Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΠΝΙΣΕ

ΑΡΗΣ - ΧΑΝΙΑ 2-1

Παιζεις με την φωτια και κερδιζεις, για καλη σου τυχη δεν καιγεσε, καπου ομως το παραμυθι αυτο πρεπει να τελειωσει, σου την χαρισε η τυχη μια φορα σου την χαρισε δυο φορες, δεν θα ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου, να πεφτεις απο τον Λευκο Πυργο και να βρισκεις πορτοφολι, θα σου κατσει η στραβη και θα ψαχνεσαι, ηδη με το ξεκινημα του πρωταθληματος εχεις χασει τεσσερις βαθμους, σε μια κατηγορια που απωλειες στοιχιζουν.

Τα αμυντικα μας κενα ειναι τεραστια, τα λαθη μας τραγικα, γινονται οι αντιπαλοι μας μαγκες απο το πουθενα, εχοντας την ψευδαισθηση οτι θα αποσπασουν βαθμο η βαθμους, αυτο πρεπει να σταματησει αμεσα, δυστυχως δεν λυνονται τα προβληματα αυτα, απο τους ηδη υπαρχοντες στο ροστερ, χρειαζομαστε ενισχυσεις σε θεσεις κλειδια, οπως ενα αμυντικο χαφ τυπου Νατσο Γκαρσια, και ενα στοπερ τυπου Ροναλντο Γκιαρο που θα επνεουν σιγουρια στα μετοπισθεν, και οχι σε καθε φαση να κλεινουμε τα ματια μας, και να λεμε ωχ παναγια μου, οπως κανουμε εως τωρα.

Θα το επαναλαβω για πολλοστη φορα, ειμαστε τυχεροι που με τοσο ασχημη αμυντικη λειτουργια, δεν εχουμε παθει καμια λαχταρα, στο προηγουμενο παιχνιδι ηταν ο Ιλιτς που εβγαλε την ομαδα απο το αδιεξοδο, σημερα για καλη μας τυχη ηταν ο Αντωνης Καπνιδης που ειχε οπλισει πριν μπει στο παιχνιδι, και με την εισοδο σε αυτο χρειαστηκε, μονο τεσσερα λεπτα για να πιστολιασει την ομαδα των Χανιων, και να επαναφερει τις καρδιες μας στις θεσεις τους.

 Τελος καλο ολα καλα για το 2016, ειμαστε μεσα στους στοχους μας, το 2017 πρεπει να μας βρει ακομη καλυτερους, τελειωνοντας την υποθεση ανοδο το συντομοτερο δυνατο.

Ας δουμε λοιπον πως διαμορφωθηκε το σημερινο αποτελεσμα, τα Χανιά ξεκινησαν δυνατα το παιχνιδι και στο 8ο λεπτο είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Φουρλανου, ο Άρης απάντησε και αυτός με δοκάρι στο 14ο λεπτο όταν το σουτ του Ντούνη μέσα από την περιοχή η μπαλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και στην συνεχεία απομακρύνθηκε.

 Οι φιλοξενούμενοι προηγηθηκαν στο 20ο λεπτο όταν μετά από λάθος του Ανάκογλου στη μεσαία γραμμή, ο Ζέρης εκμεταλευτηκε το δωρο που το εγινε και εκανε το 0-1.

 Η ομαδα μας αρχισε να πιεζει ασφυκτικα για την ισοφαριση, η πιεση αυτη απεφερε καρπους στο 40ο λεπτο, με σκόρερ τον αρχηγο της Ανδρεα Τάτο, οποιος με ενα υπεροχο σε εκτελεση σουτ μεσα απο την μεγαλη περιοχη εφερε το παιχνιδι στα ισια.

