Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΡΗΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ αρης...

Κάπως έτσι κατάφεραν από Άρης να σε κάνουν "άρης"...

 Καλησπέρα σας.

 Η αλήθεια είναι πως είπα να κρατηθώ και να μην σχολιάσω τα δρώμενα στον Άρη όσο αυτά διαδραματίζονται, αλλά πλέον η κατάσταση έχει γίνει πραγματικά ένα ΔΡΑΜΑ!

 Σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν πολλά ακόμα, αλλά θα ήθελα να δώσω βάση στα όσα έγιναν μέχρι τώρα και που μόνο ασήμαντα δεν τα θεωρώ.

 Το έγκλημα στην ομάδα ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι (δεν θα ασχοληθώ με τα προηγούμενα, γιατί και πρόπερσι έγιναν εγκλήματα) όταν ο αποτυχημενος Καρυπίδης αποφάσισε όχι μόνο να κρατήσει τον Αναστόπουλο, αλλά και να κινηθεί μεταγραφικά για ότι πιο άχρηστο κυκλοφορούσε στην ελεύθερη αγορά (βλ. Τζεμπούρ, Μπούρμπο κ.α.) μια πολιτική που συνεχίζεται ακόμα!

 Έτσι από την αρχή φαινόταν πως η ομάδα δεν θα μπορέσει να ανέβει γιατί παρόλο το υψηλό της μπάτζετ η ομάδα ήταν ένα μαύρο χάλι αγωνιστικά.

 Η αλλαγή προπονητή, που ήταν πασιφανής πως έπρεπε να γίνει πολύ καιρό πιο πριν, δεν έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς, όπως ήδη προείπα, άργησε να γίνει.

 Όταν προσπάθησαν να σώσουν την παρτίδα ήταν πλέον αργά, αλλά ελπίζαμε!

 Κάπως έτσι η ομάδα βγήκε στην 3η θέση που αν το πάρεις αντικειμενικά δεν της άξιζε κιόλας καθώς ήταν για τουλάχιστον 5η-6η θέση.

 Για πείτε τώρα την αλήθεια από κάτω σε σχόλια.

 Καταλάβατε πως μας έκαναν το ίδιο παιχνίδι όπως πρόπερσι το καλοκαίρι που μας έκαναν να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο για το αν θα ανέβουμε από τη Γ' στη Β' ως δεύτεροι;

 Η μόνη διαφορά είναι πως τότε κατάφεραν να σε κοροϊδεύουν μέχρι τον Αύγουστο κι απλά φέτος βαρέθηκαν κι είπαν να τελειώσουν πιο νωρίς.

 Τη δουλειά τους όμως την κατάφεραν και πάλι γιατί έφτασες στη μέση του καλοκαιριού χωρίς να έχεις κάνει πλάνο προετοιμασίας, χωρίς να έχεις προπονητή και το κυριότερο να παραμείνεις με μια ΣΑΠΙΑ διοίκηση που έχει σκοπό να σε καταστρέψει, πλέον, ολοκληρωτικά! 

Ας πάμε όμως και λίγο πιο πρόσφατα, αφού βγήκε η απόφαση.

 Τι κάνανε;

 Που είναι ο εγωισμός του αποτυχημενου Καρυπίδη;

 Ξέρετε τι κάνουν;

 Μας έφεραν τον Σπανό για προπονητή και σε γεμίζουν πάλι με παίκτες τρίτης και τέταρτης κλάσης (αν όχι χειρότερης).

 Και κάπως έτσι φίλοι μου κατάφεραν από Άρης να σε κάνουν "άρης"..!

 Υγ.: Θα υπάρξει συνέχεια! 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΟΥΤΣΙΡΕΛΗ  ΓΙΩΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: