπαθεια αυτη, για να τελειωσει μια και καλη το μαρτυριο αυτο που μας εχει κρατησει τρια χρονια μακρια απο την κατηγορια που μας αρμοζει, τρια χρονια χαμενα γεματα πονο.

 Τιποτα δεν θα μας χαρισθει σε αυτην μας την προσπαθεια, ολα τα παιχνιδια θα ειναι αιμα και αμμος, ολοι θα θελουν να κερδισουν τον θεο του πολεμου, η εστω να του κοψουν βαθμους για να ακουστουν, το οπλο το δικο μας σε ολα αυτα ειναι ενα, να ειμαστε ενωμενοι, και στην καλη και στην στραβη, ολοι μια γροθια, και δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα και κανεναν, παμε να τελειωνουμε λοιπον αυτο τον μαραθωνιο που θα εχει στην διαρκεια του απο ολα, ειναι μια κατηγορια περιεργη και πρεπει να εχουμε το νου μας.

Στα δυσκολα με το ξεκινημα, αντι για τρεις ποντους ενας, χαμενοι δυο ποντοι, ας ελπισουμε να ειναι και οι τελευταιοι.

Η πρεμιέρα της Football League δεν ξεκινησε με νικη για την αγαπημενη μας ομαδα, με αποτελεσμα να αφησει δύο πολύτιμους βαθμους στην Θεσσαλία στην προσπάθειά της για άνοδο, μένοντας στο 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με λιγα λογια ειχαμε γκελα με το καλημερα, δεν χρειαζεται γκρινια, παρα μονο το σημερινο παθημα να μας γινει μαθημα, ωστε να μην ξαναεπαναληφθει στην συνεχεια, τα καμπανακια του κινδυνου χτυπησαν με το καλημερα, και ας ελπισουμε να πιασουν τοπο.

Αγωνιστικα παρουσιασαμε τα ιδια προβληματα, που ειχαμε στα φιλικα παιχνιδια, αλλα και στο νικηφορο παιχνιδι κυπελου, δεν τα διορθωσαμε και δυστυχως τα πληρωσαμε.

Οι γηπεδούχοι προηγηθηκαν στο σκορ στο 49ο λεπτο με τον Φέτση, η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Διούδη, ο τερματοφύλακας του Άρη κατα την εκτελεση του μπορεί να απομάκρυνε τη μπάλα, αλλα στην συνέχεια κερδιζοντας το ριμπαουντ ο παικτης των γηπεδουχων έστειλε την μπαλα στα δίχτυα γραφοντας ετσι το 1-0.

 Η ομαδα μας αφυπνιστηκε αλλα ηταν ηδη αργα, στο 72ο λεπτο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τη κεφαλιά του Ραούλ Μπράβο που εγραψε το τελικο 1-1.

Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελος της αναμετρησης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, που ναι μεν άφησε πληρως ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, οχι όμως την ομαδα μας, που συνεχιζει προβλημάτιζει για μία ακόμη φορά με την αποδοση της, όπως και στα περισσότερα από τα φιλικά της παιχνίδια.

Κακο ξεκινημα λοιπον, δεν χρειαζονται αναθεματισμοι, θα βρεθει η λυση εκ των εσω, ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΡΙΞΗ και ολα θα βρουν τον δρομο τους.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68' Υφαντής), Μπλέντι, Τζέκος (63' Ντάνκουα), Μπιτέλης, Ντιάτα (78' Βουκομάνοβιτς)
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης (78' Ανάκογλου), Μπράβο, Αντρέου (59' Ντούνης), Ίλιτς, Καπνίδης, Τάτος, Ρόβας (85' Νέτο), Μιλούνοβιτς

 Τα αποτελεσματα της πρωτης αγωνιστικης ηταν τα εξης:

Πανσερραϊκός - Ελευσίνα 2-1 (1-1)
 
Κισσαμικός - ΟΦΗ 1-1 (0-0)
 
Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα 3-2 (1-2)
 
Σπάρτη - Πανθρακικός 2-1 (1-1)
 
Παναιγιάλειος - Χανιά 0-0 (0-0)
 
Αχαρναϊκός - Καλλονή 3-0 (1-0)
  
Καρδίτσα - Άρης  1-1 (0-0)
 
Αγροτικός Α. - Τρίκαλα 3-1 (1-0) 
 
 Η βαθμολογια με τα την ολοκληρωση της πρωτης αγωνιστικης ηταν η εξης: 
 
1. Αγροτικός Αστέρας 3
2. Απόλλων Σμύρνης 3
3. Πανσερραϊκός 3
4. Σπάρτη 3
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 1
6. Άρης1
7. Κισσαμικός 1
8. ΟΦΗ 1
9. Αιγινιακός 1 10. Λαμία 1
11 . Παναιγιάλειος 1
12. ΑΟ Χανιά 1
13. Αχαρναϊκός 1
14. Καλλιθέα 0
15 . Πανελευσινιακός 0
16 .  Πανθρακικός 0
17 . ΑΟ Τρίκαλα 0
18 . Καλλονή 0