Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 0-1

Το πρωτο τριποντο της χρονιας ηρθε, μπορει να καθυστερησε δυο αγωνιστικες λογω διαφορων συνθηκων, που δεν ειναι της παρουσης να θα καθησω να αναλυσω το τι και πως, ηρθε ομως την καταλληλη στιγμη, δινοντας ετσι το εναυσμα για συνεχομενες νικες, μεχρι την επιτευξη του τελικου στοχου, που δεν ειναι αλλος απο την γρηγορη επιστροφη μας εκει που ανηκουμε.

 Αποστολη Κισσαμικος ελαβε τελος, ζητουμενο ηταν η νικη και το τριποντο,εξετελεσθει με τον καλυτερο δυνατο τροπο, χωρις πολλα πολλα, παμε παρακατω λοιπον, να περασει ο επομενος.

 Η ομαδα μας δεν επαιξε μπαλαρα, η διαφορα ποιοτητας ομως μεταξυ εμας και του αντιπαλου μας, ηταν εμφανης στο χορταρι, δεν απειληθηκαμε σε κανενα σημειο του αγωνα, φθανοντας ετσι στην πρωτη μας νικη.

 Στο πρωτο μερος ειχαμε αρκετες ευκαιριες να ανοιξουμε το σκορ, αυτο ομως δεν κατεστει δυνατο,  με την εισοδο του Καπνιδη στον αγωνιστικο χωρο, ο περσινός πρώτος σκόρερ μας στη Γ' Εθνική που μπήκε στο 46ο λεπτο με διαγώνιο σουτ στο 51ο λεπτο νίκησε τον Λαζαρίδη, ανοίγοντας το σκορ, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα κανοντας ετσι το τελικο 0-1.
 
 Μεγαλο προβλημα στο χθεσινο παιχνιδι ηταν η διαιτησια, που εκανε απιστευτα λαθη, ολα εις βαρος της ομαδας μας, κιτρινισε 7 παικτες της ομαδος μας σε ενα ηρεμο παιχνιδι που δεν ανοιξε μυτη που λενε στην καθουμιλουμενη, στο 32ο λεπτο ακυρώσε ως οφσάιντ γκολ του Ιλιτς, ενώ στο 41ο λεπτο δεν εδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ραούλ Μπράβο στη μικρή περιοχή, σημαδια που θα πρεπει να τα δουμε, ωστε στο μελλον να μην ξανασυμβουν.

 Με το διπλο στα Χανια η ομαδα μας πηγε στους 5 βαθμους, και ξεκιναει την αντεπιθεση της, η αντιστροφη μετρηση ξεκινησε με προορισμο την κορυφη.

 Για ενα ακομη παιχνιδι οι φιλοι της ομαδας μας ηταν εκει στο πλευρο του Θεου, αφηνοτας την φωνη τους για αυτο που λατρευουν και αγαπανε, οπου παιζει ο Θεος δεν θα ειναι μοναχος, καθε φορα στην πραξη.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου (46΄Καπνίδης), Νέτο, Παυλίδης (57΄Ρόβας), Ίλιτς, Τάτος, Μιλούνοβιτς

Κισσαμικός (Σ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Σίλβα, Μαρτίνες, Θέος (62΄Μάτζης), Κίκε, Μίλιτς

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια ειναι τα εξης:

ΟΦΗ - Ελευσίνα 2-0
Απόλλων - Αίγο 2-0
Καλλονή - Λαμία 0-2
Αχαρναϊκός - Τρίκαλα 0-1
Αιγινιακός - Πανθρακικός 2-1
Αγροτικός Αστέρας - Καλλιθέα 5-3
Καρδίτσα - Σπάρτη 0-2
Κισσαμικός - Άρης 0-1
Πανσερραϊκός - Χανιά σημερα

1. Απόλλων Σμύρνης 9
2. Αγροτικός Αστέρας 9
3. Λαμία 7
4. Αχαρναϊκός 6
5. Σπάρτη 6
6. Άρης 5
7. ΟΦΗ 5
8. Αιγινιακός 5
9. Πανσερραϊκός 4
10. Τρίκαλα 4
11. Καλλιθέα 3
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 2
13. Καλλονή 2
14. Χανιά 1
15. Κισσαμικός 1
16. Παναιγιάλειος 1
17. Πανθρακικός 1
18. Πανελευσινιακός 0
* Πανσερραϊκός και Χανιά έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο