Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΑΡΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 5-0

Ξανα κοντα σας μετα απο παρα πολυ καιρο, διπλα και αυτη την χρονια, στην προσπαθεια που κανει ο αγαπημενος μας συλλογος, ωστε να επιστρεψει εκει που του αρμοζει, στην κατηγορια των μεγαλων, εκει οπου πρωτος αυτος, κατορθωσε να κατακτησει το πρωταθλημα Ελλαδος, εκει που τωρα πρωταθλημα χωρις ΑΡΗ, ειναι ενα πρωταθλημα, χωρις ουσια.

Καταιγιστικος και πνιγοντας τον αντιπαλο του, απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο της αναμετρησης, ο Θεος του πολεμου, δεν αφησε κανενα περιθωριο αμφισβητησης, απο τον αδυναμο αντιπαλο του και τον συνετριψε με το εμφατικο 5-0, κανοντας μια ονειρικη πρεμιερα και δειχνοντας στους αντιπαλους του οτι φετος δεν αστειευτε.

Επετειος του ΟΧΙ σημερα, και αν ησουν στην θεση των παικτων του Αιγινιακου, κατα την διαρκεια της σημερινης αναμετρησης, ενα πραγμα θα ευχοσουν να συμβει στο χορταρι ΟΧΙ αλλα γκολ λυπηθειτε μας.

Περιπου ενα μισαωρο ηταν αρκετο για τον Αρη προκειμενου να ξεκινησει νικηφορα τις αγωνιστικές υποχρεωσεις του στο πρωτάθλημα, και να τελειωσει το παιχνιδι πριν αρχισει, κανοντας στην συνεχεια συντηρηση δυναμεων για το επομενο παιχνιδι.

Σιγουρα δεν πεταμε στα συνεφα, μιας και δυναμικοτητα του αντιπαλου μας, δεν προσφερετε για ασφαλη συμπερασματα, τα δειγματα ομως που ειδαμε απο την ομαδας μας ηταν ακρως θετικα, ειδαμε παικτες μαχητες σε καθε διεκδηκηση, ειδαμε παικτες που βγαζαν τα ματια τους φωτιες αφηνιασμενους σε καθε φαση, ειδαμε τσαμπουκα και θεληση σε καθε μονομαχια, ειδαμε πραγματα που περυσι δεν υπηρχαν στο ρεπερτοριο μας, και αν μη τι αλλο  μας προδικαζουν οτι κατι καλο θα συμβει φετος.

 Για να δουμε ομως πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα, στο 18ο λεπτο ο Πλατελλας με εκπληκτικο σουτ μεσα απο την περιοχη ανοιξε τον χορο των τερματων κανοντας το 1-0, εξι λεπτα αργοτερα στο 24ο λεπτο ο Τζανακακης εκανε το γυρισμα απο δεξια, η μπαλα εφτασε στον Πασα ο οποιος με δυνατο σουτ εν κινηση εστειλε τη μπαλα στα διχτυα  κανοντας το 2-0, στο 31ο λεπτο ο Πλατελλας εκτελεσε κορνερ, ο Κασσος επιασε την κεφαλια κανοντας το 3-0, κλειδωνοντας ουσιαστικα απο το πρωτο ημιχρονο την νικη, στο δευτερο ημιχρονο η ομαδα μας κατεβασε ταχυτητα, παρολα αυτα πετυχε αλλα δυο τερματα, το ενα με τον Καπνιδη στο 74ο λεπτο  ανεβαζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενω το κερασακι στην τουρτα εβαλε ο Μπαργκαν στην τελευταια φαση του αγωνα εκανε το 5-0.

 Οι συνθεσεις των δυο ομαδων για την ιστορια ηταν οι εξης: 

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (39' λ. τρ. Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (52' Μπαργκάν), Κάσσος (65' Καπνίδης), Πασάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (46' Καραγκιόζης), Βλάχος, Γιαζιτζόγλου (46' Καρακώστας), Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς (64' Σισέ).