 Στο δευτερο ημιχρονο η ομαδα μας επαιξε φουλ επιθεση, προσπαθοντας να διασπασει το αμυντικο τειχος, που ειχαν υψωσει οι φιλοξενουμενοι γυρω απο την περιοχη τους, οι οποιοι προσπαθουσαν με νυχια και με δοντια να αποσπασουν τον βαθμο της ισοπαλιας, την λυση εδωσε ο πρωτος σκορερ της περσινής αγωνιστικης περιόδου Αντωνης Καπνιδης, που μπήκε στο 87ο λεπτο στο παιχνιδι και στο 91ο λεπτο χωρις πολλα πολλα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κανοντας το τελικο 2-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Αποριας αξιον ειναι η μη χρησιμοποιηση του πιο συχνα στην ενδεκαδα, ταλεντο ειναι, δουλευταρας ειναι, δεν μιλαει πολυ απαντα με πραξεις στο γηπεδο, και του αξιζουν περισσοτερες ευκαιριες, προπονητες δεν ειμαστε απλα εκφερουμε την αποψη μας, για ενα παιδι που εχει προσφερει πολλα, θα προσφερει ακομη περισσοτερα, εαν δουλευτει και του δειξουνε εμπιστοσυνη, θα αποτελεσει στο μελλον μηλο τις εριδος και θα αποφερει εσοδα στα ταμεια της ομαδας μας.

 Οι συνθεσεις των δυο ομαδων για την ιστορια ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (N. Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης (67' Τζεμπούρ), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Παυλίδης (87' Καπνίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς, Τάτος, Ντούνης (74' Μιλούνοβιτς).

ΑΟΧ (Θ. Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης (89' Ζόρο), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (68' Ντούμος), Σιάννης, Σταματής, Βαρούχας (55' Νικολόπουλος).

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια με την σημερινη αγωνιστικη εχουν διαμορφωθει ως εξης:

Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας 2-1
Απόλλων - Πανσερραϊκός 1-0
Κισσαμικός - Αιγινιακός 1-0
Λαμία - Καλλιθέα 1-0
Ελευσίνα - Σπάρτη 1-1
Τρίκαλα - Πανθρακικός 3-0
Άρης - Χανιά 2-1
ΟΦΗ - Παναιγιάλιος 1-0
 Καλλονή - Καρδίτσα αύριο 15:00

1. Λαμία 19

2. ΑΡΗΣ 17

 3 . Απόλλων Σμύρνης 17

4. Αχαρναϊκός 14
5 . ΟΦΗ 14

6. Αγροτικός Αστέρας 13

7. Σπάρτη 11

8. Τρίκαλα 10

 9 . Πανσερραϊκός 10

10  . Κισσαμικός 10

11. Πανθρακικός 8

12. Αν. Καρδίτσας 6

13. Αιγινιακός 5

 14 . Παναιγιάλειος 5

15. ΑΟΧ 4

16. Καλλιθέα 3

 17. Καλλονή 3

18. Πανελευσινιακός 1

 Το μπλογκ μας ευχετε στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας, τα καλυτερα σε ολα τα τμηματα, καλα χριστουγεννα και καλη χρονια σε ολους σας.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ

ΑΡΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 3-2

 Εχει μαθει να αντιδραει ειναι ο σημερινος μας τιτλος, που ταιριαζει γαντι τις τελευταιες αγωνιστικες στην ομαδα μας, οι συνεχομενες ανατροπες αποτελεσματων, οταν κατι στραβωνει κατα την διαρκεια του αγωνα, δινουν αυτοπεποιηθηση στις δυνατοτητες των ποδοσφαιριστων μας, και ταυτοχρονα φτιαχνουν τον χαρακτηρα της ομαδας, η αλλιως το μεταλλο αυτης στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο, ωστε να μπορει να ανταπεξερχετε στα δυσκολα.

 Με μεγαλο πρωταγωνιστη τον Σερβο Ιλιτς, που πετυχε δυο τερματα, ο Θεος του πολεμου κερδισε 3-2 τα Τρικαλα, παιζοντας καλο ποδοσφαιρο κατα διαστηματα, και επιβεβαιωσε τον τιτλο του φαβορι της κατηγοριας, ζεσταινοντας τους 10.000 οπαδους του στο Κλεανθης Βικελιδης, που αψηφωντας το τσουχτερο κρυο ηταν παρων στο πλευρο του Θεου.

