Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

ΝΩΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ


 ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ 0 - 0 

Εκνευρισμό προκαλούν στους οπαδούς του ΑΡΗ οι εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς βλέπουν μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος.

Ακόμη και τελικό τσάμπιονς λίγκ να καλούνταν να παίξουν, η αίσθηση που δίνουν είναι ότι όχι μόνο δε μπορούν αλλά ούτε και ενδιαφέρονται να αλλάξουν την τραγική εικόνα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ακόμη και η νίκη να ερχόταν, μοιάζει να μην χαροποιούσε ούτε ασφαλώς και να ικανοποιούσε κανένα, αφού όλοι μπορούν να διαπιστώσουν ότι δεν θα προερχόταν ούτε καν από μέτρια εμφάνιση.
Το κουτσάρισμα του Μάντζιου εξαιρετικά λίγο, με παίκτες που φαίνεται να μην έχουν διδαχθεί συστήματα και να μην έχουν διάθεση να εφαρμόσουν αυτά τα ελάχιστα που ίσως μπορεί να έμαθαν.
Θα προτιμούσα να έβλεπα στον πάγκο έναν Μάντζιο να μοιράζει χαστούκια για να συνέλθουν ορισμένοι (όπως ο Ιωαννίδης στο μπάσκετ), παρά να κάνει συστάσεις και υποδείξεις.

Η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσοκ αλλιώς το παιχνίδι του κυπέλλου μπορεί ν’ αποτελέσει βατερλώ αφού θα θέσει εκτός στόχων την ομάδα.

Συστήνω υπομονή στους οπαδούς, άλλωστε άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις και εύχομαι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, επειδή βάζουν και τα χρήματα, να το πάρουν από την αρχή σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό το πράγμα με κάτι κουρασμένα παλληκάρια που είδαμε και σήμερα, δεν αντέχεται άλλο. Δεν αντέχεται κάθε παιχνίδι η ομάδα να εμφανίζεται χειρότερη από το προηγούμενο.
Ξέχασα...διακριθέντας κανείς.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ (72′ Γκάνεα), Σάσα, Τζέγκο (70′ Ματίγια), Ιτούρμπε (46′ Γκαρσία), Μπερτόλιο (56′ Εντιαγέ), Γκάμα, Μάνος (56′ Καμαρά)

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπανγκουρά (90+1′ Τσούκαλος), Τιρόνε (76′ Νούνιες) Ρόμανιτς, Καραμάνος (72′ Αραμπούλι) 

Τα αποτελσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-4

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1 

ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ 0-0 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΑΕΚ 0-2

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ 0-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0 σε εξελιξη 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 24/1/22 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 46 

2. ΠΑΟΚ 37

3. ΑΕΚ 36 

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 30

5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 27

6. ΟΦΗ 26

7. ΑΡΗΣ 23 

8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 23

9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 21

10. ΒΟΛΟΣ 21

11. ΛΑΜΙΑ 15 

12. ΙΩΑΝΙΚΟΣ 14 

13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 10 

14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9