Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΚΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΡΗΣ 2-0

 Οταν παιζεις με την φωτια, δυστυχως καιγεσαι, σου την χαρισε η τυχη δυο τρεις φορες απο την αρχη της χρονιας, και λιγο πριν του Αι Γιαννιου, πληρωσες την κακιστη αμυντικη σου λειτουργεια, κανοντας την πρωτη φετινη σου ηττα στο Ελ Πασο.

 Κακο ποδαρικο στο Ελ Πασο ο σημερινος μας τιτλος, ασχημο το ξεκινημα του 2017, συνοδευομενο με ηττα για την ομαδα μας, απο μια ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας, που σε επαιξε εξυπνα και σου εκλεψε την νικη στις αντεπιθεσεις.

 Στον σημερινο αγωνα επιβεβαιωθηκε ο νομος του ποδοσφαιρου, οταν δεν μετουσιωνεις τις ευκαιριες σου σε γκολ, τοτε ετσι απλα και ομορφα χανεις το παιχνιδι, εαν ησουν συγκεντρωμενος στον στοχο σου, και δεν φλυαρουσες με την μπαλα στα ποδια, εχοντας τοσες κλασικες ευκαιριες να εχεις το παιχνιδι στο 0-5 η εστω στο 0-2, τοτε στο τελος πληρωνεις εσυ το λογαριασμο, χανοντας με 2-0.

 Στο αμυντικο τειχος του αντιπαλου μας, που αμυνοταν μαζικα με 11 παικτες πισω απο την σεντρα, δεν ειχαμε τις λυσεις, για να παραβιασουμε την εστια τους, εχοντας την μεσοεπιθετικη μας γραμμη σε ασχημη μερα, και την αμυντικη μας γραμμη, για ενα ακομη παιχνιδι σε κακιστη μερα, με αποτελεσμα να εχουμε απωλειες βαθμων, που ας ελπισουμε να μην μας στοιχισουν στο τελος.

Ενισχυση τωρα, στοπερ και αμυντικο χαφ χθες, ηδη θα επρεπε να ειχαν ενσωματωθει στην ομαδα, αφου τα προβληματα σε αυτες τις θεσεις ειναι εμφανη εδω και αρκετο καιρο, εχουμε επισημανει σε παλαιοτερα αρθρα μας τα κενα μας αυτα, εκει ειναι η αχιλλειος πτερνα μας, και εκει μας κτυπουν οι αντιπαλοι, κλειστε επιτελους αυτην την πληγη να ηρεμησουν τα μυαλα μας, το καμπανακι κτυπησε για τα καλα σημερα, ακουστε το επιτελους, δεν θελουμε να ξαναζησουμε στιγμες Βελωνη και να κυνηγαμε τελευταια στιγμη την ανοδο.

 Το ειπαμε, το ξαναειπαμε θα το ξαναπουμε.

Η Β εθνικη ειναι πολυ δυσκολη κατηγορια, και δεν ταιριαζει σε ομαδες με ονομα μεγαλο.

Παραδειγμα.

Στην κατηγορια αυτη η οποια ανωτεροτητα, λογω ονοματος, λογω υλικου, λογω δυναμικης παει περιπατο, και ξεκινας απο την ιδια αφετηρια με ολους και με τους ιδιους στοχους με ολους.

Πολυ πιο ευκολα θα μπορουσαμε να ειχαμε τερματισει 5οι στην α εθνικη με την ιδια ομαδα που εχουμε τωρα,παρα να κανουμε περιπατο στην Β εθνικη που ολοι λεγατε.

Στην β εθνικη δεν παιρνεις παικτες απο το πανω ραφι, γιατι τους ειναι αγνωστη η κατηγορια, αλλα ψωνιζεις οτι καλυτερο υπαρχει στη β και φτιαχνεις ομαδα.

Τα τακουνακια, τα τσιγκακια, η υψηλη τεχνικη, η αλλαζονια,το σνομπαρισμα, δεν εχουν θεση στις λαγογαμιστρες της β εθνικης.

Δινεις εξτρα κινητρο ετσι στον Τσιπρα και στον καθε Τσιπρα να ονειρευεται οτι θα γινει ηρωας οπως σημερα.

Μην υποτιματε καμια ομαδα στη Β.

Ακουγεται ευχαριστα στα αυτια μας "ελα μωρε τα χωρια θα φοβηθουμε"αλλα μεχρι στιγμης η Λαμια ας πουμε συνολικα μεχρι τωρα, φαινεται πολυ πιο αξιοπιστη απο εμας. 
 
.Εξακολουθουμε να ειμαστε το ακλονητο φαβορι για ανοδο,αρκει τα κεφαλια να μπουνε λιγο μεσα.

 Μην παραξενευτειτε εαν δειτε αλλον ΑΡΗ στο κυπελο με τους γαβρους.

 Ας δουμε ομως πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα, κοντρα στην εικονα του αγωνα
 οι γηπεδουχοι άνοιξαν το σκορ στο 66ο λεπτό  με τον Τσίπρα κανοντας το 1-0.

Και σαν να μην εφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα της Καλλιθεας θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά ο Διούδης είπε οχι στον Σταματάκο. 

Τελικά το 2-0 έγινε στο 77ο λεπτό με τον Τσίπρα, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον Διούδη διαμορφωνοντας το τελικο αποτελεσμα.

Το μονο ευχαριστο της σημερινης ημερας, η παρουσια και η συναντηση με αδερφια μας, απο ολη την Ελλαδα στην κερκιδα, που δωσανε βροντερο παρων, αλλα στο τελος φυγανε πικραμενοι απο το τελικο αποτελεσμα, αφηνουμε την γκρινια στην ακρη και συνεχιζουμε, ενωμενοι στο τελος θα πετυχουμε τον στοχο μας.

  Οι συνθεσεις των δυο ομαδων για την ιστορια ηταν οι εξης:

Καλλιθέα:
Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος (37' Τοπάλι), Συριόπουλος, Πάτας, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Μπέλης, Κρεββατάς (76' Μάκο), Σταματάκος, Σμυρλής (86' Ηλιάδης).

Άρης:  Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης (74' Ντούνης), Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ανάκογλου, Ίλιτς (61' Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46' Τζεμπούρ).