 Μια ακομη σημαντικη νικη λοιπον προστεθηκε στις ηδη υπαρχουσες, τεταρτη διαδοχικη στην σειρα, που διατηρει σε αποσταση αναπνοης την ομαδας μας απο την πρωτη θεση, στις επομενες αγωνιστικες θα εχει την ευκαιρια να σκαρφαλωσει εκει, και θα μεινει μεχρι το τελος του πρωταθληματος, κλεινοντας ετσι τον εφιαλτη που τον ταλαιπωρει τα τελευταια χρονια.

 Μεσοεπιθετικα η ομαδα μας ειναι κομπλε, εκει που εντοπιζετε το προβλημα μας ειναι στην αμυντικη μας λειτουργια, σε ανυποπτες στιγμες δεχομαστε φασεις και γκολ απο το πουθενα, θυμιζοντας πολλες φορες παιδικη χαρα, πελαγοδρομουμε χωρις λογο, με αποτελεσμα να βρισκομαστε πισω στο σκορ, το οτι δεν το εχουμε πληρωσει ακομη αυτο, ειναι χαρης στην ποιοτητα των παικτων μας απο την μεση και μπροστα, που βγαζουν τα καστανα απο την φωτια.

 Το κενο αυτο τις αμυντικης μας δυσλειτουργειας, πρεπει να καλυφθει αμεσα με τις μεταγραφικες κινησεις του Ιανουαριου, ωστε να τελειωνουμε χωρις προβληματα και οσο το δυνατον γρηγοροτερα την υποθεση ανοδο.

Για να δουμε ομως πως διαμορφθηκε το τελικο αποτελεσμα, η ομαδα των Τρίκαλων προηγήθηκε στο 48ο λεπτο όταν ο Κουσκουνάς νίκησε τον Διούδη κάνοντας το 0-1 για να απαντήσει αμεσα ο Άρης τεσσερα λεπτα αργοτερα στο 52ο λεπτο με την άπιαστη κεφαλιά του Μπαργκάν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Τάτου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 64ο λεπτο έγινε το 2-1 μετά από το πλασε του Ιλιτς δινοντας προβαδισμα στην ομαδα μας,
η ομαδα των Τρίκαλων όμως δεν το πτοηθηκε απο την εκβαση του αγωνα και εφερε το παιχνιδι στα ισια σε 2-2 στο 71ο λεπτο με την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη.

 Στο 82ο λεπτο όμως ο Ίλιτς σκόραρε για δεύτερη φορά δίνοντας την νικη με 3-2 επί των Τρικάλων και συνάμα τη νίκη για την ομάδα μας.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (80΄ Νέτο), Ανάκογλου (46΄Παυλίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς, Τάτος, Μιλούνοβιτς (73΄ Τζεμπούρ).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Νιάρος (68΄ Τζάκσον), Πίντο, Βέρτζος, Ριμπέιρο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (78΄ Μίνγκας), Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης (86΄ Δουκάκης).

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

Καρδίτσα - Κισσαμικός 0-1
Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 0-0
Πανθρακικός - Ελευσίνα 1-0
Σπάρτη - Καλλονή 1-1
Άρης - Τρίκαλα 3-2
Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός 2-0
Χανιά - Λαμία 0-3
Αιγινιακός - Απόλλων 1-2
Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-2
1.Λαμία16




2.Άρης Θεσσαλονίκης14




3.Απόλλων Σμύρνης14




4.Αγροτικός Αστέρας13




5.Αχαρναϊκός11




6.ΟΦΗ11




7.Πανσερραϊκός10




8.Σπάρτη10




9.Πανθρακικός8




10.Τρίκαλα7




11.Κισσαμικός7




12.Αναγέννηση Καρδίτσας6




13.Αιγινιακός5




14.Παναιγιάλειος5




15.Χανιά4




16.Καλλιθέα3




17.ΑΕΛ Καλλονής3




18.Πανελευσινιακός0