Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ


 ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ 1 - 0 

Όταν μια ομάδα δε μπορεί να περάσει την μπάλα από την άμυνα στο κέντρο και από εκεί στην επίθεση, τότε το πρόβλημα όχι απλώς είναι μεγάλο, αλλά φαντάζει σχεδόν αξεπέραστο με την υφιστάμενη σύνθεση.

Σε ένα γήπεδο στο οποίο η ομάδα της επαρχίας δεν έπαιξε καθαρά αμυντικά, όπως θα μπορούσε, ο ΑΡΗΣ δεν εμφανίστηκε ποτέ και αν κάποιος θα έπρεπε να δεχτεί περισσότερα τέρματα αυτός θα έπρεπε να ήταν ο ΑΡΗΣ.
Δυστυχώς ο προπονητής δεν μπόρεσε να κάνει καμία διορθωτική αλλαγή, αφού όσο και να ανακάτεψε την τράπουλα, δεν έβγαινε τίποτε σωστό στον αγωνιστικό χώρο.

Οσο περνούσε η ώρα, μετά το ένα μηδέν, η ομάδα εκνευριζόταν με αποτέλεσμα ακόμη και να υπερείχε, απλώς κρατούσε περισσότερο τη μπάλα, με τον προπονητή της Λαμίας να παρακολουθεί την ‘’ακινδυνότητα’’ των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, πως μπορεί δηλαδή μια ομάδα η οποία επείγεται για να ισοφαρήσει να είναι τόσο ακίνδυνη.
Αυτό που είδαμε όλοι, πιστεύω και ο προπονητής, είναι ότι αυτή η ομάδα όχι απλώς δεν θα βελτιωθεί, αλλά θα κινδυνέψει να μην μπει στα play off.

Όλα πρέπει να αλλάξουν χθες, όλα όμως διαφορετικά και οι οπαδοί θα δουν αλλιώς το έργο διότι δε μπορούν να κλείνουν επ’ αόριστο το στόμα βλέποντας την ομάδα να διασύρεται από λιμά.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των ομαδων ηταν οι εξης:

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (76’ Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (87’ Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνες (62’ Τόσιτς), Καρλίτος (76’ Λόνγκο) , Τσιλούλης (62’ Ακούνια). 

Αρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια (75’ Οντουμπάτζο), Φεράρι, Μπράμπετς, Φεράρι, Τζούρασεκ (46’ Ντουκουρέ), Νταρίντα (83’ Θαμόρα), Ρουπ (74’ Πάβιτσιτς), Μενέντες (83’ Χριστοδουλόπουλος), Κάρλσον, Μορόν. 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0

Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος 3-0

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 1-1

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Λαμία – Αρης 1-0

ΠΑΟΚ – Κηφισιά 2-1

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0 

Η Βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 6
Ολυμπιακός 6
ΠΑΣ Γιάννινα 4
Λαμία 4
ΟΦΗ 3
Παναθηναϊκός 3
Αστέρας Τρίπολης 3
ΝΠΣ Βόλος 1
Παναιτωλικός 1
ΑΕΚ 1
Πανσερραϊκός 1
Ατρόμητος 0
Άρης 0
Κηφισιά 0