Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

OΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ


Περιμενα λιγο να σταματησει το αιμα, απο το νεο σφαξιμο που δεχτηκε η αγαπημενη μου ομαδα, με τους ιδιους γνωστους πρωταγωνιστες και με μοναδικη αλλαγη τον Σταθοπουλο στην θεση του Δαλουκα. Βαρεθηκαμε πια απο αυτο το θεατρο του παραλογου στο θεατρο σκιων της Σουπερ Ληγκ, οχι μονο εμεις, αλλα και ολοι οι υγειως σκεπτομενοι φιλαθλοι. Εδω και δεκαετιες στο ιδιο εργο θεατες, πρωταθλημα για δυο, η μπιλια στο κοκκινο η στο πρασινο. Μηπως λεω μηπως, θα ηταν καλυτερα να αποχωρησουμε απο αυτο και να παιζουν μονοι τους; νομιζω πως θα ηταν η καλυτερη λυση, τι ουσια εχει να συμμετεχουμε οταν τα παντα ειναι προκαθορισμενα. Η παραγκα, της παραγκας, Ω!!παραγκα και η ατιμη δεν γκρεμιζετε με τιποτα, ουρανοξυστης εχει γινει σαν την κοιλια του Παγκλαλου, ξερετε εσεις του αλλου γελωτοποιου αυτον μωρε που ειπε οτι τα φαγαμε μαζι, βρεγμενη σανιδα που θελετε ολοι μαζι.Ο Καραγκιοζης ειχε την παραγκα του ο ανθρωπος για να στεγασει την φαμιλια του, οι δικοι μας εδω για να κατακτουν τα πρωταθληματα με πλαγιους τροπους, μην αφηνοντας τους υπολοιπους να διεκδικησουν τις οποιες πιθανοτητες εχουν για αυτο. Φυσικα σε αυτο συμμετεχουν και τα δεκανικια τους τα λεγομενα ΜΜΕ, αναλογα με τα συμφεροντα τους.

Η κατακτηση του ΕΥΡΟ 2004,απο την Εθνικη μας ομαδα, δεν εφερε την ανθιση στο ποδοσφαιρο μας, γιατι ειναι χτισμενο σε γερες βασεις σαπιλας και ανοργανωσιας και ετσι ολα σκορπιστηκαν στον γαμο του καραγκιοζη. Να χαιρεστε κυριοι το προιον που πουλατε, κατιμας ειναι γ διαλογης, τι να το κανω που μετα το εγκλημα τιμωρητε με χαδι τον ενοχο, μου απαλυνετε τον πονο με αυτο τον τροπο; και με ευννοητε σε αλλο παιχνιδι για να εχω να μην λεω, εφυγε ο Δαλουκας και ηρθε ο Σταθοπουλος, ο δολοφονος ομως χτυπησε δυο φορες, το σαπιο προιον σας. Σταματηστε επιτελους γελωτοποιοι του αθληματος που λατρευται στην χωρα μας οσο τιποτε αλλο, το παραξευτιλησατε το θεμα, η ξευτιλα σας δεν εχει σταματημο, γελανε μαζι σας και τα τσιμεντα, ξερω οτι μιλαω στου κουφου την πορτα, δεν πειραζει δεν χανω εγω, το αθλημα χανει και εσεις το μονο που κερδιζεται ειναι να γινεστε περιγελως παγκοσμιως, με την ατακα αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται. ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ ΗΜΑΡΤΟΝ,ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

Με ολο το σεβασμο μου προς την κιτρινομαυρη οικογενεια μας, θα ηθελα να απευθηνω σαν μελος της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ τακτοποιημενος οικονομικα, καποιες αποριες μου και συλλογισμους μου. Βρισκοματε ηδη στο δευτερο γυρο του πρωταθληματος βαδιζοντας στην τριτη αγωνιστικη,  στα μισα του Ιανουαριου, και ακομη ο προγραματισμος της ομαδας δεν εχει ολοκληρωθει ενοψει των αγωνιστικων υποχρεωσεων της ομαδας σε Ελλαδα και Ευρωπη. Ερωτηση πρωτη γιατι ολη αυτη η καθυστερηση;  Φευγουν απο την ομαδα βασικα στελεχη, και δεν θα σταθω σε ονοματα γιατι πανω απο ολα ειναι ο ΑΡΗΣ, αλλα τουλαχιστον απαιτω να αναπληρωθουν με καλυτερους απο τους προηγουμενους, και οχι με αμφιβολου αξιας παικτες τις τελευταιας στιγμης. Εχω εμπιστοσυνη στην διοηκηση της ομαδας, αλλα με προβληματιζει αυτη η καθυστερηση. Ερωτηση δευτερη, θα λυθει επιτελους το επιθετικο προβλημα τις ομαδας που μαστιζετε εδω και τρια χρονια;και τριτη και τελευταια Ερωτηση θα κλεισει επιτελους ο αναμορφωτης της αναγεννησης της ομαδος μας ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ;  Ολες αυτες οι αποριες ειναι καλοπροαιρετες, και δεν εχουν σκοπο να κανουν κριτικη στο εργο το οποιο επιτελειτε απο την διοιηκηση της ομαδος μας, ειναι αποριες που εκφραζονται απο πολλους φιλαθλους τις ομαδος μας, και ωφειλουμε να εχουμε μια απαντηση σε ολα αυτα. Δοξα το θεο τα εσοδα για την φετινη χρονια για την ομαδα μας ειναι σεβαστα χωρις να παραβλεπουμε και τα εξοδα και καλο θα ηταν σιγα, σιγα, να κανουμε το βημα παραπανω με οδηγο τον ΕΡΚ για την κορυφη, και αυτος θελει εργαλεια να βαλει στην μηχανη του για να δουλευει καλυτερα. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.