Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΓΙΟΥΧΑ

ΑΡΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-1

Κυριακη στο χαριλαου για εμας τους παλιους, Κυριακη στο Κλεανθης Βικελιδης για εσας τους νεωτερους, αξια ανεκτιμητη να συναντας ολες τις γενιες των υπεραπιστων του Θεου στο ναο του.

Οσοι βρισκονται στην πολη του Θεου, και δεν γευονται αυτο το νεκταρ τις μεγιστης χαρας αυτοι χανουν δεν θα του κακολογησω, μπορει να πληγωθηκαν απο προσωπα και πραγματα και με το δικιο τους να ειναι στραβωμενοι, αλλα σε ολο αυτο ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Αρης Θεσσαλονικης.

Για εμας που βρισκομαστε μακρια λογω τις οικονομικης κρισης, που δεν θα μας σταθει ομως εμποδιο να βρεθουμε σε οσα περισσοτερα παιχνιδια μπορουμε, μονο και μονο που βλεπουμε εσας τα αδερφια μας, να απλωνετε το κιτρινομαυρο χρωμα στον ναο, και να αφηνεται τα λαρυγγια σας για αυτον μας φθανει, ειναι σαν να ειμαστε διπλα σας και εμεις, νιωθουμε τα κτυπηματα της καρδιας σας σαν να ειμαστε εκει, τραγουδαμε και εμεις μαζι σας στον δικο σας ρυθμο.

 Ολο αυτο το μεγαλειο, η ιεροτελεστια των στιγμων, λεγεται Αρης Θεσσαλονικης, και για να το νιωσει καποιος πρεπει να ανηκει σε αυτην την τεραστια οικογενεια, θα πρεπει να ειναι γεννημενος μαχητης, να ξερει να παλευει στα ευκολα και στα δυσκολα, θα πρεπει να ειναι εκλεκτος του Θεου, για να μπορει να δει μεσα απο τα ματια μας αυτη την φλογα της αγαπης μας.

 Περασαμε δυσκολες στιγμες και ακομα τραβαμε κουπι να βγουμε απο αυτες, φθασαμε στον πατο του βαρελιου τρεις φορες, οχι επειδη μας νικησαν σε καποια μαχη οι εχθροι μας, απλα καποιοι εκ των εσω καλοθελητες εκμεταλευτηκαν την εσωστρεφεια μας, που ειναι το αδυνατο σημειο εδω και χρονια, και πληγωσαν αυτο που λατρευουμαι.

Δεν καταφεραν ομως να μας αποτελειωσουν, και ουτε θα το καταφερουν ποτε οσο υπαρχεις εσυ, εγω, εμεις, γιατι αυτος ο συλλογος ειναι γεννημενος για να μεγαλουργησει και θα μεγαλουργησει, οπλο μας σε αυτην την προσπαθεια, θα πρεπει να ειναι η ΕΝΟΤΗΤΑ και μονο αυτη, η ασπιδα του σε καθε απειλη απο οπου και αν προερχετε, η ΙΣΧΥΗΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ θα αποτελεσει το φοβητρο ολων σε οσους θελησουν να του κανουν κακο.

 Σας ζαλισα με τις αμπελοσοφιες μου, αλλα εκρινα οτι πρεπει να πω λιγα λογια, για την μεγαλη μας επιστροφη εκει που ανηκουμε, στηριξη εντος και εκτος εδρας οπου παιζει ο Θεος, και ενοτητα παντου τα οπλα μας απεναντι σε ολους, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ισχυρα ειναι, δεν εχουμε τιποτα να μας χωρισει, εχουμε ομως πολλα που μας ενωνουν, και αυτο ειναι η παραφορη αγαπη μας για αυτον τον συλλογο.

Αφορμη για ολα αυτα στον προλογο μου πιο πανω, ηταν το κακο ενστικτο που ειχα εδω και πολυ καιρο για την παρατεταμενη κακη αγωνιστικη κατασταση στην οποια βρισκεται η ομαδα, απο τα φιλικα εως και την σημερινη αναμετρηση, απο σημερα κιολας χρειαζεται μεγαλες αποφασεις, ηρεμια και ανασυνταξη δυναμεων για να μην τρεχουμε στο τελος του πρωταθληματος, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια απο κανεναν, διοικηση, τεχνικη ηγεσια, παικτες, αναλαβετε τις ευθυνες και καντε το αυτονοητο, υπομονη τελος.

 Παμε να δουμε ομως τι εγινε στην σημερινη αναμετηση.

 Η ομαδα της Κατερινης έκανε την έκπληξη της 2ης αγωνιστικής της Football League, αφου κατορθωσε να αποσπασει τον βαθμο της ισοπαλίας κόντρα σε εναν πολυ κακο Άρη με 1-1 από το Κλεάνθης Βικελίδης με το γκολ του Ρανγκέλοφ στο 86΄ και τον Τάτο να ισοφαρίζει στο 96' με εύστοχο κτυπημα πέναλτι σε ανατροπη που κέρδισε ο Τζεμπούρ.

Αυτό ήταν το δεύτερο στο καπακι κακο αποτέλεσμα για την ομάδα μας σε επισημο παιχνιδι, συνεχεια ομως των κακων εμφανισεων εδω και πολυ καιρο, που δειχνει ανετοιμη μεχρι στιγμης να ανταπεξελθει  στις απαιτησεις και προκλησεις αυτης της κατηγοριας, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα της προηγουμενης αγωνιστικης  ηρθε και δευτερη στραβη, που απογοητευσε και ξενερωσε τον κοσμο της ομαδας,  δεν αποκλείεται πλέον κατα την διαρκεια τις ημερας να δρομολογηθουν εξελίξεις.
Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (65' Νέτο), Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Ίλιτς (46' Μπαργκάν), Καπνίδης (56' Τζεμπούρ), Τάτος, Μιλούνοβιτς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (85' Ραγκέλοφ), Πασαλίδης, Μουταφίσκι, Πατράλης, Μουκίδης (60' Γκατζολάρι), Ζούρκος, Φασίδης (80' Ονουάτσι), Γκούρτσας.

Τα αποτελεσματα της 2ης αγωνιστικης ηταν τα εξης:

Άρης - Αιγινιακός 1-1 (0-0)
Σπάρτη Απόλλων Σμύρνης 0-2 (0-2)
Καλλιθέα - Παναιγιάλειος 1-0 (0-0)
Πανθρακικός Καρδίτσα 0-0 (0-0)
Χανιά - Αγροτικός Αστέρας 0-2 (0-2)
Τρίκαλα - Πανσερραϊκός 1-1 (0-1)
Λαμία - Κισσαμικός 2-0 (1-0)
Ελευσίνα - Αχαρναϊκός 1-3 (0-2)
ΟΦΗ - Καλλονή 2-1 (1-0) παίζει ακόμη

 Η βαθμολογια μετα τα σημερινα αποτελεσματα ειναι οι εξης:
1. Αγροτικός Αστέρας 6
2. Απόλλων Σμύρνης 6
3. Αχαρναϊκός 4
4. Πανσερραϊκός 4
5. Λαμία 4
6. Καλλιθέα 3
7. Σπάρτη 3
8. Άρης 2
9. Αιγινιακός 2
10.Αν. Καρδίτσας 2
11. ΟΦΗ 2
12. Παναιγιάλειος 1
13. ΑΟΧ 1
14. Τρίκαλα 1
15.  Πανθρακικός 1
16 .Κισσαμικός 1 17. Καλλονή 1
18. Πανελευσινιακός 0