Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΖΕΣΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2-1
 Σε καταστασεις πολικου ψυχους, πρωτογνωρες για την πατριδα μας, και σε ενα κακο αγωνιστικο χωρο, που ανα πασα στιγμη εγκυμονουσε κινδυνους, για την σωματικη ακεραιοτητα των ποδοσφαιριστων και των δυο ομαδων, η ομαδα μας καταφερε να παρει τους τρεις βαθμους τις νικης, που τις δινουν το δικαιωμα να κανει την ολικη της επαναφορα, μετα το ατυχο αποτελεσμα τις προηγουμενης αγωνιστικης στο Ελ Πασο, ωστε να σκαρφαλωσει στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα, και να παραμεινει εκει μεχρι το τελος της αγωνιστικης περιοδου.

 Σε ενα κακο παιχνιδι, που δεν ειχε να επιδειξει κατι το ιδιαιτερο, περα των μονομαχιων των δυο αντιπαλων να σταθουν ορθιοι στον αγωνιστικο χωρο, λογω τις ολισθηροτητας του γηπεδου, η ομαδα μας για ενα ακομη παιχνιδι, παρουσιασε το ιδιο αγωνιστικο προβλημα στην αμυντικη της λειτουργια, που λιγο ελειψε αν δεν ειμασταν συγκεντρωμενοι στην τελικη προσπαθεια, να το πληρωσουμε με ανυπολογιστες για το μελλον συνεπειες, για καλη μας τυχη αυτο δεν συνεβει, και ετσι το πρωτο τριποντο για το 2017 ειναι γεγονος.

 Θα πρεπει να σταματησει ομως, αυτο που συμβαινει απο την αρχη της χρονιας, τα οποια κενα υπαρχουν θα πρεπει να συμπληρωθουν αμεσα, δεν πρεπει σε καθε παιχνιδι να ριχνουμε κολλυριο στα ματια μας, και να κανουμε ντερμπι το καθε παιχνιδι, αρκετα εχουμε τραβηξει τοσα χρονια, τελειωστε την υποθεση ανοδο το συντομοτερο δυνατο, ο κοσμος εχει κουραστει με αυτα βλεπει, φερτε τον στο γηπεδο με μεγαλες εμφανισεις ανταξιες του ονοματος του συλλογου.

 Τελος καλο ολα καλα, τρεις ποντοι το κερδος, αυτους κραταμε απο το σημερινο παιχνιδι, τα υπολοιπα κακως κειμενα, τα αφηνουμε προς λυση στους υπευθυνους του ποδοσφαιρικου τμηματος, σε αυτες τις κατηγοριες μετρανε τα τριποντα οι νικες και ο αγωνιστικος τσαμπουκας, η αντιμετωπιση του καθε αντιπαλου με σοβαροτητα, και η υποταγη του στην ανωτερωτητα μας, οχι στα λογια αλλα στο χορταρι, με αυτην την νοοτροπια βγαινεις νικητης σε ολες τις μαχες, και δεν δινεις δικαιωματα στον καθενα να ελπιζει για κατι, συνελθετε να τελειωνουμε με αυτην την κωλοκατηγορια.

 Ηρωες στην σημερινη αναμετρηση, οι φιλοι της ομαδας μας, που αψηφωντας τις πολικες θερμοκρασιες που επικρατουσαν, βρεθηκαν στο πλευρο του Θεου μας, και ζεσταναν τον παγωμενο αγωνιστικο χωρο με τις φωνες τους και την στηριξη τους, δινοτας ωθηση στους παικτες μας να κανουν το αυτονοητο να παρουν  τρεις βαθμους τις νικης ως ελαχιστο δωρο, στην δικη τους συμπαρασταση.

 Παμε να δουμε ομως πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα.

Μετά την ήττα μας στην Καλλιθέα η ομαδα μας ήθελε πάση θυσία την νίκη στην εντός έδρας αναμετρηση με τον Παναιγιάλειο για να διατηρηθει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικου πινακα. Κάτι που το κατάφερε τελικά με αρκετη δυσκολια λογω των ασχημων καιρικων συνθηκων.

Το σκορ άνοιξε ο Νίκος Καράμπελας στο 30ο λεπτο μετά από κεφαλιά πάσα του Τζεμπούρ, οι φιλοξενουμενοι εφεραν το παιχνιδι στα ισια, λιγο πριν την ληξη του πρωτου ημιχρονου με τον Απόστολος Στίκα στο 42ο λεπτο.

Στην επανάληψη η ομαδα μας ανέβηκε αρκετα, πίεσε τον αντιπαλο της, και πηρε την νικη που έψαχνε με τον Μιλούνοβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 67ο λεπτο μετά από ασίστ του Καπνίδη.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης: Διούδης, Μπούρμπος (79΄Τζανακάκης), Καράμπελας, Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπαργκάν, Καπνίδης, Τζεμπούρ (46΄Μιλούνοβιτς), Ντούνης (76΄Νέτο)

Παναιγιάλειος: Στρέζος, Ρότα, Τσιλιγκίρης, Μπούζας (75΄ Σκαρτσίλας), Καζβιρόπουλος (88΄ Κοντοές), Κατίδης, Στίκας, Μωϋσίδης, Ντέμο (86΄ Ξιόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός.

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια της σημερινης αγωνιστικης ειναι η εξης:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 2-1 (63', 80' Καραγιάννης - 89' Γκέσιος)
Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Καλλονή - Κισσαμικός 1-1 (87' Σοφιάνης - 63' Μάντζης)
Απόλλων - Αχαρναϊκός 3-1 (17', 81' Πετρόπουλος, 41' Σιατραβάνης - 45' Ντάγκρας)
Πανελευσινιακός - Αιγινιακός 0-1 (82' Γιαζιτζόγλου)
Πανθρακικός - Καλλιθέα 2-1 (12', 84' Πλέγας - 10' Ηλιάδης)
ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 2-0 (5' Βουό, 78' Χαντί)
Άρης - Παναιγιάλειος 2-1 (30' Καράμπελας, 67' Μιλούνοβιτς - 42' Στίκας)
Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας (αναβολή)
Τρίτη 10 Ιανουαρίου
ΑΟ Χανιά - Σπάρτη (15:00) 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Απόλλων Σμύρνης  23
  2. Λαμία  22
  3.  Άρης  20
  4. ΟΦΗ  17
  5.  Αγροτικός  16
  6.  Αχαρναϊκός  14
  7.  Πανσερραϊκός  13
  8.  Σπάρτη  12 *
  9.  Τρίκαλα  11 *
 10.  Κισσαμικός  11
 11.  Πανθρακικός  11
12. Αιγινιακός  9
13. Αναγέννηση Καρδίτσας  8 *
14 . Παναιγιάλειος  8
15.  ΑΟ Χανιά  7 *
16.  Καλλιθέα  6
17.  Καλλονή  6
18.  Πανελευσινιακός  2

 Οι ομάδες με * έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.